Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er mange rykter om en Fallout 3 Anniversary Edition, siden det er ti år siden Fallout 3 kom. Ikke at jeg har noe imot det, men har null interesse av de fleste av disse remakene. Savner tiden da vi stadig fikk nye spill å glede oss til. Nå er det jo bare remake etter remake. :(

 

In other news har jeg endelig klart å ta to bosser i Mega Man 7. Vet det ikke høres spesielt ut, men jeg har spilt de fleste spillene i serien (både Mega Man og Mega Man X), og har til dags dato kun tatt tre bosser. To av dem var i dag, i MM7. :D Han jeg jobber med nå er tredje i rekken, men var den første jeg kom til. Da hadde jeg null våpen og ante ikke at man har ekstra helse (energy container, eller hva det nå heter). Burde være en smal sak å ta ham denne gangen, nå da jeg har to nye våpen og to energy containers. Spiller Legacy Collection 2 på Switch, så om jeg mot all forventning faktisk klarer å fullføre MM7 har jeg ennå tre spill å glede meg til. Fire, hvis vi tar med Mega Man 11. Har en mistanke om at det er på salg lenge før jeg er ferdig med Legacy Collection 2. :p

Lenke til kommentar

Åja, Fallout 3 er en av de beste spillopplevelsene jeg har hatt. en skikkelig "milestone" liksom. Har rundet det 2 ganger. Men slike spill er helt klart best første gangen man spiller de - hvor alt blir en ny fantastisk opplevelse.

 

Er egentlig mer klar for å ta en ny runde med New Vegas, det er vel egentlig bare å stappe i 360 discen i Xbone?

Lenke til kommentar

Jeg har null interesse av å spille F3 eller New Vegas igjen med det første. Hadde heller tatt en Oblivion remaster/remake eller enda bedre en Morrowind remake siden jeg faktisk aldri spilte det back in the day og jeg har aldri greid å sette meg ned med det lenge av gangen i nyere tid da det rett og slett ikke har eldest bra.

Lenke til kommentar

Jeg liker at du legger ut videoer av ukjente spill. Fortsett med det :) La Moonlighter i ønskelisten, og det fikk faktisk Recommended av Eurogamer.

 

Et annet spill som slippes i dag og som jeg synes ser morsomt ut er Yoku's Island Express.

 

Noen andre som isåfall kan være av interesse i Pixelart-stil er:

 

 

 

 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De kunne godt satt en countdown timer på den jævla tullestreamen sin.

 

EDIT: Kotaku: "Some fans have also theorized that this might be some sort of remaster of Fallout 3 or Switch port of Fallout 4, but from what we’ve heard, this is a new game, one that takes the series in a brand new direction. We’re expecting to see more tomorrow."

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Ikke for å være "that guy", men dere husker vel all hypen rundt Fallout 4 før det ble bekreftet? Vi hadde en hel drøss mer eller mindre offisielle countdowns og alt det der, men fint lite av det viste seg å være sant. Jeg har ikke tenkt å gå i samme felle igjen. Fallout 5 kommer nok etterhvert, men jeg blir ikke hypet før vi hører det fra Bethesda selv. :)

Lenke til kommentar

Jo lenger man har holdt på med gaming jo mindre mottagelig blir man for hype, for man husker alle de gangene man ble skuffet.

 

Nå har jeg aldri hatt noe sterkt forhold til Bethesda, men jeg må virkelig bevisst gå inn for ikke å bli hypet opp av FF7-remaken, som med tanke på at S-E har hatt svært dårlig kontroll på prosjektene sine de senere årene sannsynligvis ikke vil leve opp til forventningene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...