Gå til innhold

3D er dødt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det jeg mente. 3D med vanlig TV+briller har jo lenge blitt sett på av mange som en gimmick og noe man tilfeldigvis fikk med på kjøpet. Og at jeg tror ikke det vil bli særlig med 3D-innhold før VR-briller kommer på markedet. Med 360-graders video og head tracking og fullstendig dekning av synsfeltet kan det bli en bra nok opplevelse til at det faktisk vil ta av.

Lenke til kommentar

3D har nå med å dukke opp med jevne mellomrom, og den siste bølgen var et ærlig forsøk og fungerte bra på kino, Hjemmeløsnigene var for teknologisk umodne til at det skulle være holdbart i lengden. Teknikken kommer sannsynligvis til å overleve i form av VR-briller i nærmeste framtid. Usikker på om dette er et blaff også for mainstream. Teknologien krever mye av hardware-produsenter og innholdsleverandører. Cardboard er litt for umodent foreløpig og Google har ikke laget strenge nok krav til utstyr til at det er en høvelig standardisert opplevelse med forutsigbarhet i interaksjonskontoll og brukeropplevelse.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

3D har nå med å dukke opp ned jevne mellomrom, Den siste bølgen var et ærlig forsøk og fungerte bra på kino, Hjemmeløsnigene var for teknologisk umodne til at det skulle være holdbart i lengden. Teknikken kommer sannsynligvis til å overleve i form av VR-briller i nærmeste framtid. Usikker på om dette er et blaff også for mainstream. Teknologien krever mye av hardware-produsenter og innholdsleverandører. Cardboard er litt for umodent foreløpig og Google har ikke laget en strenge nok krav til utstyr til at det er en høvelig standardisert opplevelse med forutsigbarhet i interaksjonskontoll og brukeropplevelse.

 

Litt usikker på hva du legger i "Umoden", teknologien er 50 år gammel (slik som den ble implementert på TVer osv), og det er liten sambruk mellom dedikerte skjermer og teknologien man bruker for å vise to bilder på samme skjerm.

 

AtW

Lenke til kommentar

Litt usikker på hva du legger i "Umoden", teknologien er 50 år gammel (slik som den ble implementert på TVer osv), og det er liten sambruk mellom dedikerte skjermer og teknologien man bruker for å vise to bilder på samme skjerm.

 

AtW

Tenkte på det folk forventer i dag av slike løsninger for å akseptere dem på lik linje med ordinære TV-opplevelser.

Endret av vidor
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

3d var dødt fra dag 1, tipper kanskje 2-3% av befolkningen har noen gang vært positive til 3d og det er kun dem som er så lettpåvirkelige at bare ordet "3d" gjør at følelsene tar overhånd og dem mister all evne til å tenke kritisk, curved er samme greia, kanskje kommet for å bli men ikke fordi det gir en bedre seeropplevelse, fordi det gir mening i folks hoder. Samme som to barberblader isteden for ett på høvelen, pointless men det er kommet for å bli likevel.... 

Lenke til kommentar

Nå er det mange grunner til at 3d døde :

 

*Langt dyrere filmer som krevde propietære Blu-ray spillere som støttet 3d.

*Det var stor forskjell på teknologien på 3d støtten hos tv produsentene.

*Noen brukere fikk både problemer med hodepine og kvalme pga dårlig implementert teknologi.

 

Personlig var jeg positiv til 3d , men dessverre så ble det for mange grådige produsenter...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...