Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor lurer jenter på hvor mange vi har ligget med?


Anbefalte innlegg

Jeg har fundert på dette en stund, men jeg blir alltid så paff av spørsmålet at jeg glemmer å spørre hvorfor de vil vite. Så for noen dager siden dukket spørsmålet opp igjen som lyn fra klar himmel i en ellers koselig setting, men igjen ble jeg så jævelig thrown off at jeg glemte å spørre. Dagen etter prøvde jeg å søke litt på nettet, men det eneste jeg fant der var tips til hva man skulle svare. Det jeg klarte å nøste frem fra det var at man skulle lyve og svare et "politisk korrekt tall" mellom 1 og 10 avhengig av alder, og at man ble oppfattet som en player/horebukk om tallet var særlig større enn det.

 

Samtlige ganger jeg har blitt spurt er i forbindelse med sex. Enten før, eller etter, og det har skjedd såpass mange ganger at jeg lurer på hvorfor det er interessant, og hva som eventuelt trigger spørsmålet. Jeg har alltid svart ærlig, men jeg har aldri fått noe annet svar til det enn "ok" eller reaksjoner ut over det. Jeg kan også kanskje forstå at spørsmålet kommer opp hvis det er noen man dater eller skal bli sammen med, men jeg har utelukkende fått dette spørsmålet under ONS. Men er det rett og slett ikke noe mer til det enn at dere vil vite fordi dere så kan bedømme om man er en som ligger rundt eller ikke? Eller er det andre årsaker til at dere vil vite?

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror vi kan oppsumere det hele med at det er mer for å tilfredsstille enkelte sitt behov for å vite alt mulig dem egentlig ikke har noe med å gjøre. Jeg husker ei dame jeg hadde for noen år siden, er begynnt å bli noen år også.. i vertfall kom det fantastiske spørsmålet frem

 

Hvor mange har du egentlig hatt sex med før du møtte meg?

 

Som kremmer svarer jeg alltid ett ubeleilig spørsmål med ett svar som egentlig bare er mer ubeleilig.

 

Hvor mange har du tenkt å ha sex med etter du har møtt meg?

 

Temaet ble aldri mer tatt opp.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Det kan jo være fordi de lurer på om de er spesielle da?
Sett at du er feks 30 og har ligget med bare 5 jenter, så kan det bety at du ikke gir etter for alle og enhver som prøver seg, og at de dermed føler seg ekstra pene og spesielle hvis de er en av de få du har tatt deg bryet med å ta med hjem?
Hvis du feks har ligget med 48 jenter så virker det som du har lav terskel for å ta med jenter hjem og da føler de seg mindre spesielle.

 

Personlig spør jeg aldri hvor mange en fyr har ligget med, og hvis han spør meg spør jeg han hvorfor i alle dager han vil vite om det. Reaksjonen blir da ofte "så mange?! Hvem da hvem da?!"

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg spør ikke venner osv. om antall sexpartnere. Temaet har kommet opp på vors med nære jentevenner, og da har jeg svart, men bryr meg egentlig ikke så mye om å diskutere dette med noen selv.

 

Spør aldri dates/kjærester om sånt heller. Tidligere fortalte jeg antall sexpartnere til de jeg datet/var sammen med dersom de spurte, men nå har jeg sluttet med det. Det kommer aldri noe godt ut av det. Selv om de i begynnelsen bare har vært høflig nysgjerrige og tilsynelatende ikke har reagert på det, så har det alltid kommet og bitt meg i ræva igjen ved krangler osv. Jeg tror at slik informasjon er ufarlig så lenge forholdet går fint, men at det raskt gnager noe jævlig med en gang man når en rough path.

 

Men det er ikke bare positivt å ikke si det heller, sa i fra til forrige kjæreste at jeg ikke ønsket å diskutere tidligere partnere, og da tok han umiddelbart utgangspunkt i at antallet var mye høyere enn det er og påstod at den eneste grunnen til at jeg ikke ville si noe var fordi jeg hadde for mange svin på skogen.

 

Så ja, slike ting er aldri lett å navigere seg gjennom. Men det er i alle fall ikke bare jenter som spør, det kan jeg love dere!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det eneste som funker i sånne situasjoner er å slå av på tallet. Som Cathastrophe sier så biter det deg bare i ræva senere. (For begge kjønn!) Garantert.

