Gå til innhold

Den store Nexus 5-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du mener mens min deilige N5 ligger her på bordet rett ved siden av meg? ;)

 

Hvilken farge går folket for? Jeg har svart, men i ettertid syns jeg "panda"-telefonen virker mer og mer stilig. Sett bort fra den glossye plastikken på sidene, det ødelegger kvalitetsinntrykket.

 

Angående batteri har jeg ingen problemer med å komme meg gjennom en dag, og det er det telefonen min trenger å gjøre. Jeg er riktignok ikke noen poweruser, sitter kanskje på 1-2t on-screen time gjennom en dag. Bruker Nexus 7 når den er med og passer bedre til oppgaven (så og si hver situasjon som ikke innebærer på farten eller ute), og da er det hvertfall ikke noe problem å komme seg gjennom en dag med den komboen.

 

Nå har jeg skrudd av Google Location reporting og history for å sjekke om jeg ikke klarer to dager på en ladning. Bruker ikke de aspektene av Google Now uansett.

 

Når jeg får tak i en trådløs ladestasjon blir nok batteri en glemmesak. Blir sikkert Google's offisielle når den kommer, men vurderer sterkt en fra LuguLake da den også fungere som en powerbank som er nice.

http://www.youtube.com/watch?v=7xutTrB5J4E

 

Dårligere batteri og kamera er helt ok kompromisser for en telefonen til 1/2 prisen av konkurrerende toptelefoner, folkens!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jepp, men KnockOff fungerer ikke med Cyanogenmod foreløpig. Det funket med andre launchers som Nova etc, men ikke med andre ROM.

 

OK, greit å vite.

 

Så lenge man ikke er bundet til LGs standardlauncher men kan bytte til f. eks Nova er det greit for meg. Ender trolig på G2 med mindre N5 kommer med 32GB innen jeg kjøper ny telefon. (sikkert i løpet av nov/des)

Lenke til kommentar

Lisa Gade fra Mobile Tech Review har anmeldt Nexus 5 - http://www.mobiletechreview.com/phones/Google-Nexus-5.htm

 

Hun er hvertfall en jeg synes har jevnt over gode anmeldelser av både telefoner, brett og laptoper. Er en videoanmeldese av N5 ca på midten av artikkelen.

 

What's Hot: Great features at a low price with no contract commitment. Fast performance, pleasing full HD IPS display, will get Android updates first.

 

What's Not: Camera needs work, no microSD card slot, battery life is OK but not great.

 

Lav pris: er ikke så lav i det norske marked desverre. 4100 for 16GB, mens LG G2 er til 4200, S4 går for 4000. Den er jo litt rimeligere enn Xperia Z1 (5200) og S4 Plus (5000), men det er vel å forvente.

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Er så forbanna skuffa over batteriet.... Dette gjør Nexus 5 ganske uaktuell for min del. Jeg oppgraderer heller Nexus 4 til Android 4.4 når den foreligger, og venter på en annen telefon som har mer enn 3000mAh batteri.

 

For øvrig bruker jeg min gamle Motorola Razr Maxx når jeg er på flerdagersturer i fjellet uten strøm. Den har 3300mAh batteri og varer i flere dager. :)

Lenke til kommentar

Da var N5 i hus og faen for en overgang i forhold til Galaxy Nexus.

Plaseringen av knappene gjør at telefonen virker gigantisk kontra GN.

Batteriet er det nok litt for tidlig å si noe om, tho en del tilpasninger som kan gjøres og ikke minst en full-ladet telefon hadde nok vært greit for å si litt om bruken og batteri-tiden. Ikke minst dette alternativet her og hva det vil gi i utslag på batteri-tiden:

 

2013-11-12-18.18.55.png

2013-11-12-18.18.58.png

 

 

13-7.png

Her inne kan man nok finne en del syndere..

Lenke til kommentar

Bestilte denne på Elkjøp sitt tilbud sist søndag, ser frem til å få den :) Håper den kommer i løpet av denne mnd, men blir vel gjerne langt uti desember...

Håper verkeleg ikkje det drøyar, men dei aller fleste norske nettbutikkar ventar å få denne inn i løpet av neste veke. Bestilte sjølv hjå elkjøp, så vel å håpe på det beste og at eg har denne mot slutten av neste veke. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...