Gå til innhold

Ruspolitikk++


N*

Anbefalte innlegg

Jeg sendte nettopp en mail til justisdepartementet:

 

Hei. Jeg er Bendik Laland, ung forskningskunstner, allsidig entreprenør, forsker og teoretiker. Jeg har fulgt litt med på rusdebatten, og jeg ønsker å fortelle min erfaring med de ufarlige rusmidlene som desverre har blitt ulovligjort.

Jeg så justisministeren argumentere med at det ikke er noe poeng å legalisere flere rusmidler. Og at vi har en bra, og nøktern holdning til rus her i Norge. Jeg må bare si med en gang at jeg syntes det er flaut å ha en minister som har såpass liten innsikt i rusmidler. Det er flaut å se han bruke argumenter som at denne typen rus, er totalt meningsløs. Samtidig som han hinter til at denne typen rus kan føre til problemer.
Stoffene jeg snakker om er:
Cannabis
MDMA
Psilocybin (Flein, Hawaii, Mexican og diverse andre sopper)
LSD
DMT, og diverse hallucinogene urter.
Kanskje også amfetamin (Ikke crystal meth).
Jeg vil faktisk gå så langt som å si at disse midlene, ikke skal kalles rusmidler. Det er faktisk både sosialt, drømmende, praktisk og kreativt stimulerende midler, i aller høyeste grad. Alle de nevnte stoffene øker hjernekapasiteten til brukeren. Mest under selve virkningen, men også ut livet.
Jeg trodde det var ett kjent faktum at LSD åpner dører i hjernen til ubrukte og anderledes deler av hjernen. Deler som før, har blitt sett på som "alien-minded".
Den nåværende blå regjeringen lovet å satse mer på innovasjon. Det har ikke jeg sett noe til, bortsett fra mitt eget forskningsprosjekt. Om vi skal satse på innovasjon, må vi også bruke de stoffene som stimulerer til innovasjon.
Jeg som kunstner har hatt stor nytte, stort sett av cannabis, til å studere kunst. Hadde det ikke vært for min utvidede kreativitet, hadde jeg ikke løst problemet i forskning på innovasjon av infrastruktur. Forskningsrådet lyser årlig ut flere titalls millioner til folk som sitter å knoter med spesiallagde innovasjonsfunksjoner innenfor denne typen forskning. Mens jeg sitter hjemme, midt i psykiatrimishandlingen min, og har hele det enderlige svaret, og løsningen på slik forskning. Dette har ikke jeg fått en krone for.
Og her sitter jeg, og er pålagt av loven, å undertrykkes, og bli manipulert av psykologer til å gjøre helt vannvittige, banale forferdeligheter mot meg selv. Slik at jeg kan bures inne på lukket avdeling hvor jeg blir fortalt det er stoffene sin feil. Jeg har forresten aldri studert til å bli forsker, eller noe som helst for den saks skyld.
Likevel har jeg ett forskningsprosjekt som, etter tre år nærmer seg ferdigstillt. Og ett forskningsprosjekt til. I tilleg har jeg brukt innovasjonsformelen min, til å utvikle rundt femti praktiske teorier/forretningsidèer. Hvorav jeg sitter igjen med fem av dem, som egner seg å gjøre butikk av.
-
Justisministeren vil lovligjøre hjemmebrent. Tillat meg å brøle ut: Alkohol er en eldgammel, og ukontrollerbar rus, som ofte fører med seg problemer under rusen. Alkohol er også langt farligere for kroppen, enn samtlige av nevnte stoffer (usikker på amfetamin). Og alkohol, har absolutt ingen nytteverdi i arbeidslivet.
Grunnen til at jeg tok med amfetamin på listen, er fordi jeg har såpass stort utbytte av den type stimulanse, at jeg gjerne ofrer noe for å bruke det. Amfetamin er ikke helt ufarlig. Om ikke det bare er ett rykte, satt ut av terapautbikkjene; for at de skal kunne henvise til falsk fakta om "amfetaminpsykose".
-
Mine utvalgte stoffer har ikke bare nytteverdi i flere, høyere fag. Men jeg tror også arbeiderklassen kan tjene på slike stoffer. Ikke fordi det bidrar i arbeidslivet. Men fordi de ville fått en helt annen oppfatning av kultur, og mer avanserte temaer. Dagens arbeiderklasse, har fire ting; i seg: Fotball, øl, jenter, og det å konsumere mest mulig, for å leve som en amerikansk rap-artist med gulltenner.
-
En annen ting dere kan ta opp, er å legalisere Graffiti. F.eks ved å henge opp utskiftbare plastduker her og der. Blir det ikke reduksjon i ulovlig graffiti, blir det ihvertfall seendes langt penere ut. Du kan bare ikke argumentere imot at en boks av en trafostasjon ser penere ut med Graffiti på. Selv om det kun er snakk om en tagg/signatur, eller bare fargesprut for den saks skyld. Funksjonalisme var aldri ment å se pent ut. Det ligger i ordet.
Dere kan også tenke på å ulovligjøre design og hele dets skole. De fleste nordmenn ville nok sakt seg enig i at den slags ikke er annet enn søppel, som atpåtil er ment manipulerende, og som stort sett ikke har noen rot i det designede produktets egentlige kvalitet. Det vil også gjøre markedskonkurransen mer rettferdig.
Sist men ikke minst ønsker jeg en lov mot økonomiske skjevheter. Men det kommer nok ikke før alle landegrenser er fjernet. Det er for mange som ikke er opplyst nok om moral og etikk, for at noe slikt kunne fungert i dag. Men kanskje noe utenriksdepartementet kunne tatt opp? Hvorfor ikke?
MVH
BVL
___________________
Jeg lurte først og fremst på om dette er gammelt nytt. Andre kommentarer er selvfølgelig også velkommen.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er helt enig med deg at vi har en minister som ikke har snøring på rus, slik de fleste i dagens samfunn har. Jeg ser heller ikke på cannabis som noe rusmiddel egentlig, mer som kos og avslapning. Ellers burde man vise litt mer varsomhet til sentralstimulerende og hallusinogene stoffer. Ikke nødvendigvis forbud, men varsomhet. Alkohol er jo som kjent det rusmidlet man absolutt burde vise mest varsomhet mot.

