Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gjorde jeg noe dumt?!


Anbefalte innlegg

Hei. Var sammen med en jente i over ett halvt år! Blei slutt for en stund tilbake men sliter veldig med og glemme henne helt?

 

De første månedene var helt perfekt, var som og gå på roser! Men jeg ble veldig sjalu av enkelte ting! F.eks hu pratet ofte med andre gutter over sosiale medier som snapchat etc. Som var greit for meg i begynnelsen for tenkte ikke så voldsomt over det! Men etterhvert så blei det mer og mer, og dette var ikke folk hun kjente for de la enten til hu eller hu la til dem. Det kunne være gutter fra over hele norge, hu søkte alltid oppmerksomhet fra meg pågrunn av dårlig selvtilit og problemer med ting før! Men det samme gjorde hun med de andre guttene som hu blei "kjent" med etter vi startet ett forhold, husker det var sånn vi ble sammen fordi jeg syntes synd på henne og fikk høre hele tiden at jeg var grunnen til at hu sluttet gråte seg i søvne osv! Men er dette riktig?? Burde jeg ha funnet meg i den oppførslen at hu søkte oppmerksomhet hos andre gutter og heller ville snakke med andre gutte "venner" om disse problemene enn og prate med kjæresten sin om det?

 

Andre sjalusi faktor er at jeg fikk slengt i trynet engang "nevnerikkenavn er den eneste jeg kan forlate deg for, men det kommer ikke til og skje" dette gjorde jo meg usikker og sjalu, men tørte ikke si noe der og da og lot heller sjalusien ta overhånd. Flere tilfeller av dette hvor vi skypet fordi vi bodde laaaaangt unna hverandre, fly var eneste mulighet for og se hverandre, men da når vi satt og pratet, plinget meldinger inn fra nevnerikkenavn NR2 dette skjedde flere enn 1 gang, til og med når jeg en sen fredag etter slitsom dag på jobb fikk somlet meg til torp flyplass og tatt flyet opp for og tilbringe mange dager med hun. Var hu mere opptatt av telefonen og "snappe" med nevnerikkenavn NR2.. Pysete som jeg var tørte ikke si ifra til hu før jeg var hjemme en uke senere over melding.. Og hu forstod det og sa det ikke skulle fortsette, men da eskalerte det seg og blei hjerte kyssetegn etc. Som igjen gjorde meg veldig sjalu siden dette var samme person! Og sa ifra at jeg liker det rett og slett ikke! men ting ga seg ikke..

 

Det som virkelig gjorde at det rant over for meg var dette... Hu ble kjent med en på vei hjem til seg selv! Greit nok tenkte jeg og tenkte ikke så mye over det. Etter at han fant ut hu hadde kjæreste sa nevnerikkenavn NR3 ganske

enkelt "dette går ikke" hu ga seg virkelig ikke med og prøve ha kontakt med han for og ha ett vennskap, hu fortalte meg om sex samtaler de hadde hvor de diskuterte sexen til NR3.. Da hu sa, "ville du heller hatt sex med meg?" Han svarte jo ja, men hu redda seg med og si "det kommer ikke til og skje"

De planla til og med og være med hverandre på valentinsdag, planen var at jeg skulle komme opp helgen etter valentinsdag, fordi hu skulle på kino med bestevenninen sin på kvelden på valentinsdag og være med NR3 på dagen, dette ble det en krangel ut av som det andre som står over fordi jeg ble sjalu og spørte "er du ikke interessert i meg" osv. De rundt meg sier at jeg gjorde det rette med og slå opp, men jeg klarer bare ikke slutte tenke på det bra vi hadde! Og er hele tiden i tvil!

 

Kan legge til for klarer ikke uttype meg tydelig om hvor vondt og vanskelig dette var for meg med sjalusien, men jeg sluttet være med vennene mine fordi hu sa til meg "blir lei meg når du er ute med vennene dine og jeg bare sitter her og ikke har noen være med" for ett av tingene jeg syns synd på henne for var det at hun sa til meg. Jeg har ingen være med, føler meg ensom og sånt! Og som en stakkars gutt satte jo jeg all tiden min til henne, sperret meg inne i huset for og kunne prioritere skype, meldinger for og prate med henne!

Jeg gikk også ned over 48 kilo pågrunn av klarte ikke spise fordi den konstante sjalusi følsen min dro meg til vanvid!

 

Det første avsnittet jeg skrev var begynnelsen på forholdet, for meg så følte ikke jeg det var en god start på og vise meg att henne er til og stole på, og de 2 andre avsnittene er det som kom i ettertid. Masse andre småting som bestevennen min hu snakket med som automatisk gjorde meg sjalu og dro meg til vanvidd.. Men de 3 avsnittene er i hovedsak det viktigste!

Og jeg var veldig avhengig av henne siden jeg ikke hadde noen andre, så gikk ikke en dag eller nærmest en time uten at vi snakket fordi jeg ville hele tiden være der for henne siden hu følte seg "ensom"... så jeg følte jeg elska henne høyere enn hu elska meg...

 

Da spørr jeg, er det jeg som har gjort noe galt???

 

Anonymous poster hash: 9e000...ffa

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

om dette innlegget blir sletta eller ei, du har ikke gjort noe galt, her har du ei jente som aldri kommer til å slutte å "flørte" med andre for å få bedre selvtillit. Kanskje brydde hun seg om deg osv, men du var ikke nok, hun måtte ha MER, mer enn du noen gang kunne klare å gi henne, det er ikke noe galt med deg når det gjelder det, bare hun som krevde for mye oppmerksomhet som blir bare helt feil ovenfor deg.

