Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Folk som forsvarer hasjrøykinga si og snusbruken sin...


Samsung93

Anbefalte innlegg

Det er noe av det dummeste jeg ser når noen prøver å forsvare bruken sin av de stoffene der. Hvordan kan noen tro at noe av det som kommer ut av munnen deres når de forsvarer bruken deres, at det overhodet har noe hold i seg?

 

 

"hasj brukes til medisinsk bruk derfor så er det ganske bra å røyke det."

 

hehe... jadda... den der må du lenger ut på vidda med. :nei:

 

 

"snus er bedre enn røyk og det er ikke så skadelig og det skader ingen rundt deg heller, derfor er det helt greit å bruke det."

 

 

ja...vidda er der borte. Dra dit. :huh:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fantastisk diskusjonsteknikk på deg. Du finner på et motargument som er lett å avvise for så å bruke dette til å avvise motstanderne dine.

1/10

 

Personlig bruker jeg snus for ikke å røyke. Jeg har prøvd, uten å lyktes, å slutte å røyke flere ganger. Det klarte jeg aldri. Men når jeg begynte å snuse gikk det helt fint. Så for meg er det snakk om "skaderedusering". Jeg veit det ikke er ideelt, men det er bedre enn om jeg røyker og er den eneste måten jeg har klart å slutte med røyken. Driver for tiden og trapper ned. Har gått fra å bruke ekstra sterk til vanlig styrke. Satser på ytterligere nedtrapping etter hvert. Så snus har sine bruksområder.

Når det gjelder de som ikke er nikotinavhengig før de begynner med snusen så er jeg enig i at det er idioti. På samme måte som jeg synes det er idioti å begynne å røyke.

 

Når det gjelder cannabis så er det de færreste som sier at dette er helt uproblematisk å bruke. Og enda færre som bruker ditt argument. Argumentet ditt er å sammenligne med "Morfin er medisin så det kan jeg ta så mye jeg vil av". Det faller på sin egen urimelighet.

For de fleste handler det om andre ting. Først og fremst valgfrihet når det gjelder egen kropp. Ellers har vi to store tråder om cannabis her og her. Tar gjerne den debatten litt dypere med deg i en av de trådene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

snus er nå en ting, det gir i det minste nikotin.

Men hasj foruten hasj som er foreskrevet av en lege er bare tull. Ordentlig slabbedask-stoff for sånne lurvemikler uten mål og mening i livet. De fleste slutter med hasj når dem slutter å være guttepjokker dog, og det må jo være lov å eksperimentere litt i livet, men enklete henger igjen med det til og med opp over 30-års alderen, da er det over og ut altså.... barn i hodet.

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

 

Når det gjelder cannabis så er det de færreste som sier at dette er helt uproblematisk å bruke. Og enda færre som bruker ditt argument.

Det er mange på freakforumet som sier det.

 

 

 

På freak-forumet går det vel nesten utelukkende i diskusjoner rundt forskjellige rusmiddel og narkotiske stoffer. Det er flere på det forumet der som argumenter med at det er en tynn linje mellom bruk og misbruk, og at myndighetene ikke burde stemple noe som ulovlig bare fordi enkelte mennesker ikke har selvkontroll, får problemer, og derfor havner på kjøret..

 

For i så fall burde staten gjøre all feit og usunn mat som inneholder masse sukker (hamburger, sjokolade, potetgull, godteri og så videre) ulovlig fordi enkelte mennesker ikke klarer å kontrollere inntaket og blir overvektige. I tillegg må alt av alkohol, snus og tobakk bli ulovlig, fordi noen mennesker risikerer å bli avhengige av disse greiene, og dette ikke er bra for kroppen...

Lenke til kommentar

Folk tror også det virker vettugt å syte over andres rasjonaliseringer mens man selv kjører på med godteri, arbeid "fordi man simpelten elsker jobben sin!", lotto og annen gambling, nye mobiler hvert år fordi "jammen denne har vaffeljern! Liker du ikke valper du da??", bruke masse penger på drit mens man går i fakkeltog for å "stoppe" urettferdig i stedet for å putte pengene og tiden der kjeften er, osv.

