Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kan menn og kvinner bare være venner?


Anbefalte innlegg

Fant et litt artig youtube klipp, angående om menn og kvinner kan være venner uten at ene parten er interssert i noe mer enn et vennskap. Jeg tror det er veldig sjeldent at menn og kvinner bare kan være venner.

 

 

 

 

EDiT: Med venner så mente jeg såklart en man finner på ting sammen med og ikke bare en man sier hei til i vaskekjelleren!

Endret av Fasit
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kvinner legger i begrepet venner, er ikke det samme som jeg legger i det. Den der videoen forklarer ikke årsaken, bare konklusjonen. Det er ikke det at menn ser på kvinner som sex som er grunnen til at vennskap ikke fungerer, men at kvinner ikke tilbyr annet av substans i disse relasjonene enn potensiell sex. De fleste kan ta to titt på dama si, stille seg spørsmålet - ville denne personen vært interessant for meg å snakke med om det ikke vare for at hun ga tilgang til sex og nærhet - og svare på det ærlig, så hadde svaret vært et rungende nei.

Endret av Kalkunkrøll
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg har flere venninner, er ikke interessert i noe mer enn vennskap med dem. Kunne jeg pult dem om sjansen kom? Ja. Men er det sånn at jeg tenker på det? Av og til. Er det sånn at jeg er frustrert over at jeg ikke har muligheten til det? Nei. Kan jeg være bare venn med de, uten noen benefits? JA.

Endret av krangel
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har flere venninner, er ikke interessert i noe mer enn vennskap med dem. Kunne jeg pult dem sjansen kom? Ja. Men er det sånn at jeg tenker på det? Av og til. Er det sånn at jeg er frustrert over at jeg ikke har muligheten til det? Nei. Kan jeg være bare venn med de, uten noen benefits? JA.

Tror du de er like likegyldig til dette som deg?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Her vil det oppstå misforståelser, da "venner" ikke blir definert av trådstarter. De fleste av oss omgås naturligvis med personer av det motsatte kjønn, i diverse sosiale arenaer, og kommer gjerne godt overens. Disse kaller vi venner, og ingen reagerer på det.

 

Om derimot Øystein, som er gift med Tone, forteller til sin kone at han og ei venninne drar på hyttetur i helga, (fyll inn resten selv).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spørsmålet som er mye mer interessant er jo om kvinner kunne vært venn med hetroseksuelle menn, om det ikke var for at mennene ikke var interessert i sex med dem. At de kan godta å slippe å bli åpenbart lagt an på, selvsagt, men om de hadde sett noen poeng å være i en relasjon med en mann som ikke gjorde alt det disse rdderne gjør for henne i håp om å få sex, tvilsomt, eller at egoet hennes hadde blitt kraftig satt på plass om han ikke fant henne seksuelt interessant.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Venner? Ja.

 

Pulevenner? Nei.

 

Jeg tror så absolutt at man kan være venner med noen av det motsatte kjønn. Hvorfor skulle man ikke kunne være det? Om noen er tiltrukket av samme kjønn, kan de da ikke være venner med andre av samme kjønn bare fordi de er gutt og har guttekjæreste eller jente og har jentekjæreste?

 

Når det gjelder pulevenner, så tror jeg det er veldig usikkert farvann. For noen funker det sikkert, men jeg ville trodd at det ofte dukker opp følelser fra ene parten. Jeg hadde i alle fall ikke klart å holde på med noe slikt, men ja - jeg vet at jeg ikke skal bruke meg selv som "fasit" eller noe ;)

Lenke til kommentar

Går helt fint for min del ihvertfall. Har selv flere guttevenner og vi har aldri vært noe mer enn det. Han som lagde videoen fikk nok mer varierte svar enn dette, men tok kun med de svarene som "beviste" antagelsen hans. Jeg tror derimot at gutter som ikke har så mye kontakt med det motsatte kjønn, får enklere følelser for sine venninner. Det samme gjelder jenter i samme situasjon, selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Selvsagt kan en mann og en kvinne være bare venner! Har mange kvinner jeg er bare venn med jeg og som jeg så og si aldri tenker i de seksuelle baner med. Noen ting er langt lettere å snakke om sammen med kvinner, det gjelder såklart den andre veien også, herunder også råd og vink om sex.

 

Nå er jeg VELDIG klar over at menn generellt før eller siden vil pense inn på tanken om sex og unngår det sikkert derfor bevisst også, men jeg har faktisk opplevd det den andre veien også...

 

 

Hadde for en del år siden ganske heftig sex med ei venninne over noen måneder også, (hun (og jeg) var i en overgangs periode der hun/vi rett og slett trengte litt mer enn bare nærhet og vennskap...), Vi er begge like gode venner i dag til tross for sexen vi den gangen hadde, så myten om at sex ødelegger vennskap er noe som blir overdrevet som ung tror jeg...

 

Nå er det vel også sånn at de fleste kvinner må ha litt mer enn det seksuelle for å hoppe til køys med noen, ihvertfall i edru tilstand, mens menn flestvillig vekk knuller alt som puster..

 

Men om venner har pupper eller ikke forandrer jo ikke noe, ikke burde det gjøre det heller.. :)

Lenke til kommentar

Hvis man tenker på huleboer nivå. Så er det jo veldig unaturlig hele greiene. Med mindre begge parter ikke er tiltrulket hverandre og trenger hverandre på noe vis. F.eks hvis Grunthilda(jeg tror de hadde sånne navn) og Manfred er de eneste i "flokken" som er komfortable med å stelle hemororidesår, så vil jo dette kunne utvikle seg til et vennskap. Sett at begge sliter med dette problemet. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...