Men jeg leser i ditt innlegg at du har med psykiatrien å gjøre. Hvorfor har du kommet bort i psykiatrien? Har det noe med rus å gjøre? De fleste som bruker cannabis har ingen ting med psykiatrien å gjøre, så hvorfor kaster du bort tiden din med og rote med dem?

Lenke til kommentar

Kan du forklare hvorfor overlegen svarer med: "Dette har ikke jeg anledning til å svare på", når jeg spør om de herjer med meg? Overlegen på TIP innrømte også for meg en gang, at han hører stemmer, hvorfor har han aldri vrangforestillinger, eller blir lagt inn? Jo, fordi han sitter der å hører på jentepasientene sine mastrubere. Skulle ikke forundre meg med den oppførselen de ellers har.

 

Terapautene gjør diverse mishandlings-stunt for å ha en nøktern grunn til å legge deg inn. Og så sier de at det er rusen som er grunnen til psykosen, og vips! En terapaut har gjort sin jobb.

 

Må bare si ifra at om du driver den type behandling, jobber du med noe sterkt demoraliserende ovenfor deg selv. Og de du undertrykker er som alltid langt mer intelligente og ressurssterke enn du noen gang kan drømme om.

 

Hva er forskjellen på samtaleterapi og terapi? Og hva gjør en terapaut med det ansvaret de overtar fra pasienten når de går til behandling? Og ikke minst: Hva i huleste gjør liksom en terapaut? Kan ikke si jeg ser noe særlig til dem. De kommer innom med medisin og går. Er det terapien?

 

"Det kan jeg garantere at psykiatrien ikke gjør. Men man kan alltid diskutere hva psykose er."

 

Det er jo en typisk terapautsetning. Du garanterer at dette ikke er tilfellet, samtidig som du sier det kan diskuteres... Nei. Jeg snakker ikke med terapauter. Og den setningen der er ett eksempel på hvorfor. De er eksperter på å manipulere. Tror du ikke jeg har blitt kjørt langs veggene inne på psyk, i form av slik "diskusjon" før? Går nok ikke i den fella igjen, nei. De prater frem til pasienten må ta en lang tenkepause for å få orden på, og svare til de fucka setningene de kommer med. Og når du blir stille, ja da "har de ikke mer tid". Og så slapp de unna igjen.

