Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg fant ut at han tiltrekkes av småbarn


Anbefalte innlegg

Min kjæreste, som nå er en eks, hadde et hemmelig (ikke fysisk) forhold med en 13 åring.

Spørsmålet mitt er: Han påstår han IKKE tiltrekkes av barn. Men at det var bare hun ene, men han visste ikke hva som foregikk med han. Han hadde seksuelle tanker om henne, men han satt ikke og runket, sa han (yeah right).

Kan man tenne på et enkelt barn uten å være hebefil? Eller er bare dette starten på noe? Er det nå han oppdager det? Men prøver å gjemme disse tankene bort? Hva er årsaken for at mennesker plutselig finner ut at de tenner på unge mennesker?

Han er forresten 20+. En voksen mann.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv om det ikke er særlig normalt å ha seksuelle fantasier om en 13-åring når man selv er 20+, er det vel noe underliggende i menneskets natur å bli tiltrukket av det unormale, det "ulovlige" og det tabubelagte.

 

Hva slags forhold det er mellom denne jenta og din ekskjæreste vet jeg/vi ingenting om (Familie, omgangskrets, frititsaktiviteter, tilfeldig jente funnet på nett - osv) - men det spiller egentlig ingen rolle. Så lenge det kun er en ren fantasi uten tegn til noe annet, og dere nå er ekskjærester - synes jeg du skal la det ligge. Noe annet vil ødelegge både ditt eget og hans liv og evt. rykte om det skulle bli kjent.

 

Det er viktig å tenke på at det er en enorm forskjell mellom en fantasi og å faktisk gjennomføre den i praksis.

 

For å svare på dine spørsmål:

 

Kan man tenne på et enkelt barn uten å være hebefil?

- Det peker egentlig litt tilbake til punktet jeg nevnte i første avsnitt, med tabubelagte emner og det "ulovlige". Jeg ville ikke lagt så mye vekt på å finne en "diagnose" eller et navn på problemet - det kan jo være at han ser på denne jentas personlighet som noe han virkelig liker - uavhengig av alder. At de ikke har noe fysisk forhold - og at han prøver å legge tankene bort - taler i retning at det kun er en drøm, en fantasi han ikke vil realisere.

 

Eller er bare dette starten på noe?

- Det kan det selvfølgelig være. Men ta det for det det er akkurat nå - ikke hva det kanskje kan bli i fremtiden. Spekulasjoner gjør ikke godt for noen av dere.

 

Er det nå han oppdager det?

- Oppdager hva? At han er pedofil, mener du? Husk at det er ganske sterke ord du bruker, om det er dette du tenker. For alt vi vet kan det hende han aldri fikk oppfylt et ønske fra ungdomsskolen om å ha en kjæreste på sin egen alder den gang - og lager seg et mentalt bilde nå for å fylle inn et hull i hans oppvekstminner. Uten å vite mer om hva han tenker og legger i det, er det umulig å svare på.

 

Men prøver å gjemme disse tankene bort?

- Er ikke det bra, da? At han skjønner selv at det er galt - er ærlig med deg, og ikke minst forteller deg hva han sliter med - og ønsker å legge tankene bort?

 

Hva er årsaken for at mennesker plutselig finner ut at de tenner på unge mennesker?

- Tror det er like mange svar på dette spørsmålet som det finnes pedofile/hebefile mennesker. Alle har vel sine grunner, men at han har tanker om én enkelt 13-åring og du skriver at han "tenner på unge mennesker" i flertall er en grei generalisering som egentlig ikke er riktig pr. nå.

 

Vil kommentere denne setningen din også: "men han satt ikke og runket, sa han (yeah right).":

- Du gir meg vibber til at du ikke stoler på han generelt sett. Hadde du stolt på han, hadde du vel trodd han i dette tilfellet også. Jeg kjenner han ikke, ingen andre her gjør det heller. Om du mener han lyver for deg, så må du gjerne mene det - men den bakgrunnshistorien kjenner jo ikke vi til.

 

Uansett mener jeg det jeg skrev lenger opp. Gitt at dere nå er ekskjærester, det kun er denne jenta han har nevnt, de ikke har noen fysisk forhold og jenta kanskje ikke vet om det heller - la det ligge. Best for begge parter.

 

Beklager langt innlegg.

Tusen takk for et langt innlegg. Jeg forstår veldig godt hva du mener. Var kanskje dumt å ikke skrive litt om bakgrunsshistorien. Han ER en løgner. Han har lyvet om flere ting. Er ikke første gangen han er utro. Derfor klarer jeg ikke helt å stole på han. Kunne du stolt å noen som konstant løy?

 

Jeg dømmer han på ingen måter! Han har lov til å ha disse tankene, selv om det er veldig vanskelig for meg også. Så lenge han ikke GJØR noe med de tankene. Problemet her er at det er nettopp derfor jeg reagerer .. fordi han har fått denne jenta til å sende ham bilder. Jeg konfronterte han og da fortalte han meg alt. Men det er bare så rart ... at han har vært i et forhold med meg så lenge, og jeg har aldri lagt merke til noe. Jeg har ikke akkurat kroppen til en 13 åring heller. Jeg er en voksen kvinne med en voksenkropp. Selv om jeg er yngre i ansiktet. Jeg har så mange tanker som ''sluttet vi å ha sex fordi han forstod han tente på pubertale jenter?'', ''er det våres kranglinger som har fått han så langt nede at han har begynt med det der?'', ''er dette min feil?''.

