Jump to content

CC-Lemon

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. En dødelig familiefar her. Tittelen sier vel det meste, men ønsker litt input da jeg trenger å få kontroll over bilder og videoer som har samlet seg opp igjennom åra innad i familien. Hvor og hvordan organiserer dere bilde- og videoarkivet deres?
 2. Takk for raske og gode tilbakemeldinger. Ser ut som konklusjonen er at gresset er grønnere på den andre siden . PC-en blir nok ikke brukt til å spille noe særlig på, men mer til redigering av bilder og video. Har det noe å si på hva jeg bør velge av AMD/Nvidia?
 3. Hei. Er på utkikk etter et skjermkort til en ny PC, og så at NetOnNet hadde et Vega56 kort til 3495 kr. Er det noen her inne som har erfaring med Vega56?
 4. Hei. Er det flere eiere av telefonen som opplever rare "artifakter" på skjermen når man scroller nedover i en nettleser? Har prøvd flere browserapper, men det dukker ofte opp strekkode lignende striper under bokstaver som g,j,y, altså bokstaver som bruker "underetasjen". Detre skjer kun under scrolling, og forsvinner like fort som den dukker opp...
 5. Noen som har fått oppdatering til Android 9?
 6. Lista i artikkelen mangler Star Fox 2. Personlig ønsket jeg at Pilot Wings og Stunt Race FX var med...
 7. Er det noen andre som opplever at mikrofonen ikke funker optimalt i samtaler etter oppdatering til 6.0?
 8. Får samme feil her. Telefonen slår seg bare av når jeg trykker oppdater på macen.
 9. Noen her inne som har de støykansellerende øretelefonene (mdr nc31)? Vurderer å få meg en slik, men ut i fra bildene som ligger ute på nettet, ser jeg ingen knapper for å ta innkommende samtaler. Er man nødt til å fysisk ta opp telefonen for å besvare samtaler, evt styre musikken?
 10. Jeg har hatt Z2'en noen dager nå. Fornøyd så langt, men jeg har lagt merke til en svak buzzing fra venstrekanalen på øretelefonen når jeg hører på musikk/podcast. Ikke merkbart når det spilles høyt, men skikkelig irriterende ved lav volum/pause. Det skjer uansett øretelefon. Noen andre her inne som har samme erfaring?
 11. vel, det med at japanere er arbeidsomme er en sannhet med modifikasjoner, har jeg funnet ut etter å ha bodd her en tid nå. Både jeg, andre nordmenn og andre vestlige jeg har snakket med her borte, sitter med samme inntrykk; japanere jobber mye og lenge, men noe tregt og ineffektivt. Vi får gjort vel så mye på våre 7,5t enn de gjør på 12+. Omstendeligheten i Japan kan til tider være deres akilleshæl. Hadde de lært seg å være litt mer uhøytidlig som i Norge, så hadde det blitt gang på ting. Men på en annen side, hva mer enn olje, fisk og løse tanker om fred og forsoning har vi å eksportere her til lands?
 12. Fant en hentelapp i postkassen nå nettopp, og kjente det nappet litt i sjela, men det var bare Bokklubben som hadde sendt ei bok i posten . Må nok vente et par dager til...
 13. Fikk den jeg også. Nå spørs det om de klarer å holde den nye datoen da...
 14. Oi. Jeg bestilte min på Elkjøp kl 23.57 den søndagen... Får håpe det var nok til at jeg kommer med i den første leveringen...
 15. Vurderer sterkt å skaffe meg en TL-WR1043ND selv. Er du fornøyd med routeren?
×
×
 • Create New...