Gå til innhold

Tråden for 34" Ultrawide 3440x1440 skjermer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
7 hours ago, Theo343 said:

Låse seg i hvilemodus hadde vært byttårsak asap hos meg ja. Uten tvil. Jeg er bare ute etter at man ikke skal demonisere et produkt basert på noen opplevelser som ikke gjelder alle.

Det skjer kanskje 1 av 15 ganger. Er heller ikke mulig å slå av skjermen når det skjer. Må bare dra ut strømkontakten og vente 10 sekunder. Det er tilfeldig, så vanskelig å fremprovosere. Litt redd Proshop skal ta gebyr og si at de ikke fant noe galt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 1/5/2023 at 4:59 PM, MuppetOwl said:

Alle mine problemer ble løst med å bruke HDMI istedenfor Display Port, ink dvale problemet :)

Sendte sak om de til Nvidia og de viste det var et problem mot noen skjermer på 40xx serien. Forsto det slik at det skulle komme enda en ny UEFI, DisplayID firmware update etterhvert, men fulgte det ikke noe mer opp siden jeg beholder HDMI 2.1 da det er bedre enn DP 1.4 uansett. 

 

Hvor fikk du tak i Micro HDMI 2.1 til HDMI?

Lenke til kommentar
2 hours ago, Windoge said:

Hvor fikk du tak i Micro HDMI 2.1 til HDMI?


Fant ingen som solgte i Norge, så kjøpte denne på 1.5M fra Aliexpress. MOSHOU HDMI 2.1 Ultra Thin
Veldig tynn kabel, så mye enklere å skjule en vanlige kabler. Støtter HDMI 2.1 fult ut ink mulighet for 12bit på 175hz. De har også noen rimeligere hvis tynn kabel ikke er viktig. 

Som feks denne
 

Endret av MuppetOwl
Lenke til kommentar
20 hours ago, MuppetOwl said:


Fant ingen som solgte i Norge, så kjøpte denne på 1.5M fra Aliexpress. MOSHOU HDMI 2.1 Ultra Thin
Veldig tynn kabel, så mye enklere å skjule en vanlige kabler. Støtter HDMI 2.1 fult ut ink mulighet for 12bit på 175hz. De har også noen rimeligere hvis tynn kabel ikke er viktig. 

Som feks denne
 

Takker. Antar problemene med Displayport kan løses med oppdateringer, men får bruke HDMI enn så lenge.

Lenke til kommentar

Noen som har tips om en 34-tommers ultrawide 1440-skjerm til gaming (144hz) som også har thunderbird inn (gjerne med lading av pc) og minst 2, gjerne 4 usb-a ut? (Evt 2 a og 2 c)

Desken brukes til både gaming-stasjonær og 2x jobb-PC (1 av gangen) og hadde vært veldig deilig å bruke skjermen til «alt», særlig å ha den som plug and play med jobb-pc tilsvarende det dockingen er i dag. 

Lenke til kommentar

Jeg forsøkte å se etter det en periode, men det er såpass snevert at det ikke var noen reelle alternativer for min del.

Så jeg endte opp med å kjøpe en Caldigit TS4 dock. Kan bygge mellom gaming-stasjonær, privat mac og jobb windows-laptop med kun en USB-C (thunderbolt 4) kabel.

Docken er dyr, men det betyr også at man kan velge skjerm helt fritt om man vil bytte/oppgradere uten å miste docking-mulighetene.

Var også litt dyrt å finne et hovedkort til gaming-PCen som støtter input fra grafikkort og TB3 eller TB4 ut så man slipper en egen kabel til skjerm fra gaming-pcen. Men løsningen nå er faktisk en kabel til alt og det er en drøm.

Lenke til kommentar

Det var det jeg også tenkte fram til jeg kjøpte det selv. Summen penger jeg brukte er forsvunnet i gleden av å ha en kabel. Skjermen du spør etter finnes nok, men da blir prisene fort opp mot det du måtte betalt for en rimeligere skjerm + dock. Altså samme sum men mindre fleksibilitet (og gjerne færre inputs). Hvis den skal være gaming-rettet vel og merke. For vanlig kontorarbeid er det flere rimeligere alternativer.

Nærmeste jeg har sett som jeg husker er vel denne:
https://www.proshop.no/Skjerm/LG-38-Skjerm-38WN95C-W-3840x1600-144Hz-Nano-IPS-94W-USB-HUB-Curved-Thunderbolt-Svart-1-ms-NVIDIA-G-Sync-Compatible/2860089?utm_source=prisguiden.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

Og så har du denne med noen kompromisser (for mange i mine øyne)
https://www.multicom.no/samsung-c34j791wtr-cj79-series-qled-monitor/cat-p/c0/p1001589030

Lenke til kommentar
Herr Brun skrev (På 10.1.2023 den 22.10):

Ikke aktuelt å bruke så mye penger på docking alene, da blir det heller dobbelt sett med mus og tastatur som i dag og input fra laptop-docking og dp fra stasjonær. Men jeg kan ikke skjønne at absolutt ingen har løst dette behovet enda. 

Har sjølv brukt UGREEN USB KVM Switch USB 3.0 2.0

Koster lite og har fungert ypperlig til mus/ tastatur/kamera og skriver.

 

 

Lenke til kommentar
Olsenhower skrev (47 minutter siden):

Hvor bor du siden du fikk ny skjerm allerede neste dag? Og hentet noen dager etterpå? Var da voldsom service

Midt-Norge, så mildt sagt fornøyd. Normal praksis skal visst være å plukke med seg den gamle skjermen når ny leveres, men det ble ikke gjort i mitt tilfelle

Lenke til kommentar
11 hours ago, Useless Lesbian said:

Har vi funnet ut om G8 Oled har burn-in warranty som Dell has på sin enda?

Edit: dwf oled blir solgt på Dell sin side i Sverige, om det går ann å bestille der i fra?

Nei. Jeg snakket med Samsung sin support via den offisielle nettsiden. Vedkommende jeg snakket med dobbeltsjekket det hele med sin leder, og bekreftet at de verken dekker døde piksler eller innbrenning. Fikk også tilsendt et dokument som viser hva garantien dekker, og heller ikke der nevner de et ord om dette. Til å begynne med trodde jeg at Samsung ble å dekke det samme som Dell, da noen på Reddit bekreftet dette, men det viser seg å ikke stemme. Er også usikker på om G8 er mer sårbar for innbrenning, ettersom den ikke har aktiv kjøling. DW har to vifter, mens DFF har én på samme panel som Samsung bruker.

Hvorfor selges ikke DWF i Norge?

Endret av Windoge
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...