Gå til innhold

Useless Lesbian

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Useless Lesbian

  • Bursdag 17. feb. 1997

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Useless Lesbian sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skal selge min AW3423DW, for å bytte til enten DWF versjonen eller Odyssey G8 Oled... har mest lyst på G8 Oled, hvordan er den? Funksjon sett (Panelet er jo det samme så det vet jeg er bra.) Er Gen 2 av QD-Oled i nærheten?
  2. Hvordan funker HDR funksjonene på G8 Oled'en? Den har HGIG sant?
  3. Gikk igjennom min første 1500 timers panel refresh for litt siden. Funker helt fantastisk fortsatt. Gleder meg til å spille Starfield på skjermen.
  4. Personal preference. Dessuten så er det bedre å klampe det ned til sRGB (Via creator mode eller noe sånt) en å ha HDR på for sdr content.
  5. På Windows 11, hvis du har Xbox Game Bar, så vil "Windows knapp + Alt + B" skru HDR av og på
  6. Micro LED kommer til å bli kult asså. Bedre enn Oled, plus det er ikke organic, så ikke noe burn-in
  7. Skaffe deg Oled nå, så tenker jeg Micro Led vil være klart for Monitorer og bruk når Oled'en går ut. Med 3440x1440 144hz 10bit så holder DisplayPort 1.4 hvis du har en bra kabel er jeg ganske sikker på.
  8. LG har jo sin egen Oled PC skjerm nå også. LG pleier å ha fungerene skjermer. Er ikke QD-Oled, men det er Oled. MSI har også kommer ut med sin QD-Oled skjerm også.
  9. Er alltid noe når det kommer med PC gaming or PC ting. Begynner og bli lei av det selv. Hvis ting bare kunne funke som det skal. Heldig vis så har ikke jeg had noe problemer med min AW3423DW. Bortsett fra at den ikke har HDMI 2.1, which sucks.
  10. Ville flytte meg vekk fra Windows generelt for Linux hvis jeg ikke trengte det. Sadly Linux har ikke 10 bit eller HDR support enda
  11. Trur det er bare for Win 11 ja, med xbox game bar installert. Ganske handy though, har jo også auto hdr som er ganske kult
  12. Kan du ikke bare skru HDR av og på med Win + Alt + B? Med mindre du bruker konsoll of course
  13. Ja de idiotene ødeleger for alle oss andre, gir oss et dårlig navn de idiotene. Må skaffe meg det spillet selv, vet dere om det supporter ultrawide/hdr?
  14. Windows i seg selv bruker bare 8 bit srgb, med visse programmer, spill og HDR som kan bruke 10 bit. Windows 10/11 støtter bare HDR10, som bare går opp til 10 bit. 12 bit vil bare være ekstra data igjennom kabelen som ikke blir brukt utenfor professional design.
×
×
  • Opprett ny...