Gå til innhold

AMD Radeon R200-tråden - Diskusjon og spekulasjon


Aerow

Anbefalte innlegg

Nizzen da, står det dårlig til med engelsken? Det betyr jo at R9 290X ikke bare gjør det bra mot GTX780, men (insert TItan) :D

 

LOL leste kanskje litt fort der :p

 

Men yter ikkje 290x minst 10% bedre enn 780 og koster ca det samme, så har AMD gjort en dårlig jobb mhp at 780 har vært tilgjengelig rimelig lenge allerede. Er jo nesten som at Titan er et godt kjøp hvis man skriver av verdi etter hvor lang tid man har hatt det :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Med en slik logikk gjorde jo nVidia en dårlig jobb når de kom med GTX 680 da vel? Men da "vant" visst nVidia det jeg husker.

 

De vant lett for min del, siden jeg "måtte" ha 2 kort, og da sugde 7970 i CFX i bf3 så mye at det var skikkelig deilig å få 2x 680 i stedet, som ble til 3 etterhvert. Det tok faktisk en stund (veldig lang) før folk trodde på meg og **DP** at 680 SLI var såpass mye mere smooth å spille med enn 2x 7970. Etter at frametime testene dukket opp, så ble det faktisk bevist med grafer etc... For min del, så merket jeg bra forskjell med å teste de side om side. 7970 var et bra kort, men ikkje bra nok for meg når 680 kom.

Lenke til kommentar

Når det er noen som faktiskt har kunnet prøve begge sider av gjerdet aktivt er det jo en annen diskusjon, men når det så gjennomført var saturert med nVidia-fanboys så har jeg vanskelig for ikke å peke ut at oppførselen mange har nå er full 180 grader fra når det var nVidia som gjorde det. :p

Hvis jeg er en av de du mener er nV-fanboy, så har jeg hatt like mange ATI-kort som nV-kort. Oppgraderingen fra 670 til 780 er faktisk første gang jeg ikke har et ATI/AMD-kort mellom nV-kortene. Om AMD hadde hatt en aktuell oppgradering fra GTX670 annet enn HD7970 CFX hadde jeg sikkert hatt et AMD-kort mellom.

 

Som nevnt tidligere var den forrige posten min ment å påpeke at previewen til TH/Anand ikke nødvendigvis er veldig representativ. Men jeg er alltid skeptisk til slike previews av natur ;)

Lenke til kommentar

Siden det var åpenbart at jeg formulerte meg lite klart her: Det er ikke slik at jeg peker på noen eksplisitt her, ei har jeg noen interesse av å kalle noen en fanboy.

 

Det jeg derimot kommer til å gjøre uten å blunke er å sette spørsmål ved utsagn som var helt motsatt når det var nVidia som kom med nytt produkt.

"Du er åpenbart en AMD-fanboy!"

Pass på, du kommer til å få høre det rimelig fort om du fortsetter slik ;)

Lenke til kommentar

Tror iallefall ikkje jeg er en fanboy, siden jeg kjørte quad cfx 5870 og tri cfx med 6990+6970. Var faktisk ganske fornøyd med 6990 + 6970, helt til GTX 680 i SLI kjørte supersmooth i forhold. FPS til trifire var faktisk ganske høy, dog ikkje ultrasmooth som 680 sli :xmas:

 

Nå er du den verste Gpu Fanboyen som jeg kjenner noensinne :p , sjeldent man ser noen som stadig vekk bare må ha det beste uavhengig av hvem som produserer kortene ^_^

 

Ps, ligger noen bilder ute på Anandtech som jeg ikke fikk lagra, mener det var grafer med 290 og 290x men fikk bare opp filnavnet (eller mulig jeg blingsa) , skal refreshe og se om noe dukker opp.

 

Edit : Ser ut som jeg blingsa, nå får jeg kun opp 280x toxic bildet.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Hmmm, litt rart dette. Her er jo en liten test av Bioshock Infinite fra AnandTech, i samme oppløsning som Tom's Hardware kjørte med.

 

Med Ultra innstilling så ligger R9 290X og GTX 780 helt likt, kun 0,4 fps skiller. Først når innstillinger settes ned til Medium, drar 290X fra. Dog er det ikke noe å basere seg på med så lite som ligger ute enda av tester, og Bioshock er jo et AMD spill.

 

Og de sier jo også: "And as with all controlled benchmark releases we’d advise not reading too much into any single benchmark here, as the relative performance of NVIDIA and AMD cards changes with the game being tested, at times rather wildly.."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...