Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Bilde på tv blir misfarget (Macbook hdmi til tv)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

 

Dem nyanskaffa Macbook Pro til kjærasten har eg no kobla til tv-en, men ca. kvart 10. minutt så går bildet bort i 1 sekund også kjem det tilbake med fargar som er heilt på bærtur (sjå bilete). Har nokon løysinga? Det eg gjer er å dra ut hdmi-kabelen frå macen, og inn igjen, så fungerer det.

post-81802-191110_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PC (Herunder: Mac) med HDMI til TV kan gi problemer av denne typen. Grunnen til at det skjer er at programvaren i TVen ofte ikke skjønner at det er PC som er koblet til (Jeg mener det er pga. at PCer bruker native RGB og TV, DVD, BluRay, etc bruker YCbCr). Radeon brukere under Windows har vært særs plaget av dette (Gir akkurat det samme problemet hvor alt blir rosa og rar blåfarge).

 

Siden jeg er helt blank når det gjelder Mac så må jeg gå til det eneste andre alternativet jeg vet om. Under innstillinger på TVen er det ofte en bildeinnstilling som heter "PC Mode/Gaming Mode" (Google TV modell + Gaming Mode/PC Mode). Dette vil noen ganger fikse problemet, ulempen er at du ofte ikke kan endre på noen bildeinnstillinger mens du har på denne modusen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...