Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun har hatt mange partnere - får det ikke ut av hodet


Anbefalte innlegg

Hei. Er en gutt på 19, sammen med en jente på 18.

 

Jeg har hatt en tidligere seksuell partner, og det er eksen min, som jeg var sammen med for en stund tilbake. Utenom henne har jeg aldri ligget med noen, så klart bortsett fra min nåværende kjærste.

 

Forholdet jeg er i nå er helt utrolig perfekt på alle mulige måter, men det er bare en liten ting som plager meg, som jeg vet ikke bør plage meg, men får det ikke ut av hodet akkurat nå. Jeg visste hun hadde fler partnere enn meg fra før, men det var ikke noe jeg tenkte over da, men vi snakket om det igår, og jeg klarer ikke helt overse det.

 

Jeg har verken lyst til å gjøre det slutt, og kommer heller ikke til å gjøre det, men jeg trenger bare noen til å hjelpe tankegangen min akkurat nå, fordi jeg elsker henne. Hun fortalte igår, hun har hatt 18 partnere. Jeg ble veldig overrasket av dette, fikk en litt uggen følelse i magen, men samtidig vet jeg at jeg ikke egenltig kan reagere på ting hun gjorde lenge før jeg ble kjent med henne. Hun fortalte videre om at de fleste var negative erfaringer, men de var ikke random hook-ups heller. Hun har vært veldig uheldig med guttene og hatt en veldig dårlig fortid når det kommer til gutter noen år tilbake, i en veldig ung alder ja. Hun angrer mye på det, og fortalte at på et punkt så betydde sex ingenting for henne lenger, det bare ble til noe hun gjorde.

Spol fremover til nå igjen og det har forandret seg. Hun mener selv at hun har vært skikkelig løs en periode, men det kom hun seg over (før jeg ble kjent med henne). Jeg vet hun er en annen person nå, og jeg vet at jeg har betyr utrolig mye for henne, har ingen planer om å såre henne pga av det her, men jeg trenger bare noen motiverende ord, fordi jeg tenker ofte på det her. Jeg er på ingen måte redd for at hun skal være utro eller at hun fortsatt føler at sex ikke betyr noe for henne, fordi hun har fortalt at det har vært noe helt annet med meg.

 

Nå vet jeg at jeg kanskje har skapt et løst bilde av henne i hodene deres, og jeg klandrer dere ikke for å tenke sånn. Hun er klar over det selv og angrer, men hun har hatt den perioden som nevnt. Jeg har snakket med henne om det men jeg trenger å høre output fra noe utifra forholdet og, fordi det er på en måte en liten vekt på skulderne jeg ikke får bort. Og om noen har (hatt) en liknende situasjon eller erfaring om de har lyst til å dele så hadde det vært supert :)



Anonymous poster hash: be56e...33a
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mja, hvem har ikke bagasje de angrer på i dag, mon tro? Jeg tror ikke det er så mange i grunn.

 

Også høres det ut som du TS bryr deg mer om hva alle andre enn dere to tenker, om dere to. Stemmer det? Og hadde ikke det i så fall vært noe smålig av deg?

 

Anywho, hvis du virkelig sliter med fortiden hennes, med mye av hun gjorde før hun traff deg, så er du ikke god nok for henne uansett. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det sies jo at det antall som jenter sier skal ganges med 3 for de vil få det til og høres lite ut.

Hvis hun er åpen om at det er 18 så ville jeg trodd på det. Er nok et ganske avskrekkende tall for mange gutter så hvis hun tør å si det, så ja :) .

 

Til TS: vær glad for at hun stoler på deg og det høres ut som om dere har bra kommunikasjon. Når vi jenter er forelska så er det DEG som står i hodet på oss.. fortiden gir både gode og dårlige erfaringer, og hun har garantert lært av den perioden sin.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjønner deg :oo

Lykke til!

Mja, hvem har ikke bagasje de angrer på i dag, mon tro? Jeg tror ikke det er så mange i grunn.

Også høres det ut som du TS bryr deg mer om hva alle andre enn dere to tenker, om dere to. Stemmer det? Og hadde ikke det i så fall vært noe smålig av deg?

Anywho, hvis du virkelig sliter med fortiden hennes, med mye av hun gjorde før hun traff deg, så er du ikke god nok for henne uansett. :)

Er nok motsatt mr
Lenke til kommentar

Og du virker lite oppegående og verdiene dine overfladisk. Er jo ikke akkurat så veldig normalt det heller. Dessuten er nok ikke en litt løssluppen fortid så veldig avgjørende som mye annet som oftest er, som voldtekter, fengsel, snodig bo og jobbsituasjon, ect. Og det er jo mye som sier mye om hvordan en person er og tar vare på seg selv.

