Jump to content

Ursidae

Medlemmer
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kjenner et par som tjener godt på stallutleie.Det du tjener kommer jo helt ann på kvaliteten på stallen og hva du tilbyr, de fleste som leier ut stallplass er jo ansvarlig for foring(som hesteeier ofte kjøper selv), slippe inn og ut fra beite, rengjøring av stallbokser og annet. men jo mer du tilbyr des mer kan du ta betalt for.... har sett stallplass koste alt i fra 1500 i måneden til opp i mot 10k. men som oftest er prisen ca samme plass som å leie parkering til en campingvogn på campingplass. allt kommer ann på kvalitet.
 2. er en form for rovfugl, mest sannsynlig ugle. bor sør for bergen jeg og, hører ugler støtt og stadig her.
 3. vil du ha gass eller sprit? til komfortabel camping eller litt røffere telt tur? prisklasse? skal du ha noe som er enkelt og billig til camping så kan du se etter noe i biltema klassen, enkel, billig og grei... og hvis den går konken så har de veldig gode garantier og retur policy. ellers kan du dra på xxl ol og se etter primus eller coleman merker, er noe dyrere prisklasse men bedre produksjons kvalitet. har personlig en skitbillig biltema primus, slik som man skrur direkte på flasken, gir god varme men er veldig klunkete på ulendt terreng. passer best hvis jeg lager mat på rasteplass med benk eller hvis jeg finner en flat og fin skiferstein å ha det på.
 4. dra på kino og trenger en god hårklipp.
 5. "Coronavirus: Hvordan forbereder du deg på evt. karantene, og hvilken mat kjøper du?" Gjør absolutt ingenting annerledes utenom at jeg har med meg en liten flaske antibac i sekken for før og etter butikker.
 6. råtten ved varmer lite, best å bare kløyve den veden som fortsatt er "fast" og kun fyre med det. resten kan du kaste med resten av hageavfallet eller brenne i en tønne (der det er lov)
 7. https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/39596/acer-nitro-7-15-6-barbar-gaming-pc-sort og https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-laptop/32179/lenovo-legion-y540-17-3-barbar-gaming-pc-sort er begge gode alternativer, har selv nettop (nå på mandag) kjøpt lenovo legion y740 17' og er storfornøyd. 5 timer batteri på lenovo sin og 7 på acer sin. #2minutterpåelkjøpsiden
 8. vel, har 1080p nå og den er mer en god nok, kan jo alltids koble til en ekstern skjerm hvis jeg absolutt trenger det 😛 er ikke særlig elitist når det kommer til slikt vil ha en god pc, ikke en perfekt en
 9. da var den bestillt, gikk for 17' versjonen for den bedre film og spill opplevelsen. skulle kunne plukke den opp nå på torsdag/fredag (bestillte i butikk på mandag) men ble utsatt til 7 mars.
 10. blir nok etter helgen det blir ny pc, har ikke tid til å sette opp og overføre filer akkurat nå 😛
 11. jaja greit nok det, er "full hd" på den jeg har nå og den er jo mer enn klar nok til det jeg trenger. trenger ikke 4k når jeg sitter en halvmeter unna akkurat 😛
 12. vurderer ny laptop siden den jeg har nå er noe fucka. dette er bare litt av det som er galt med den, skjerm kabel har måtte byttes 2 ganger, kjører varm selv med de enkleste spill selv etter gjennomblåsing. og er nå rett og slett drittlei, den kosta meg 8tusen 4-5 år siden og nå er det på tide med en oppgradering fra "billige gaming pc'er" så vurderer denne https://www.elkjop.no/product/outlet/data-demovarer/120334/lenovo-legion-y740-15-6-barbar-gaming-pc-sort men lever den opp til "hypet"?
 13. godt å høre at problemet er funnet 😃 da er det bare å finne frem loddebolt og fikse.
 14. Våren er rett rundt hjørnet og disel og bompenger er svinedyrt(!) så da tenkte jeg at en liten elektrisk duppeditt kan hjelpe med å kutte ned på kostnadene som kommer med bil. tenker da i hovedsak på elektrisk sparkesykkel eller longboard, hadde elsykkel for noen år tilbake men den var svintung å flytte på og totalt umulig å ta med på buss/bane. håper jeg kan få noen gode anbefalinger på en god elektrisk duppeditt som kan hjelpe meg kutte ned på bilkostnader og gi meg mer frisk luft
 15. fungerer vel som garn flest, men kan ikke gi noen garanti på kvalitet eller levetid.
×
×
 • Create New...