Gå til innhold

Kaller Netflix-kunder som bruker VPN for «pirater»


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor bruke VPN når du får DNS-tilbydere som f.eks. UnoTelly som har egne Netflix (og andre) CDN-servere "lokalt"?

Hvis du virkelig trenger å kryptere hva du ser på Netflix så bør du heller bruke pengene på psykolog..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Så i praksis kaller dem VPN brukere (det er nok flere millioner) for pirater? Flott..

 

Bruker selv Mediahint. Men jeg tviler på at Netflix vil utestenge brukerne fra å bruke f.eks Mediahint, da det er som å skyte seg selv i foten; det er ikke god PR.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

En god utvikling at tv- og film-studio legger merke til og irriterer seg over dette. Da legger de kanskje merke til at salg av eksklusive og differensierte lisensavtaler i ulike land kan være med på å koste dem penger. VPN og diverse andre løsninger blir de ikke kvitt uansett og er vesentlig vanskeligere å spore om de av en eller annen grunn skulle gjøre alvor av pirat-klassifiseringen og de juridiske konsekvensene det har, så da vurderer de kanskje regionale eller globale avtaler i steden for tullet de driver med i dag.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Når de betaler så må det jo ikke være noe problem! Rettighetsinnehaverwne får jo like mye penger uansett.... Slutt å syt og sett pris på at folk faktisk går den lovlige veien og betaler for Netflix!

 

Problemet her er vel at nettopp rettighetsinnehaverne ikke får betalt. De som har kjøpt distribusjonsrettighetene for Australia mister kunder - penger - til de som eier rettighetene i andre land.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Såvidt jeg har forstått, så er Netflix biblioteket størst i England og har du koblet opp VPN med en britisk IP, så får du mer innhold og nyere enn i USA.

 

Noen som har andre erfaringer?

 

Veldig variabelt.

Jeg varierer selv mellom USA, Canada, England og Norge.

Bruker UnoTelly - kan anbefales på det varmeste.

Lenke til kommentar

Jeg har lenge irritert meg over folk som bruker VPN og proxier som "løsning" på dette problemet. Og attpåtil setter seg opp på sin høye hest og kaller det lovlig.

For det første er det ikke lovlig, det er et klart kontraktsbrudd, og har tydeligere lovgivning (i Norge) enn piratbukta.

For det andre aksepterer du da at bransjen setter opp disse geografiske blokkeringene, og fjerner ethvert insentiv for Netflix til å presse på resten av bransjen for å få slutt på det. For de får kundene sine likevel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når de betaler så må det jo ikke være noe problem! Rettighetsinnehaverwne får jo like mye penger uansett.... Slutt å syt og sett pris på at folk faktisk går den lovlige veien og betaler for Netflix!

 

Netflix får like mye, rettighetshaverene får mindre, siden de får en pott for hvert land produktene distribueres til. Forresten er det ikke lovlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...