 

Dine venner har helt rett, du gjorde det rette med å gjøre det slutt, finn deg ei dame som liker deg og bare deg, som ikke trenger å få 100 komplimanger per dag for å overleve.

 

Jeg skjønner godt at du blei sjalu på hennes oppførsel, det er dårlig gjort av henne å holde på sånn. shame on her.

Lenke til kommentar

Du gjorde noko dumt når du stillferdig godtok hennar oppførsel, sånn som ho dreiv på gjer ein ikkje når ein er i eit forhold.

Du gjorde det godt igjen når du slo opp med ho.

 

 

 

 

Kan admin slette innlegget? Vil helst ikke at dette skulle komme ut

Anonymous poster hash: b73d0...030

 

Er du same person som TS? Kvifor har du ein anna hash?

Lenke til kommentar

- F.eks hu pratet ofte med andre gutter over sosiale medier som snapchat etc.

- Men etterhvert så blei det mer og mer, og dette var ikke folk hun kjente for de la enten til hu eller hu la til dem.

- Det kunne være gutter fra over hele norge,

- hu søkte alltid oppmerksomhet fra meg pågrunn av dårlig selvtilit og problemer med ting før!

- det samme gjorde hun med de andre guttene som hu blei "kjent" med

- fikk høre hele tiden at jeg var grunnen til at hu sluttet gråte seg i søvne osv!

- fikk slengt i trynet engang "nevnerikkenavn er den eneste jeg kan forlate deg for

- når vi satt og pratet, plinget meldinger inn fra nevnerikkenavn NR2

- Var hu mere opptatt av telefonen og "snappe" med nevnerikkenavn NR2

- da eskalerte det seg og blei hjerte kyssetegn etc.

- Hu ble kjent med en på vei hjem til seg selv!

- hu ga seg virkelig ikke med og prøve ha kontakt med han for og ha ett vennskap

- hu fortalte meg om sex samtaler de hadde hvor de diskuterte sexen til NR3

- hu sa, "ville du heller hatt sex med meg?"

- De planla til og med og være med hverandre på valentinsdag

 

Jeg visste slike kvinnfolk fantes, og har vært borti noen som hadde enkelte trekk av dette du skriver, men 'dama' di TAR VIRKELIG KAKA!!!

 

My God for en crazy kjærring! Snakk om walking disaster!

Hun der kan jo ødelegge alle normale seriøse mannfolk på null komma niks!

De fleste vil jo oppdage hennes mentale sykdom før de forelsker seg, men man kan jo ha uflaks...

Lenke til kommentar

De fleste legger jo merke til dette som du sier ja ozone! Glemte jo skrive dette var min første ordentlige kjærlighet! Og kanskje det som gjorde det vansklig gi slipp på henne i begynnelsen?

 

Men herregud for en lærdom det har vært! Har blitt utrolig varsom med jenter etter dette!

Tror nok jeg kanskje har funnet en litt smartere og ikke minst mer normal jente nå :) bare må få den siste lille delen av eksen min ut, så jeg kan begynne på nye ark:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Første jeg tenkte på var ordtaket "fool me once shame on you, fool me twice shame on me". Var det dumt å slå opp? Definitivt ikke! Ei jente som er i et forhold skal ikke oppføre seg slik.

 

Eneste jeg kan tenke meg som kunne "reddet" forholdet er at hun kanskje ville at du skulle være hard mot henne. Ikke slå henne eller noe, men virkelig være sjefen i forholdet. Meeeeen det er tvilsomt.

Lenke til kommentar

Da spørr jeg, er det jeg som har gjort noe galt???

Det kommer litt an på. 

 

Er du typen som er litt eiesyk og vil ha dama di for deg selv, så er det bare energikrevende å holde på som dere gjorde. Er du derimot litt nysgjerrig på cuckolding eller bare vanlig trekant, så var det hakket dummere. Det er mange menn som tenner på å se dama si bli fylt i flere hull samtidig. 

Lenke til kommentar

Du skal ikke ha det sånn. Min kjæreste (gutt, jeg er jente) har drevet på sånn + nakenbilder osv, men siden jeg elsker ham så høyt har jeg nok en gang gitt ham en ny sjanse bare fordi jeg ikke vil miste han. Har gitt ganske klar beskjed om at hvis han oppfører seg sånn her så kan han umulig elske meg og sagt at han får gå hvis han skal fortsette slik. Håper han skjerper seg, men tilliten til ham har virkelig fått seg en knekk.

 

Siden dere ikke bor i samme by og du har muligheten til å kutte totalt med denne personen - gjør det!! Det er så absolutt ikke noe sunt forhold. Dessuten blir du psykisk utslitt av å ha det sånn :/ du er sterk!

 

Anonymous poster hash: f5c31...3df

Lenke til kommentar

Hahah skal ikke se bort ifra det altså? hu sa nå hvertfall ikke at hu hadde vært gift! Men vet jo aldri, så mye løyner det var når jeg var med henne så kan det sikkert finnes flere.. Takk for tilbudet saleEfag!

 

Dette har hjulpet veldig mye! Er noe annet når fremmede sier jeg gjorde det riktige, enn vennene mine som kan si det som sympati! ?

 

Dette har virkelig ødelagt for meg en periode men begynner kanskje se litt lysere tider nå??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...