Gå til innhold

hvordan steke den perfekte "Kapteinens Fylte Torsk Hollandaise" fra Findus


Gjest Slettet-8OkEXm

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-8OkEXm
Skrevet (endret)

:ninja:

Endret av Slettet-8OkEXm
Videoannonse
Annonse
Skrevet

tmnt-art-direction.jpg

 

Dere spiser da ikke fylt torsk?  :huh:

 

Forøvrig enig med røkkla, bruk ovnen ikke panna.

Er den inne for lenge så vil sausen koke og tyte ut, litt lavere varme til den nesten er ferdig og litt grill funksjon på slutten for sprø og gylden farge fungerer for meg.

Gjest Slettet-8OkEXm
Skrevet (endret)

:ninja:

Endret av Slettet-8OkEXm
Skrevet (endret)

Frityrkoker er det absolutt det siste denne skal opp i. Dersom du ikke har stekeovn så varm den i en panne med lokk på lav temperatur. Lokket sørger for jevnere temperaturfordeling og at den blir fortere ferdig.

Endret av tommelfingerregel2
Skrevet

Snakker vi virkelig om å perfeksjonere Findus frossenfisk? Hiv det i stekeovnen og vent i ca. neste reklamepause. Smak til med kokte poteter og brelett smeltet i mikroen.

 

Skal du øke standarden din så ville jeg begynt i en annen ende.

  • Liker 1
Gjest Slettet-8OkEXm
Skrevet (endret)

:ninja:

Endret av Slettet-8OkEXm
Skrevet

Ynglingsmaten min, steiker den alltid i steikepanne, med noe svak varme over tid. Og opp-tint først, seff. 

 

Til steiking bruker jeg bare ekte smør.(vanlig)

 

så begynner sausen å tyte ut etterhvert. Er det bare noe man må akseptere..

Ja.. :)

Gjest Slettet-8OkEXm
Skrevet

Hvor mye fisk inneholder den? 10-20 %? Sikkert godt, men neppe særlig sunt.

"sikkert godt" er et understatement, det er utrolig godt!  :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...