 

For det er vel det alt dette handler om vel? Evnen til å ta vare på seg selv og hva en ønsker i livet?

 

Eller sammenligner man bare dem to og generelt hva som er normalt, og ser hvem av dem som stikker seg litt bedre ut?

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

Høres ut som hun har det bra (pga deg), og da burde vel strengt talt du også har det bra, for hvis ikke du har det bra kan ikke hun ha det bra, og det er ikke bra. Så slutt med ringvirkningene og vær fornøyd :)

Lenke til kommentar

Spol fremover til nå igjen og det har forandret seg. Hun mener selv at hun har vært skikkelig løs en periode, men det kom hun seg over (før jeg ble kjent med henne). Jeg vet hun er en annen person nå, og jeg vet at jeg har betyr utrolig mye for henne, har ingen planer om å såre henne pga av det her, men jeg trenger bare noen motiverende ord, fordi jeg tenker ofte på det her.

Ok, her har jeg med mine 39 år på baken helt klart en alternativ vinkling på saken.

 

For det første, sex blir så godt som ALLTID bedre med en gjentakende partner. Ut fra hennes alder og antall sexpartnere har hun ikke hatt mye sex med vær av de tidligere. Det betyr at du nå kan stå i en helt spesiell posisjon. DU blir hennes første gjentakende partner, DU vil bli den partneren hun har best sex med av alle, dere trenger bare "øve" masse. Dette er helt klart en vinnsituasjon som vil prege henne både bevisst og ubevisst.

 

For det andre, fryktelig mange jenter går på ett eller annet tidspunkt i livet gjennom en fase der de "slår seg løs" og har mange partnere over forholdsvis kort tid. Satser du på et seriøst forhold vil du HELT KLART inn i livet hennes ETTER denne perioden. Da har hun får rast litt fra seg og det er langt mindre sjans for at hun opplever et bevisst eller ubevisst ønske om å gå gjennom denne fasen MENS dere er sammen.

 

Det er garantert flere gode vinklinger å se ut fra det du beskriver, men dette var det aller første som ramla inn i hodet mitt, basert på mine personlige erfaringer, og jeg har sett og opplevd mye forskjellig på dette feltet.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hun er ei slut altså. Det er jo ikke unormalt for jenter idag.

 

Hun er en slut? Ikke for å være veldig feminist her men det er ikke mye som irriterer mer enn kommentarer som det der. Kjenner du jenta ? Vet du hva hun har evt gått igjennom psykisk? Har du i det hele tatt åpnet øyene dine for den sinnsykt seksuelle og visuelle verden vi lever i? Hun hadde en tid i livet sitt hvor hun slo seg løs, dreit i alt og alt dette med janteloven. Muligens hun ville føle seg "verdsatt", men i en alder av 16-18, vet du kanskje ikke hva det å føle seg verdsatt innebærer. Kanskje hun hadde skilte foreldre, en far eller mor som ikke fikk henne til å føle seg "nok"? Man kan aldri vite

 

Grunnen til at jeg ble så provosert nå er fordi folk bare slenger ut med kommentarer som det uten å vise bakgrunn for noen ting. Ofte er det en god grunn til at mennesker oppfører seg slik de gjør og gir slipp på deler av seg selv. Vis litt respekt før du bare slenger ut om sånt.

 

Hva med dere gutter i denne alderen? Når de ligger med 10-20 jenter, hva er dette da? Jo, creds. Helt tullete ass. Æsj

Endret av iloveitt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skjønner TS på en måte men hadde ikke hatt et problem med det.

 

Jeg det er feil å la fortiden definere fremtiden til en.

 

Det kan være flere grunner til at hun har oppført seg annerledes tidligere - men hun fortjener da en sjangs til å forandre seg og ha det bra med seg selv alikevel ?

 

Om det er et problem for deg TS og du ikke takler det - ja synd å si det men kanskje problemet ligger litt hos deg da?

Lenke til kommentar

Det var ekstremt mange. Har dessverre ingen gode råd, hadde ikke klart å leve med det selv.

 

Litt overfladisk av deg da ? Jeg er gutt og har hatt seks med mer damer enn dama til ts har hatt gutter. Ser du likt på meg og da ?

 

Bare for og sette det på spissen iom at alle mener "jenta" er ei tøs..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...