Gå til innhold

FIFA 15 tråden, tidenes mest rævva FIFA utgivelse.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Finnest det framleis nokon som speler FIFA med tastatur? Anyone? I såfall i FIFA 2011 kunne ein dribble med dribbletasten og piltastene. So bestemte EA seg for å ha konsolloppsett på PC, slik at ein ikkje lenger kan det( bruke piltastene til å styre og dribble med). Nokon som veit om det er mogleg å styre og dribble med piltastene i FIFA 2014/2015? Har heller ikkje Kjøpt FIFA sidan FIFA 2012. Om det framleis er nokon som speler FIFA med tastatur, hadde eg satt pris på svar :p:)

Endret av kristia
Lenke til kommentar

 

Var faktisk folk på PC som også hadde det samme problemet ser jeg.

Jeg spilte noen timer nå i kveld, og jeg har merket litt framerate-lag og noe hakking i kommentator-lyden. Utrolig sært i grunn, er en helt merkelig form for lag, det virker ikke som spillet flyter helt, liksom. Sitter på 120hz skjerm så det skal ikke være noe problem sånn sett.

 

 

Samme her. Har også 120hz skjerm. Har lagt merke til dette selv, men kan virke som om problemet blir borte hvis man kjører spillet windowed. Du kan jo gi det et forsøk?

Lenke til kommentar

Dere som forhåndsbestilte Fifa 15+PS4 "tilbudet" fra CDON.no, har dere fått det enda? Står at pakken er på Hamar fortsatt, noe den var tidlig på dagen i går og jeg bor på andre siden av Mjøsa... Bestilte på mandagskvelden så håpet ihvertfall jeg skulle få det før helga. Men men må bare smøre meg med tålmodighet og satse jeg får hentemelding tidlig på lørdan.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...