Jump to content

Ursidae

Medlemmer
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hadde et lignende problem når jeg kjøpte en eldre brukt militærsekk, var ikke fordi stroppen var for kort men at festemekanismen var ødelagt. erstattet heller hele stroppen med et "baggasje belte" typ denne https://www.joom.com/nb/products/609c93519d1eb4019c6b0297?openPayload={"isVerticalScroller"%3Atrue} er ikke samme som jeg bruker, men av ca samme type. tenker noe lignende kunne funke for deg også
 2. jeg skjekker om nyhets kilder som fox "news" skriver det samme,, god indikasjon om det er falskt eller ikke 😛
 3. har sjekket den siden før, er bare på østlandet alle sammen... 16 timers kjøring er rett og slett for mye.
 4. nja men ikke verd å reise til oslo og fiske etter dem i kloakken
 5. hadde i tennårene noen rotter på gutterommet, var mye gøy og veldig koselig å ha de små rakkerene som selskap... MEN, det virker som alle rotter har forsvunnet fra dyrebutikker og fra private oppdrettere på samme tid som slanger og reptiler ble lovlig... nå, sikkert år senere kunne jeg tenke meg å prøve på nytt med rotter, men det er umulig å finne selgere finnes det opdrettere i bergen/hordaland som fortsatt selger eller er det lettere å fange en de som bor i stallen?
 6. foretrekker fortsatt at bilen forblir så analog som mulig. ser hele tiden at familie og venners biler må på verksted for å fikse en eller annen sensor 2-4 ganger i året, mens jeg i min 08 mod bil dundrer avgårde og kun har småfiks på eu-ok.
 7. Ursidae

  Gråtrost

  beste er vel å bare la fuglen være til eggene er klekket og kyllingene har forlatt redet og så kan du egentlig gjøre hva du selv vil med redet etterpå.
 8. løpehjul, gnage ting, huler og gjerne et bur med dyp bunn slik at de kan grave... og sand, fin sand de elsker å rulle i sand. biting trenger du ikke være særlig redd for, godt sosialiserte ørkenrotter biter lite... og pro tip. ørkenrotter har ikke blærekontroll, så god ide å ikke la de gå løs, og rengjøre bur og huler ofte.
 9. kjøpte actic 7 for en stund siden, er storfornøyd med den! veldig god lyd, veldig god mic, bra batteri tid og kan lett plugges i konsoll til vc.
 10. er 2000-ish watt nok til å fex kjøre tv+modem+litt lys i hytten hvis snøen tar stømledningen? vet det er mer enn nok til å kjøre el-verktøy men hadde vert greit å hatt en generator i vedskjulet "just in case".
 11. puberteten kom og gikk, vokste godt på horisontalen, vertikalt gikk det verre.
 12. varierer veeeeldig... var 169 når jeg var 15... er 170 nå som jeg er 29.
 13. bruker selv en 20-60gr stang på 9 fot, funker bra for alt egentlig, om min er en god ørretstang vet jeg ikke, men er perfekt for kystfiske med tyttebær når makrellen er sulten 😛
 14. Ursidae

  Mensa test

  har ikke tatt mensa testen, men tok en kartleggings test hos en psykolog some spesialiserte seg på kartlegging og ting som iq
×
×
 • Create New...