Gå til innhold

Useless Lesbian

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Useless Lesbian

  1. Jeg skal selge min AW3423DW, for å bytte til enten DWF versjonen eller Odyssey G8 Oled... har mest lyst på G8 Oled, hvordan er den? Funksjon sett (Panelet er jo det samme så det vet jeg er bra.) Er Gen 2 av QD-Oled i nærheten?
  2. Hvordan funker HDR funksjonene på G8 Oled'en? Den har HGIG sant?
  3. Gikk igjennom min første 1500 timers panel refresh for litt siden. Funker helt fantastisk fortsatt. Gleder meg til å spille Starfield på skjermen.
  4. Personal preference. Dessuten så er det bedre å klampe det ned til sRGB (Via creator mode eller noe sånt) en å ha HDR på for sdr content.
  5. På Windows 11, hvis du har Xbox Game Bar, så vil "Windows knapp + Alt + B" skru HDR av og på
  6. Micro LED kommer til å bli kult asså. Bedre enn Oled, plus det er ikke organic, så ikke noe burn-in
  7. Skaffe deg Oled nå, så tenker jeg Micro Led vil være klart for Monitorer og bruk når Oled'en går ut. Med 3440x1440 144hz 10bit så holder DisplayPort 1.4 hvis du har en bra kabel er jeg ganske sikker på.
  8. LG har jo sin egen Oled PC skjerm nå også. LG pleier å ha fungerene skjermer. Er ikke QD-Oled, men det er Oled. MSI har også kommer ut med sin QD-Oled skjerm også.
  9. Er alltid noe når det kommer med PC gaming or PC ting. Begynner og bli lei av det selv. Hvis ting bare kunne funke som det skal. Heldig vis så har ikke jeg had noe problemer med min AW3423DW. Bortsett fra at den ikke har HDMI 2.1, which sucks.
  10. Ville flytte meg vekk fra Windows generelt for Linux hvis jeg ikke trengte det. Sadly Linux har ikke 10 bit eller HDR support enda
  11. Trur det er bare for Win 11 ja, med xbox game bar installert. Ganske handy though, har jo også auto hdr som er ganske kult
  12. Kan du ikke bare skru HDR av og på med Win + Alt + B? Med mindre du bruker konsoll of course
  13. Ja de idiotene ødeleger for alle oss andre, gir oss et dårlig navn de idiotene. Må skaffe meg det spillet selv, vet dere om det supporter ultrawide/hdr?
  14. Windows i seg selv bruker bare 8 bit srgb, med visse programmer, spill og HDR som kan bruke 10 bit. Windows 10/11 støtter bare HDR10, som bare går opp til 10 bit. 12 bit vil bare være ekstra data igjennom kabelen som ikke blir brukt utenfor professional design.
  15. På Alienware sin så kan du sette det sånn pixel refresh bare kjører når skjermen går i sleep modus eller blir skudt av, hvis den trenger det. Trur du kan det på Odyssey G8 oled også. Trur ikke Odyssey G8 har Premium Pro enda, men den har Freesync Premium, som betyr at den er GSync compatible. Den vil få Freesync Premium Pro i en firmware updatering. Trur du må skru på VRR i skjermens settings. Litt usiker.
  16. Jeg trur HDMI 2.1 støtter det. Hvis ikke så er det ganske nærme i allefall.
  17. Den er G-Sync compatible med Freesync Premium (/Pro) som er basically like bra som G-Sync Ultimate
  18. God damn, well. Det er for sent nå. Har allerede AW3423DW. Er ikke nok grunn for meg å bytte den med F versjonen. Edit: Med mindre HGiG blir en viktig standar for HDR, noe som jeg ikke trur DW har support for, og DWF kan sikkert få support med en software update. Husk også at dette panelet er bare 10bit. 12 bit med dithering support er bare for future proofing, siden Windows og non-hdr spill er for det meste laget for sRGB 8bit, og hdr bruk er for det meste bare 10 bit på PC foreløbig.
  19. Men herrigud så mye skjerm dette er. Det er min første ultrawide skjerm, og det er en veldig stor forskjell fra 16:9. Også min første oled skjerm. Super knall. Trur ikke jeg trenger en skjerm nummer 2 og 3 med denne for å si det sånn.
  20. Endte opp med en Alienware AW3423DW, siden Dell har burn-in garanti. Fikk Firmware versjon M0B103 så det er bra.
  21. Sikkert fordi Norge er ikke med i EU. Er alltid sånn med Norge.
  22. Har vi funnet ut om G8 Oled har burn-in warranty som Dell has på sin enda? Edit: dwf oled blir solgt på Dell sin side i Sverige, om det går ann å bestille der i fra?
  23. Er det noen som vet om det er mulig å få burn-in garanti på g8 oled, eller burde jeg vente til AW3423DWF er tilgjengelig i Norge? Har lyst til å skjøpe min første oled skjerm, men er litt redd angående burn-in.
×
×
  • Opprett ny...