Gå til innhold

Race for the title + Champions League


Latias

  

105 stemmer

  1. 1. Hvem tar ligagull?

  2. 2. Hvem tar CL-plassene? (Stem på maks fire)



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror per nå City vinner ligaen. Arsenal har begynt å vise svakhetstegn, og jeg tviler på at de vil være med å kjempe helt inn. Liverpool holder heller ikke i lengden, og med tanke på Uniteds dårlige start tror jeg gullkampen vil stå mellom City og Chelsea, men City ser langt sterkere ut, men de er nødt til å legge av seg de dårlige bortekampene.

 

I Champions League neste år tror jeg England blir representert av City, Chelsea, United og Arsenal.

Lenke til kommentar

Vil tro Liverpool, Chelsea og City stiller relativt likt ift ligagull. City små favoritter.

 

Så er det Arsenal, Everton eller United som tar 4.plassen.

 

Edit: Glemte Tottenham for 4.plassen. Ser ut som et helt annet lag nå som AVB er borte. Var utrolige mot Southampton borte. Ta 3 poeng på St.Marrys er litt av en prestasjon.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Man Utd vinner ligaen. City, Chelsea og Liverpool følger etter. Kan eventuelt bytte ut sistnevnte med Arsenal, men har mest tro på eget lag dersom forsterkninger kommer inn portene i løpet av januarvinduet.

Lenke til kommentar

Man Utd vinner ligaen. City, Chelsea og Liverpool følger etter. Kan eventuelt bytte ut sistnevnte med Arsenal, men har mest tro på eget lag dersom forsterkninger kommer inn portene i løpet av januarvinduet.

 

Så du tror både Arsenal, City, Chelsea og Liverpool kollapser i løpet av de siste 20 kampene?

Lenke til kommentar

Chelsea/Arsenal har ikke spisser, United har ikke midtbane, Liverpool har ikke bredde. City har alt det der og litt til (trenger kanskje litt bedre dekning på stopperplass).

 

City er milevis foran resten når det kommer til kvalitet. De andre lagene må slå til med kraftige forsterkninger dersom de skal holde følge med City.

Lenke til kommentar

Nå åpner overgangsvinduet. Håper Mou har baller nok til å skaffe en ordentlig spiss og sende Ba, Eto'o og Torres på dør. Ikke noe vits å drive dugnad og betale millioner av kroner for at trioen skal ha råd til biff for å gjøre så lite. Kan heller skaffe en av Falcao sitt materiale og overbetale han, enn å overbetale de tre andre.

Lenke til kommentar

1. City

2. Chelsea

3. Arsenal

4. United

 

Man United ser bedre ut nå enn for et par måneder siden og jeg tror de kaprer den siste CL-plassen da de har rutinene til å gjøre det. Arsenal blir nok dessverre for svake og kappløpet står nok mellom City og Chelsea. Heller mot førstnevnte da de har bredden og den soleklart beste spissen(av Chelsea og City).

 

Kan hende jeg endrer min oppfatning når vi er i slutten av januar, men per nu, så ser jeg på dette som den mest sannsynlige rekkefølgen i topp 4.

Lenke til kommentar

Arsenal blir nok dessverre for svake

 

Hva får deg til å si det? Vi har spilt en halv sesong og er fortsatt på toppen, hvorfor skal vi ikke klare det neste halvdel? Vi møter United og City på hjemmebane og der skal det være mulig å få med seg poeng. Aston Villa taper vi ikke mot igjen. Klarer vi gå neste halvdel med bare 1-2 tap og ikke noen smeller mot de små lagene har vi en reell sjanse. Man vinner tross alt ikke ligaen bare ved å slå de store lagene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...