Jump to content
Sign in to follow this  
TST

Tre måneder etter lansering har Black Flag fortsatt lagretrøbbel

Recommended Posts

Jeg kjenner meg igjen i det. Jeg hadde rundet spillet og hadde ca 94% progress - så kom det en oppdatering til spillet, og etterpå var den figuren korruptert og jeg måtte starte på nytt igjen. Eller, jeg burde ha startet på nytt igjen, men jeg har ikke startet en ny gjennomspilling.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Eg har ikkje kjøpt Black Flag, men korrupte save games er jo eit problem som har eksistert sidan tidenes morgon. Difor er det alltid lurt å ha fleire saves, slik at du slepp å måtte starte ein karakter heilt frå byrjinga av viss det skulle gå gale.

Share this post


Link to post
Guest Slettet+214asdf125

Jeg mistet et par timer og så etter løsninger for å redde fremgangen min. Den kom i form av versioning-systemet til windows (høyreklikk->gjenopprett tidligere versjon), og jeg fikk rullet tilbake filen til et par timer før det gikk helt galt. Etter det har jeg vært flittig med å ta backup med "gamesave manager".

 

Syns lagringssystemet i black flag er helt på trynet, Ubisoft har en del å rydde opp i. Syns spesielt lite om at lagringsfiler er knyttet til brukeren din på UPlay.

Share this post


Link to post

Cloud saving er elendinig generelt, savene er ikkje så store så bedre og bare ta med på minnepoinne om skal ein plass eller dropbox

 

Syns cloud save er helt fantastisk, gitt at det fungerer selvfølgelig. Dette er en tjeneste jeg har ventet lenge på, da jeg ikke trenger å drive å lete opp save games og ta backup av dem. Har mistet saves utallige ganger i tidligere tider, og dette vil ikke være et problem lengre med cloudsaving. (Igjen, gitt at det funker :)

  • Like 1

Share this post


Link to post

Det finnes en "enkel" måte å fikse dette på.

OBS, gjøres på eget ansvar selv om jeg ikke har opplevd noe negativt etter at jeg gjorde dette.

 

1. Gi bukeren din alle tilganger til spillmappen. Høyreklikk mappen med spillet i -> Egenskaper-> Sikkerhet-> Avansert. Gi brukeren din alle rettigheter.

2. Sett spillet til å starte som administrator hver gang. Du må trykke ok på en dum dialiogboks hver gang du starter spillet, men det er det verdt.

Leste dette på et utelandsk spillforum og det har fungert perfekt siden jeg gjorde disse to tingene. Mitt er uPlay versjonen.

Share this post


Link to post

Jeg fikk det samme problemet også. Skytjenesten skal jo kunne lagre framgangen over nettet. Jeg skulle fort avinstallere Black Flag og installere den på nytt grunnet at jeg ikke fikk låst opp Altair, Ezio og Connors drakter. Men når Black Flag be avinstallert så ble Uplay det også. Jeg installerte begge på nytt, men Black Flag mistet da alle lagringsfilene. Skrudde både av og på skytjenesten for å se om filen kom tilbake, men den gjorde ikke det. Det verste er at alle de andre Assassin's Creed spillene mine på PC-en hadde fremdeles lagringsfilene helt inntakt uten problemer. Og det ble avinstallert og reinstallert flere tusen ganger, til og med på et nytt operativsystem.

Share this post


Link to post

Sånn er det da i ymse variasjoner i alle spill som bare har én lagringsfil. Det er ikke noe nytt, og problemet kommer neppe til å bli borte. Skyrim er vel nesten det eneste spillet jeg har vært borti de siste årene der man har god kontroll over saves, og er da også uten problemer. I de fleste andre spill har enten jeg eller bekjente opplevd korrupte filer o.l.

Share this post


Link to post

Noen som har tenkt over at vi ikke har hørt noe om det neste assassins creed spillet ennå? kanskje et tegn på at ubisoft faktisk vil ha et interval på 2 år denne gangen? : )

Share this post


Link to post

Jeg har faktisk mistet hele spillet mitt fra Uplay-kontoen. Jeg fikk en anmelderkopi fra Ubisoft, som har forsvunnet. Vet ikke om det er en bug eller om dette er standard Ubisoft praksis. Men spillet har vært borte i noen måneder nå.

Share this post


Link to post

Enn om man kunne kutta Uplay og Origin og fått alt på Steam, det hadde vært noe. Jeg opplevde ikke noe trøbbel med savegames i BF, men hadde heller ikke aktivert Cloudsyncing i Uplay. Flaks.

Share this post


Link to post

Jeg har dette problemet bare på PS4. Noen som vet hvordan jeg kan fikse det? Prøvd å slette hele spillet og starte igjen, men får fortsatt en melding om at noe er feil med spillet etter en stund og må starte på nytt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...