Gå til innhold

Den store Nexus 5-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

6 mbps. Betydelig bedre. Så du om det var H eller H+?

Regular H dessverre.

Men som sagt, lite gråområdet i nabolaget hvor jeg bor i. Flipper såpass konstant imellom 3G og 2G at jeg har satt tasker til å tvinge 2G-tale hvor jeg bor da litt shabby 3G-dekning og kjellerleilighet går dårlig sammen, har måtte gjøre samme med kvinnfolket sin.

Lenke til kommentar

Det eneste jeg har å klage på er det norske postverket... Jeg angrer hver gang jeg ikke bestiller fra en butikk som bruker TollPost! På en strekning som tar 6-8 timer med bil, så bruker Posten OVER et døgn på å få den fra A til B... Fortsatt ikke kommet dit da.

Istedet for å sitte å vente på pakken så gå ut og finn på noe. Ting tar uhorvelig lang tid når man er utålmodig og kun sitter å venter på den ene tingen.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Istedet for å sitte å vente på pakken så gå ut og finn på noe. Ting tar uhorvelig lang tid når man er utålmodig og kun sitter å venter på den ene tingen.

 

Er nok det man har skole og eksamen for ;) Jobb er også en grei timekiller!

 

Fortsatt et irritasjonsmoment tho... Kommer vel kanskje i morgen om jeg er heldig :D

Lenke til kommentar

Nexus 5 ryktes bedre kameraopplevelse: http://www.amobil.no/artikler/nexus-5-kameraet-kan-fa-stor-forbedring/154472

 

Followup til mitt klageutbrudd fra tidligere; Posten brukte bare 27 timer på å kjøre strekningen Oslo - Trondheim. Og fortsatt må jeg vente til i morgen før de får pakken ut på landet her jeg bor :( Og jeg bor bare 45-60 minutter unna den terminalen der den ligger...

Lenke til kommentar

At google jobber med kamera-apk har da vært kjent ganske så lenge:

There is a glimmer of hope, however. Representatives from the Android team say that software is to blame for the weak performance, not hardware, and reps tell me that a fix is coming to deal with the issues in the upcoming weeks. I've even seen an early build of the new software, and while it's only a minor improvement — autofocus is a hair faster, but still inconsistent, and picture quality hasn't changed — it's nice to see Google already at work.

Kilde: Theverge

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...