 

Tommelfingerregel:
Har du bænga 10 damer si at du har bænga 4. Har du bænga 20 damer, si at du har bænga 4. Har du bænga 1000 damer, si at du har bænga 4. Og understrek at 3 av disse var kjærester og den siste var i usansynelig fylla. Si at det er lenge siden og at alle fire var stygge om så i måneskinn og at du aldri kunne funnet på å ligge med dem igjen i dag.

Og spør dama hvem disse damene er, så dikt for guds skyld opp ett navn! (Gunhild Victoria, Mona Lisa Ekvator, Thorild Agnete og May-Liss Magdalena feks)
Hun kommer til å endevende facebook hvis dere er ærlige og slå seg totalt vrang hvis dere møter jentene du har ligget med når dere er ute eller hvis du er venn med dem på facebook.

Det samme gjelder andre vegen. Si aldri til kjærester eller dates hvem man har ligget med. Mange menn setter seg virkelig etter dette på samme måte som jenter gjør.

 

Jeg sier aldri hvor mange jeg har ligget med, og jeg sier aldri hvem. Og jeg vil heller ikke vite hvor mange og hvem fyren evt har ligget med. Fortid blir ikke nåtid med mindre man har tilgang til en tidsmaskin.
Til syvende og sist er det en kvalmende liten verden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Å snakke om det i andre settinger er jo greit nok, det som interesserer meg er hvorfor spørre om dette f.eks under et forspill, eller rett etter man er ferdig. Tror jeg kan komme på ganske så mange ting som er mer koselig å si der man ligger svett og naken i skje enn "hvor mange har du ligget med?".

 

Tror det kan ligge noe i det cicklide snakker om; Å føle seg spesiell. Det er vel kanskje viktigere for kvinner at en date/partner har hatt få tidligere partnere enn for menn flest?

 

@Zeph: Haha, den skal jeg prøve neste gang, bare på norsk.

 

Jeg sier aldri hvor mange jeg har ligget med, og jeg sier aldri hvem. Og jeg vil heller ikke vite hvor mange og hvem fyren evt har ligget med. Fortid blir ikke nåtid med mindre man har tilgang til en tidsmaskin.

Til syvende og sist er det en kvalmende liten verden.

 

Jeg har heller aldri nevnt hvem. Er vel ingen jeg kjenner, selv ikke bestekompisen min, som vet hvem jeg har pult. Eksen min var ekstremt nysgjerrig på dette, og etter mye om og men nevnte jeg vel et par stykker en gang jeg var full. Det endte opp med at hun var litt sjalu fordi den ene fortsatt var en god venn av meg, men det gikk greit. Jeg fant dog ut gjennom felles venner og bekjente om mange hun hadde hatt seg med og det var en litt klein følelse når antallet etter hvert økte langt utover det jeg trodde :p

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Hvis kvinnene du flyr med spør deg om dette når dere ligger nypulte og svett i skje, så er jo kvinnene du flyr med gærne?

 

Japp. Utfordringa då blir "how to contain the crazy". Difor er det lettaste å ikkje seie noko som helst. Uansett kva du svarar, så kan ei som ikkje er heilt god bruke det mot deg.

Lenke til kommentar

Hvis kvinnene du flyr med spør deg om dette når dere ligger nypulte og svett i skje, så er jo kvinnene du flyr med gærne?

 

Et par raringer har det blitt, men 90% har vært helt vanlige, oppegående kvinner. Kan bare huske ett tilfelle der jeg faktisk har tenkt i mitt stille sinn før jeg tok henne med hjem at "hu her er klin sprøyte gærn", men hun spurte ikke.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Det er mulig at du fremstår som player og at jentene blir litt nysgjerrig på deg. Hvis du f.eks. viser gode puleferdigheter, så lurer de kanskje på hvor du har fått erfaringen fra. "Har han pult mange eller bare hatt noen få kjærester før?"

 

Som en over her nevner, så liker vel jenter å føle seg litt unike og at de ikke bare blir "en av mengden". Merk: Føle seg

Lenke til kommentar

Tja. Det er vel en kjent sak at erfaring kommer fra antall ganger, ikke antall stykker. I forhold til å avdekke erfaring i forkant vil det for min del være mer naturlig å spørre de om varigheten av tidligere forhold. Man blir ikke god i senga av en mengde one-night stands.

 

Men, tror logaritmemannen og ciklide er inne på noe vesentlig med det å føle seg spesiell. Har bare ikke tenkt på det på den måten før, siden jeg ikke ville følt meg noe mer/mindre spesiell avhengig av antallet hvis jeg var den som spurte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...