Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hva med noe slikt Agentspoon?? :-P

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=MjDJNwAANwA

 

Jeg vet at hw.no har en rakker til test snart, og den er enda villere enn denne :)

 

I samme volum? Synes det så vanskelig ut å skvise mer inn i den pakken. Vent litt... har HW.no tilgang til 18-kjerners Xeon?  :scared:

 

 

@ Stephan4x4: Jeg blir aldri mer glad enn når noen linker meg en Linus og Luke film.  :green:

 

  :D

 

Å herregud...  :laugh:

 

Spennende at prisen følger populæriteten hehe. CM212 

:whistle: ... det betyr vel at de har rent mel i posen, i hvert fall. :)

 

Men sånn helt seriøst. De som har erfaring med Corsair sine alt-i-ett produkter. Er det noen som helst risiko for at det går lekkasje i systemet. Og øker denne risikoen med årene? Eller er det slik at i 99% av tilfellene er det pumpen som tar kvelden først?

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Har kanskje hatt 15 av de, i alle seriene. 

Har aldri hatt lekasjer, men pumpene tar kvelden først. 

Enten er det luft i systemet, fikses ved å legge pcen sidelengs litt, da forsvinner problemet med at pumpen bråker også pga den bare spinner luft. 

Uten om det så er det middel i vannet som legger igjen farge i uttaket i pumpa og sakte men sikkert tetter igjen hullet. 

Åpnet en og uthullet var tett med blå sirup etter 2 år med 100% load. 

 

Sånn er nå all vannkjøling, ingen vannkjøling som er plug n play over 3-4 år. 

Lenke til kommentar

Hmm, må faktisk vurdere det litt. Om jeg får mulighet til å skjære ut et kabinett i aluminium, kan det kanskje være et alternativ. 

 

article_img.jpg

 

Greia er jo at med vannkjøling her, så tar det cirka like mye plass, men en er ikke avhengig av fri luftflyt over kjøleren. Det betyr kanskje at jeg kan få til å legge en SFX strømforsyning rett over minnet og vannkjøleren, og dermed få et veldig, veldig kompakt system i høyden også. Neste problem blir jo egentlig kabelrydding. At jeg da kanskje får behov for ATX-kabel som bare et et par cm etc. Det kan imidlertid også bli en styrke om jeg må heve kabinettet litt for å øke plassen til kabler. Type 17 cm. Da kan jeg kanskje lage bygget som en perfekt kube, og sette inn en 170mm vifte i front. Da blir rammen rundt bygget 5 liter, give or take a few. 

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Jeg har hatt Corsair H80 i snart 5 år. Jeg er veldig fornøyd, og har hatt null problemer. Jeg digger at man kan blåse lufta rett ut av kabinettet, og at de er kjempeenkle å rengjøre. Skal oppgradere nå når jeg får lønning, og da er planen å bytte den ut.

 

@Max: Er CM sine bedre?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg lurte på om det hadde vært mulig å få en spoilertag under hele tråden (eventuelt hvert bygg) med "viktige" endringer mellom hver oppdatering? Type ser jeg nå at 290 har tatt plassen fra 970 i hovedbygget (?). Da lurer jeg på om dette er pga bedre priser, drivere eller andre hensyn f.eks freesync, dette blir vel ofte forklart i tråden, men det foregår endel sidediskusjoner som gjør at det fort kan bli litt blaing for å finne det relevante. Ellers er dette mitt go-to sted for å holde meg oppdatert på gode pc-bygg, kudos. 

Lenke til kommentar

Både og! :) R9 290 er litt bedre på høyere oppløsninger, og sånn sett litt mer fremtidsrettet, og er priset mye lavere akkurat nå. Jeg ønsker helst å ha førsteinnlegget så ryddig som overhodet mulig, slik at folk kan gå direkte til nettbutikkene, uten å måtte gjøre ekstra research med mindre de har et eller annet spesialbehov. ^^

Lenke til kommentar

Jeg kunne gjort det, men velger å spare meg selv torturen av å måtte loggføre hver gang jeg bytter merke på minne, PSU, SSD, skjermkort etc. pågrunn av små prisjusteringer i markedet. Da hadde jeg drevet meg selv til vanvidd.  :tease: Ser heller ikke helt nytten i historikk når det kommer til hardware. Når noe er utdatert, fortsetter det som regel å være utdatert med mindre det skjer en eksepsjonell prisjustering i markedet, som var tilfelle med R9 290X. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mente ikke bytte av merke på skjermkort, ram eller hovedkort.
Mener litt større ting, bytte av skjermkort (970 til 290x), hovedkort type (Z97, H97, B85), kabinett, cpu (fra Pentium til i3), oppgradere ram fra f.eks 4GB til 8GB osv.
Så beholder du bare den siste "oppgraderingen", og tar bort de tidligere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...