Gå til innhold

Ny nordisk storhetstid i Fotballen


Anbefalte innlegg

90-tallet; tida da jeg ble født, technoen og trancen tok av, det var kult med midtskille i panneluggen og ikke minst var det en god tid for nordisk fotball. I Norge hadde vi Drillos, i Danmark hadde man Laudrup og Schmeichel, Sverige hadde Ravelli, Brolin og det store talentet Henke Larsson og Finland hadde Jari Litmanen. Danmark klarte til og med å vinne EM i 1992!

 

Kraftig talentsatsing i distriktet har gjort det til gode utsikter for å komme i en ny storhetstid. Norge har spennende spillere i Ødegaard, Dæhli og Sakor, Danmark har kjempetalenter i Lucas Andersen, Viktor Fischer og ikke minst Pierre Emile Højbjerg, Island gjør ting bra i EM-kvalifiseringen og en Islandsk spiss ser ut til å kunne ta rekorder allerede i sin første sesong, Sverige har også storeksportering til Italiensk fotball spesielt, men hvordan blir tida etter Zlatan?

 

Men hva tror dere? Er vi på vei inn i en ny gullalder i nordisk fotball?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Tviler på det blir en ny storhetstid og nordiske lag i finaler i mesterskapene. Men at det er på vei opp, det tror jeg på. Det kan jo neppe bli så mye dårligere... I alle fall for Norge.

 

Det ser unektelig lovende ut med unntak av forsvarsdelen.

 

Tror hvertfall vi vil få et landslag som kan spille noelunde som andre lag. Det blir forhåpentlig slutt på tiden der norske landslagspillere knapt kan dempe en ball, ikke klarer stokke beina og sleiver med 2 av 3 passninger. Det som har vært flaut å se på helt opp til i dag.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...