 

Har du møtt folk?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

For et sjokk at en som bruker snus forsvarer snus... akkurat samme som hasjhuene. Folk tror at de har noe vettugt å si bare fordi de bruker det og ikke har fått eller merket noen skadelig effekt. Enda....

 

Hvorfor startet du denne tråden egentlig? For å skryte av hvor straight du er? Har du nettopp kommet ut av et forhold hvor motparten brukte hasj ellerno?

 

Drikker du alkohol? Har du prøvd alkohol? Du er vel en alkoholiker da? En person som er avhengig av kjemikalier og løsemidler? Men vet du, jeg argumenter faktisk ikke så usaklig og simpelt overfor folk.

 

Det er heller ikke min rett å skulle si til andre, selvstendige personer hva de skal putte i seg eller ikke.

 

Prøv igjen.

Endret av Iguil
Lenke til kommentar

...du mener selv at du ikke er usaklig? Haha ... javel ja. Kos deg med den du. Hvorfor jeg startet tråden er vel åpenlyst fordi jeg synes folk som skal forsvare slike stoffer fremstår som idioter for meg.

 

Og det er veldig veldig vanlig at det er de som bruker det som forsvarer det. Og det er hinsides fornuft å forsvare røyk, snus, alkohol, hasj etc.

Endret av Samsung93
Lenke til kommentar

...du mener selv at du ikke er usaklig? Haha ... javel ja. Kos deg med den du. Hvorfor jeg startet tråden er vel åpenlyst fordi jeg synes folk som skal forsvare slike stoffer fremstår som idioter for meg.

 

Og det er veldig veldig vanlig at det er de som bruker det som forsvarer det. Og det er hinsides fornuft å forsvare røyk, snus, alkohol, hasj etc.

 

Jo, jeg synes måten du argumenterer på i denne tråden er totalt usaklig, skinnhellig svada, som jeg egentlig ikke skjønner motivasjonen bak i utgangspunktet.

 

Det er sikkert vanlig at de som bruker et gitt stoff forsvarer bruken ja, men dette har de strengt tatt ingen plikt til. Det er fullstendig opp til hver enkelt person hva de velger å putte i seg. Er det skadelig, ja vel, da er det en risiko de selvstendig velger å ta. At du skal sitte som Mr. Perfekt og dømme andre er bare så totalt urimelig og upassende at jeg ikke kan respondere seriøst på det. Bare pass på deg selv.

 

Jeg har heller ikke grunnlag for å si at du faglig sett har peiling på det du snakker om. Du sier rett ut at alle som forsvarer slik bruk ikke har peiling på hva de snakker om, som om de er så ute og kjøre at de ikke klarer å tenke kritisk. Istedet for saklige og relevante argumenter om f.eks. reelle skadevirkninger går du rett på person.

 

Hver person styrer og lever sitt eget liv, og du har faen meg ingenting med å si hva andre skal og ikke.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

snus er nå en ting, det gir i det minste nikotin.

Men alkohol foruten alkohol som er foreskrevet av en lege er bare tull. Ordentlig slabbedask-stoff for sånne lurvemikler uten mål og mening i livet. De fleste slutter med alkohol når dem slutter å være guttepjokker dog, og det må jo være lov å eksperimentere litt i livet, men enklete henger igjen med det til og med opp over 60-års alderen, da er det over og ut altså.... barn i hodet.

 

:dremel:

Lenke til kommentar

 

Lakus: Sier bare dette om din kommentar :shrug:

 

Point being; alkohol er mye mer skadelig for mennesker enn hva hasj er. Likevel har ingen problemer med det.

 

Nope. Alkohol er sunt om du ikke missbruker det. Så vær seriøs mann. Jeg vet at ett glass rødvin er bra, så har du øl. Så du nyhetene i dag, de tok opp snus og unge jenter: http://tv.nrk.no/direkte/nrk1# spol til 19:29.

 

Hasj bedøver, alkohol dreper sellene dine i knollen.

Endret av Kjetil Lura
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...