Jump to content

Ursidae

Medlemmer
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ursidae

  Gråtrost

  beste er vel å bare la fuglen være til eggene er klekket og kyllingene har forlatt redet og så kan du egentlig gjøre hva du selv vil med redet etterpå.
 2. løpehjul, gnage ting, huler og gjerne et bur med dyp bunn slik at de kan grave... og sand, fin sand de elsker å rulle i sand. biting trenger du ikke være særlig redd for, godt sosialiserte ørkenrotter biter lite... og pro tip. ørkenrotter har ikke blærekontroll, så god ide å ikke la de gå løs, og rengjøre bur og huler ofte.
 3. kjøpte actic 7 for en stund siden, er storfornøyd med den! veldig god lyd, veldig god mic, bra batteri tid og kan lett plugges i konsoll til vc.
 4. er 2000-ish watt nok til å fex kjøre tv+modem+litt lys i hytten hvis snøen tar stømledningen? vet det er mer enn nok til å kjøre el-verktøy men hadde vert greit å hatt en generator i vedskjulet "just in case".
 5. puberteten kom og gikk, vokste godt på horisontalen, vertikalt gikk det verre.
 6. varierer veeeeldig... var 169 når jeg var 15... er 170 nå som jeg er 29.
 7. bruker selv en 20-60gr stang på 9 fot, funker bra for alt egentlig, om min er en god ørretstang vet jeg ikke, men er perfekt for kystfiske med tyttebær når makrellen er sulten 😛
 8. Ursidae

  Mensa test

  har ikke tatt mensa testen, men tok en kartleggings test hos en psykolog some spesialiserte seg på kartlegging og ting som iq
 9. hvis det er på magen til katten så er det nok bare en brystvorte....
 10. men en uplanlagt bakgårds romanse burde ikke sette priser opp i 10-20 tusen kroner... dekke vaksinering og litt for bryet burde være mer enn nok. kan skjønne at kanskje renrasede hunder svir litt i lommeboken for da kommer jo MYE med på kjøpet som papirer premierte og dukumenterte slektstre og yada-yada-yada... men det finnes jo ikke hund for de som "bare vil ha seg en bikkje" her til lands.
 11. går inn på finn for å se på tilgjengelige hunder som tillegg i familien... men de koster jo flesk å kjøpe. ser blandingshunder med 5 forskjellige raser som selges for 17,000 kroner... forrige hunden vi kjøpte var blanding mellom 3 raser og kjøpte for 500kr (10-15 år siden) når ble hundekjøp en luksus?
 12. kjøpte bilen jeg har nå med defekt solvisir, men klarer ikke finne erstatning noensteder. noen bilkyndige her som klarer å finne et solvisir til en opel vivaro? (opel vivaro, nissan primastar og renault trafic er alle samme bilen med forskjellig merker)
 13. lettere for meg å bare bruke trykkmåleren på kompressoren, mindre mellomsteg.
 14. utmark eller ei, så burde nabo ha nok respekt til å i DET MINSTE etterlegge involler eg godt stykke fra tur stien. og selvfølgelig si ifra.
×
×
 • Create New...