Jump to content

Ursidae

Medlemmer
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tror det heller er effekten av å være oppe sent, mye lyd og lys og rett og slett utmattelse.
 2. Har klart å ødelegge hengselet på høyre side av skjermen, skjermen fungerer fortsatt som før men kan ikke justere skjerm vinkel uten å klemme sammen nederst på rammen, ellers løsner dekselet rundt skjermen... noen som har erfaring med ca hvor lang tid service teknikere bruker på reparere?
 3. jobber en del ute i et yrke der det er nesten påkrevd av man har med mobil når man jobber. har nå en sony xz1 som tåler en god vannsprøyt men ikke stort annet så den ligger som regel i bilen eller i en bag(har allerede knust skjermen etter den falt mindre en en halvmeter). noen som har en anbefaling til en god mobil som er mer hardfør enn den jeg har nå? krav om at den tåler en del vann og gjerne noen fall.
 4. du eller han som unnskylder? om du svarer eller ikke kan vel ha noe med hva som skjedde. og poste i hobbyer er kanskje ikke rette stedet å spørre.
 5. yup, clasohlson og biltema er bra valg, ellers er det også notabene, norli og staples.
 6. finnes det ikke noen fysiske butikker som selger 3dprintere? syntes det er litt sketch å kjøpe en såpass dyr høyteknologisk og relativ skjør ting over nettet.
 7. Ursidae

  Kattunge ute

  er bare å ta katten med ut, ta med en leke og noe pusegodis for å holde den nær deg og bare la den utforske litt.
 8. ungdommen får nok bot + 2 års prøvetid.... betal boten med hans/hennes sparepenger og gi husarrest (eller pryl) bare møt opp med ungdommen , la politiet snakke, la han/henne forklare, og bare godta hva enn straff de gir, blir nok bare bot.
 9. hva er det som gjør den så dårlig?
 10. vet du om printeren som kan kjøpes på clas ohlson er av god kvalitet?
 11. har vert 170 siden jeg var 15... har aldri vert et problem for meg nå nesten 13 år senere. beste er å bare le det bort og ignorere dem... eller slå tilbake med spøker om deres høyde.
 12. kommer vel helt ann på verkstedet, går du til merkeverksted så ser de på deg som om du møtte opp i en flintstones bil... går du til et mer "average" verksted så tenker de mer at du har spart de tid på å finne deler... men da har du heller ingen garanti som du hadde fått hvis de hadde funnet delene selv.
 13. kjennte en fyr som hadde samme problem med sin elghund, han la en liten kopp med hotdogvann i skålen i en uke og hunden hadde ikke drukket så mye på en måned før.
×
×
 • Create New...