Gå til innhold

Saggers

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Saggers sine prestasjoner

45

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, enig. Og blir fort et problem om man, som meg, legger spillet til side noen uker(evt måneder) og ikke husker alt Absolutt. Føler man må ha et lynkurs igjen før man kan spille videre. Sliter veldig med det i Gow ragnarok. Glad jeg ikke er den eneste som blir forvirret av kamp systemet der.
  2. Føler det kan være annerledes i tilfellet med Palworld. Det har et konsept som egner seg bedre til fremtidige utvidelser.
  3. Ingen vits av utviklerne å si at de ikke har stjålet ideer fra pokemon. Selvfølgelig har de det. Det er som å si at det norske språket ikke har noen ting å gjøre med det danske. Men hvem bryr seg. De har åpenbart laget et pokemon-aktig spill som er bedre enn de fleste pokemon spillene.
  4. Er det føkkings mulig? 🙄 Uansett, jeg ville heller hatt en film isteden for serie. Episode 3 var fantastisk, men resten av serien var veldig middelmådig. Og det er fordi Neil Druckmann fikk for mye å si. Står fortsatt på det jeg sier. The Last of Us serien var god, men var et prakt eksempel på Diversity/Inclusion agendaen man har i mange serier og filmer disse dager. - Joel og broren hans Tommy var hvite i spillet, ble gjort meksikanske i serien. - Sarah var selvfølgelig også hvit og ble gjort halvt mørkhudet, halvt meksikansk. - Kona til Tommy var hvit og hadde blond hårfarge i spillet, fikk selvfølgelig mørk hudfarge. - Lederen av "Fireflies", Marlene ble selvfølgelig ikke endret fordi hun var mørk fra før av. - Ellie´s venninne Riley ble selvfølgelig heller ikke endret på grunn av ovenfor nevnte. - Også har man Bill og Ted. Overraskende hvordan Joel's kjæreste Tess ikke ble endret. Og det jeg mente å spørre om er om historien om Bill og Ted får så mye oppmerksomhet fordi den virkelig hadde bedre skuespill og historiefortelling enn andre historier eller fordi den fulgte den typiske venstreorienterte agendaen som herjer i Hollywood.
  5. Men hvorfor nettopp denne historien? Fordi den skilte seg ut i forhold til andre historier eller fordi den går i tråd med en viss agenda?
  6. Final Fantasy versus 13. Final Fantasy 15 var nok langt fra det spillet det opprinnelig skulle være.
  7. Final Fantasy 9 er beste spillet jeg puttet i min ps1. Men Metal Gear Solid er også oppe der.
  8. Følte ut ifra trailerne at det ikke var mye som var nytt nei. Blir kjøp på meg, men ikke med det første da jeg ikke en gang har en ps5. Og en prislapp på 900 kr, holy cow.
  9. Trodde det var en viss sjanse for at det bare var et meme at spillet var dårlig. Viste seg å være riktig.
  10. Har faktisk troen på det. Man hørte liksom ingenting om spillet, også plutselig boom var det der og var nær ved å bli ferdig. Har åpenbart hatt en betydelig mindre trøblete utvikling enn det 15 hadde. Når det er sagt så føler jeg at vi er forbi den tiden hvor final fantasy er unikt. Tilbake i seriens storhetstid i vesten, fra final fantasy 4 til 10, var final fantasy det eneste man hadde av japansk rpg. Idag kan man velge mellom hundrevis av forskjellige serier og final fantasy er ikke like unikt lenger. I tillegg har de fjernet de rundebaserte kampene og serien ligner mer på Devil May Cry.
×
×
  • Opprett ny...