 

En "diagnose", er ikke annet enn ett ord de klistrer på folk, for at de skal virke uskyldige ovenfor opposisjonen.

 

Denne ruspolitikken har med rikets tilstand å gjøre, rødt og blått og ikke minst penger.

 

Jeg merket forresten terapien din, i form av nok en maskin, som huker seg fast i meg, og kjører og kjører tankene mine. Haha, lykke til! Jeg hører hvert eneste ord du sier, og avslører hver eneste vrangforestilling du setter i stand. Greit nok, du har gått over til fienden for å skjule rusen din. Men du hiver faen ikke terapi etter meg!

 

Og hvorfor skriver du ikke like greit med en gang, at terapauter ikke mishandler? Jeg har nevnt det i første post allerede, og det vet du godt. Skal du stille en "diagnose" nå? Hørt om at what goes around comes around? Kanskje det er en grunn til at du er så tom...

 

-

 

På den annen side: Ja, jeg har nådd målet med cannabis. Åpnet hjernen for all frihet fra undertrykkelse. Skal jeg undertrykke da, og spre sykdom, kvalm og rør? Gjør nok ikke det, nei. Du som terapaut, derimot... Jeg vet ikke om du er klar over det selv. Men den psykiatrilæren din/den menneskelige, funksionative maskinen du har rettighet på, og alltid hever, så jeg ikke kan skru den av... Den!... Ødelegger for mange stakkars uskyldige.

 

Derav: Terapi er demoraliserende.

 

Fortell meg hvorfor befolkningen ikke skal være fri! Du kan lese her: https://www.dropbox.com/s/3sxvjmc7o0e0h98/WPRoad.pdf?dl=0

Der begynner menneskets teorier om rangstiger. Og ja, vi er fortsatt i rang. Ikke noe å gjøre med, dersom folk ikke unnskylder seg, i teksten min. Men terapauter = under de narkomane, moralsk sett. Ofte også kunnskapsmessig.

 

Hva gjør du nå da? Skal du si at hele psykiatrien i hodet mitt er en vrangforestilling, og ødelegge for de andre terapautene?

Endret av N*
Lenke til kommentar

Kan du forklare hvorfor overlegen svarer med: "Dette har ikke jeg anledning til å svare på", når jeg spør om de herjer med meg? Overlegen på TIP innrømte også for meg en gang, at han hører stemmer, hvorfor har han aldri vrangforestillinger, eller blir lagt inn? Jo, fordi han sitter der å hører på jentepasientene sine mastrubere. Skulle ikke forundre meg med den oppførselen de ellers har.

 

Terapautene gjør diverse mishandlings-stunt for å ha en nøktern grunn til å legge deg inn. Og så sier de at det er rusen som er grunnen til psykosen, og vips! En terapaut har gjort sin jobb.

 

Må bare si ifra at om du driver den type behandling, jobber du med noe sterkt demoraliserende ovenfor deg selv. Og de du undertrykker er som alltid langt mer intelligente og ressurssterke enn du noen gang kan drømme om.

 

Hva er forskjellen på samtaleterapi og terapi? Og hva gjør en terapaut med det ansvaret de overtar fra pasienten når de går til behandling? Og ikke minst: Hva i huleste gjør liksom en terapaut? Kan ikke si jeg ser noe særlig til dem. De kommer innom med medisin og går. Er det terapien?

 

"Det kan jeg garantere at psykiatrien ikke gjør. Men man kan alltid diskutere hva psykose er."

 

Det er jo en typisk terapautsetning. Du garanterer at dette ikke er tilfellet, samtidig som du sier det kan diskuteres... Nei. Jeg snakker ikke med terapauter. Og den setningen der er ett eksempel på hvorfor. De er eksperter på å manipulere. Tror du ikke jeg har blitt kjørt langs veggene inne på psyk, i form av slik "diskusjon" før? Går nok ikke i den fella igjen, nei. De prater frem til pasienten må ta en lang tenkepause for å få orden på, og svare til de fucka setningene de kommer med. Og når du blir stille, ja da "har de ikke mer tid". Og så slapp de unna igjen.

