Gå til innhold

The Matrix Revolutions premiere 5. november


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den lokale kinoen her i Arendal har ett sinnsykt genialt opplegg.. Ringenes Herre Maraton! :D Samme dag/kveld som premieren(dagen før hvis dere skal pirke.. 00.02) For 280,- viser de først 1'ern, så 2'ern og så, til slutt, 3'ern :D Med på kjøpet får man pauser på en halvtime med pizza, kaffe osv.. :D Alle går på den største av salene.. Med andre ord.. YAY! (Gjett hvem som skal på det opplegget? Hm? Ja! Jeg!)

Lenke til kommentar
Den lokale kinoen her i Arendal har ett sinnsykt genialt opplegg.. Ringenes Herre Maraton! :D  Samme dag/kveld som premieren(dagen før hvis dere skal pirke.. 00.02)  For 280,- viser de først 1'ern, så 2'ern og så, til slutt, 3'ern :D  Med på kjøpet får man pauser på en halvtime med pizza, kaffe osv.. :D  Alle går på den største av salene.. Med andre ord.. YAY!  (Gjett hvem som skal på det opplegget? Hm? Ja! Jeg!)

Sånn har vi her og, det vil si i Tønsberg, og i Sandefjord ikke langt fra Larvik. Men tror ikke jeg orker det, er jo tross alt ca. 9 timer da.

Lenke til kommentar
Den lokale kinoen her i Arendal har ett sinnsykt genialt opplegg.. Ringenes Herre Maraton! :D  Samme dag/kveld som premieren(dagen før hvis dere skal pirke.. 00.02)  For 280,- viser de først 1'ern, så 2'ern og så, til slutt, 3'ern :D  Med på kjøpet får man pauser på en halvtime med pizza, kaffe osv.. :D   Alle går på den største av salene.. Med andre ord.. YAY!  (Gjett hvem som skal på det opplegget? Hm? Ja! Jeg!)

Sånn har vi her og, det vil si i Tønsberg, og i Sandefjord ikke langt fra Larvik. Men tror ikke jeg orker det, er jo tross alt ca. 9 timer da.

Ja, men det er jo 9timer med ringenes herre *drool*

Lenke til kommentar
Hahahaha!

 

Matrix suger! Fra øyeblikk nummer 1 så jeg at den filmen ikke kunne bli bra, også kommer de ****** meg med etterfølgere også :lol:

 

Det er synd en film som denne kan "hjernevaske" så mange folk...men dere kan gjerne for min del se på filmen, (og fortsette Matrix i det virkelige liv)...

 

Håper VIRKELIG dette er siste Matrix filmen som kommer :woot:

Nå skal du roe deg litt ned. Bare for at du ikke liker filmen, så må da andre få lov til å like den. Tror du virkelig at det DU mener er fasiten på hva mennesker skal mene? Takk Gud, for at det ikke er det. Og bare la vær å se filmen om du ikke liker den da. Herregud, hvor vanskelig er det???

 

Jeg er sikker på at jeg ikke liker mange av de filmene du liker, men jeg kunne aldri tenkt meg å mobbe deg av den grunn. Så skjerp deg... dette innlegget du la inn, hvor du regelrett mobbet oss som liker The Matrix, var bare tåpelig, og vitner om underutviklet sosial intelligens.

Lenke til kommentar

Gleder meg stort, ja :) Har selvfølgelig skaffet meg Premierebilletter, og kan nesten ikke vente. Til de som synes det var et dårlig tidspunkt: Det er verdenspremiere, med samme tidspunkt i 65(?) land. Ergo er det 14:00 i England, 15:00 i Norge osv.

 

Jeg synes 1'ern var veldig bra, 2'ern var skuff. Men jeg både tror og håper (evig optimist) at 3'ern blir bedre.

 

Er forresten helt enig med Afseth. Smaken er som baken...

Lenke til kommentar
jeg har de to beste plassene i salen på kino 1 i skien på onsdag kl 15.00

gleder meg noe sinsykt :woot:

 

Heisann du!

 

Jeg skal se på filmen til onsdag jeg og, har bestilt billetter ;)

 

Jeg bestilte billeter lenge etter at billettene kom ut...Her i Skien har folk forstått at det ikke er verdt å sove på utsida for å fåse en stakkars film... Ps...Jeg kjløpte billettene for å blimed noen venner, ikke for at jeg måtte se matrix...

 

Gleder meg til jeg er ferdig med filmen..forrige gang jeg så matrix på kino klappet folka..denne gangen skal jeg ta og gapskratte noe så jævli...som om jeg skulle ha fått i meg lyst gass elns...

 

Gleder meg til filmen, komedien.... The Matrix Revolutions.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...