 

Han har aldri hatt en kjæreste før meg. Har ligget med veldig mange kvinner, og jeg har tenkt at kanskje jeg er spesiell .. men nå tenker jeg, kanskje det hadde sine grunner? At han rett og slett ikke fant andre tilrekkende? Og ikke kunne være kjærester med så unge folk når han er så gammel? Han sier han ikke forstår selv hvorfor han gjorde det han gjorde. Han sier han var langt nede og ikke visst hva han drev på med. Men det er så rart ... man går ikke og skaffer bilder av 13 åringer og runker til de når man er i depresjon.

 

Husk også, at om han mot formodning er pedofil, så er dette langt fra det samme som å være en overgriper. Det finnes pedofile som lever helt normale liv, uten å gjøre noen noe galt, men de bærer på en veldig mørk og stigmatisert hemmelighet. Verdens snilleste person, men han er seksuelt tiltrukket av barn. Det er en ganske brutal situasjon for den personen. Å ikke kunne få levd ut legningen sin, og ikke engang snakke med noen om det av frykt for utstøtning og avvisning.

Jeg har aldri påstått han er pedofil. Men han er jo såklart hebefil, ELER hvis det holdt med den ene gangen så har han utført etn hebefilt handling. Det er også derfor jeg har bestemt meg for å være i livet hans som støtte. For ingen andre enn meg vet om dette. Han sier at hvis vennene hans eller familien får vite om dette så vil han ikke leve med skammen som fører med. Og jeg har full forståelse. Jeg vil såklart ikke ødelegge livet hans. Og derfor vil jeg bli igjen og hjelpe han gjennom denne situasjonen til han eventuelt er sterk nok til å ''stå på egne'' bein. Så jeg liker slett ikke at du høres som om jeg er den sleme her. Det er nettopp av grunner du nevnte her at jeg ikke kan bare hate han for utroskapen og alt det og bare komme meg videre. Han trenger meg. Fordi jeg er den eneste han kan snakke om det til. Jeg forstår smerten hans. Jeg bare forstår ikke når det hele startet.

 

når ble en 13åring et barn ?

Åja, så det er normalt at en 20+ blir tent på en 13 åring? Jeg har fått se jenta. Hun ser ut som et barn.

 

 

Utover det må jeg nevne at han faktisk har forsått at han har gjort noe veldig galt og vil jobbe med seg selv. Tiden får vise om dette stemmer også.

 

 

Edit: Magnusalex; han var slett ikke ærlig. Jeg har funnet alt dette ut selv, også konfrotert han.

Endret av Fruktsalat1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns det er litt sykt at dere ikke reagerer på dette. Når det passer? Hva om du hadde en 13 åring selv. Hadde du syntes det er helt OK for henne å la henne drive på slik med en mann som er over 10 år eldre?

Det kommer helt ann på den det gjelder. Om det var mitt barn, hadde jeg nok blitt bekymret, og konfrontert den det gjelder på en skikkelig måte, for å forhørt meg om intensjonene til personen. De blir jo voksne engang de også.

Lenke til kommentar

Det kommer helt ann på den det gjelder. Om det var mitt barn, hadde jeg nok blitt bekymret, og konfrontert den det gjelder på en skikkelig måte, for å forhørt meg om intensjonene til personen. De blir jo voksne engang de også.

Mhm. Min eks hadde til og med spurt barnet om å møtes. Men han sier til meg at han selvfølgelig aldri ville gjort det. Så .. hva skal man tro på. Ordenene til en som har lyvet?

Lenke til kommentar

TS, er du en smule sjalu?

Hvorfor skulle jeg vært det? Det jeg føler er ikke sjalusi. Heller ikke aggresjon. Jeg syns han trenger hjelp. Han mener det samme. Jeg har kommet meg over alt som har skjedd og har møtt en fantastisk mann, og han snakker selv med andre damer. Det ble slutt for 2-3 måneder siden. Men problemene har vart i over ett halvt år. Så er ikke unormalt at jeg klarer å få følelser for andre nå. Det har jo tross alt gått litt tid. Men jeg er bare bekymret for eksen min. Vi er fortsatt venner og har fortsatt kontakt. Jeg prøver kun å forstå.

Endret av Fruktsalat1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Ja det finnes jenter på 13 år som faktisk er seksuelt attraktive for flesteparten av menn. Vips så er dem 14 og debuterer seksuelt med en bygdetulling som kjøre audi og er 18 år gammel. Dette hender hele tiden og er ikke unormalt. Lovlig? nei, Normalt? ja

 

Å ha tanker om et vedkommende på 13 år er helt normalt, å handle på disse tankene er ulovlig.

 

Ikke bry deg så mye, la eksen din være i fred.

 

Anonymous poster hash: 627b9...c18

 

Når ble det normalt for en så gammel mann å tenne på en 13 åring liten jente? Han HAR handlet på disse tankene. Fått henne til å sende bilder. Bedt henen om å møtes. Jeg er glad jeg fant det ut på tide så jeg fikk hindret i at ting kunne skje.

 

Er du en kvinne selv? Kunne du funnet et barn på 12-13 år seksuelt attraktiv? Det er faen ikke normalt. Ikke når man er mye eldre selv. Da har man bare ikke vokset noe særlig til sinns.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns dere henger litt for mye i min definisjon av småbarn. 13 åring er et barn. 5 åring er også et barn. Det er jo ikke det som er poenget og spørsmålet mitt i det hele tatt!

 

Jeg henger meg opp i det fordi jeg synes det er drøyt å kalle en 13-åring for et småbarn. Det som vanligvis kalles småbarn er barn i alderen 2-5 år, mens en 13-åring er på grensa mellom store barn og ungdom.

 

Å være tiltrukket av småbarn er mye verre enn å være tiltrukket av en fysisk moden 13-åring, så jeg synes det er greit å ha definisjonene sine i orden på dette punktet.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...