 

En "diagnose", er ikke annet enn ett ord de klistrer på folk, for at de skal virke uskyldige ovenfor opposisjonen.

 

Denne ruspolitikken har med rikets tilstand å gjøre, rødt og blått og ikke minst penger.

 

Jeg merket forresten terapien din, i form av nok en maskin, som huker seg fast i meg, og kjører og kjører tankene mine. Haha, lykke til! Jeg hører hvert eneste ord du sier, og avslører hver eneste vrangforestilling du setter i stand. Greit nok, du har gått over til fienden for å skjule rusen din. Men du hiver faen ikke terapi etter meg!

 

Og hvorfor skriver du ikke like greit med en gang, at terapauter ikke mishandler? Jeg har nevnt det i første post allerede, og det vet du godt. Skal du stille en "diagnose" nå? Hørt om at what goes around comes around? Kanskje det er en grunn til at du er så tom...

 

-

 

På den annen side: Ja, jeg har nådd målet med cannabis. Åpnet hjernen for all frihet fra undertrykkelse. Skal jeg undertrykke da, og spre sykdom, kvalm og rør? Gjør nok ikke det, nei. Du som terapaut, derimot... Jeg vet ikke om du er klar over det selv. Men den psykiatrilæren din/den menneskelige, funksionative maskinen du har rettighet på, og alltid hever, så jeg ikke kan skru den av... Den!... Ødelegger for mange stakkars uskyldige.

 

Derav: Terapi er demoraliserende.

 

Fortell meg hvorfor befolkningen ikke skal være fri! Du kan lese her: https://www.dropbox.com/s/3sxvjmc7o0e0h98/WPRoad.pdf?dl=0

Der begynner menneskets teorier om rangstiger. Og ja, vi er fortsatt i rang. Ikke noe å gjøre med, dersom folk ikke unnskylder seg, i teksten min. Men terapauter = under de narkomane, moralsk sett. Ofte også kunnskapsmessig.

 

Hva gjør du nå da? Skal du si at hele psykiatrien i hodet mitt er en vrangforestilling, og ødelegge for de andre terapautene?

Ønsker deg alt godt videre og håper for deg at du blir utskrevet og har etter din mening en god livskvalitet.

Lenke til kommentar

Jeg roter ikke med de. Jeg ble sendt dit på tvang, og etter det har de kludret til skallen min.

 

Du har rett.

 

Kommer du i psykiatriens klør, så gir de deg stoffer som gjør deg enda mer sprø enn du evt er i utgangspunktet.

 

Og mange blir tvangsinnlagt i Norge, ca 10-11000 hvert år, uten noen annen grunn enn at de mener noe annet enn det staten mener at de skal mene.

Lenke til kommentar

På den annen side: de som "mener noe annet enn det staten mener de skal mene" får jo også ubegrenset med "get outta jail free card", da de ikke kan straffes...

 

Nei det er ikke de som mener noe annet enn det staten vil de skal mene som får dette.

 

De som får en slik status er de kriminelle, de som til stadighet slår ned og raner folk, eller begår andre forbrytelser og som spiller psykisk syk for å unnslippe straff.

 

Det er de som får denne statusen at de kan ikke straffes.

De som bare mener noe annet enn det staten vil de skal mene, er i ca 100 % av tilfellene ikke kriminelle.

Og den eneste grunnen til at de blir straffet er nettopp fordi de mener noe annet enn det staten vil de skal mene.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg var for oppmykning, inntil jeg leste denne tråden.

Javel?

 

Han har en del gode poenger. Spesielt psykedelika ER ikke en form for rusmiddel, fordi det ikke stemmer overens med de andre rusmidlene vi vet om:

- Det er ikke en flukt fra virkeligheten, det er en konfrontasjon med virkeligheten

- På grunn av at reseptorene i hjernen din trenger rehabilitering etter en trip, vil du ikke få særlig effekt av å ta LSD/flein flere dager på rad

- Det er hverken avhengighetsskapende eller dødelig

 

Amfetamin er allerede å få på resept. Og cannabis vet alle at bør være lovlig.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...