Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Trenger litt hjelp. I Bømlo Røde Kors Hjelpekorps har me startet med offentlig bading for forskjellige aldersgrupper og familier.

"Problemet" med lovverket i kommunen er at all offentlig bading krever badehetter.

 

Me har pr. dags dato eit par, dyre, badehetter me har kjøpt inn som me leiger ut til dei som glemmer, men me går ofte tom og å kjøpe inn fleire er uaktuelt da det å måtte renske dei med antibac og passe på at me får alle inn igjen er ganske tidskrevende og irriterende.

Derfor er me på leit etter engangsbadehetter i stort kvantum til ein ok pris :)

Nokon som har tips til dette og veit kor me kan kjøpa nokon?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler på at det finnes engangsbadehetter. Slike må jo være ganske solide enten man skal bruke dem en eller flere ganger. Det finnes dusjhetter, og de er som regel engangs, men det er noe helt annet. Når det er sagt burde det være mulig å finne noe som i hvert fall er billig nok til at dere kan selge dem med god samvittighet. Synes det var litt i overkant raust å drive utleie av badehetter, i hvert fall på sikt.

Lenke til kommentar

Årsaken til at vi landet på utleige er å både tilfredstille kommunens krav og sørge for at vi får badende. Men når badehettene koster 50-100 kr i innkjøpt så kan vi ikke akkurat sitte med 50 stk til hver gang vi skal ha åpent for bading, og så måtte vaske og tørke 50 badehetter til neste gang.

 

Så det vi sikter oss inn mot nå er billige engangsdusjhetter eller lignende som vi enten kan selge billig eller inkludere i prisen. Ikke praktiske eller behagelige å bruke, men er man ikke fornøyd med det må man kjøpe. Da tilfredstiller vi hvertfall både ett tilbud til de badende og kravene til kommunen.

 

Ebay og lignende er ett alternativ, men ser helst etter noe i Norge. Har funnet noen nå som gir en kostpris på ca 70 øre pr hette, men må sjekke litt opp i materiale. Frykter at det er papir og det kan jo bli ett artigt eksperiment :)

Lenke til kommentar

Hvis dere begynner å nekte folk å slippe inn uten badehette, og ikke tilbyr leie, vil nok problemet minke kraftig. Å tilby utleie, og i hvert fall av vaskede hetter, er å belønne uønsket atferd. Da jeg var liten måtte vi ta til takke med gjenglemte badehetter type bestemor hvis vi glemte vår egen, og den hadde sannelig ikke sett snurten av noe antibac. Akkurat det virker da også litt i overkant. Skylling burde holde.

Lenke til kommentar

Etter eit kjapt søk på deal extreme så fant eg denne som det billegaste alternativet: http://www.dx.com/p/simple-and-easy-swimming-cap-13986#.VMuM8MnkfTU

 

Desse er ikkje eingongshetter (men har sikkert kvalitet som ei eingongshette) og koster 16,50 kr med frakt.

Sjølv om du bestiller så mange at du må betale moms så blir det likevel berre litt over 20 kr per hette.

 

Dusjhetter vil nok ikkje gjere nytta som badehetter då disse ikkje holder håret på plass. Så den einaste funksjonen ei dusjhette vil ha er at det det då ser ut som at kommunens regelverk blir ivaretatt, men kommunens problemer med laushår og slikt blir det same som om ein ikkje har på seg badehette.

 

 

 

Ellers så støtter eg meg på dei andre om at utleige av badehetter nok er ei lite gjennomtenkt løysning. Om dere skal ta betalt for det ekstraarbeidet som utleigen medfører så må vell dette bli veldig dyrt?

Då er det betre å basere seg på å selge badehetter til vanlig pris.

PS, om du tar kontakt med ein lokal sportsbutikk så er det heilt sikkert mulig å få til ein avtale om at dere låner badehetter som dere selger i symjehallen og leverer tilbake dei usolgte badehettene etterpå.

Lenke til kommentar

Godt innspill det siste der. Tenkte ikke på at de ikke egentlig holder så mye hår inne.

 

Når det gjelder utlån så tar vi betalt for det, så helt gratis er det ikke. Men skal vi dekke opp om behovet(og behandle alle likt) så må vi låne ut flere badehetter og da blir det veldig tidkrevende og ikke noe som svarer seg.

 

Tror heller vi skal fortsette som vi gjør nå ut denne sesongen, og så bearbeide kommunen en god del på regelverket så det kan endres eller vi får klarere retningslinjer. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...