Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde en motstander i mine hule hånd, han var nede på 3 HP, så popper han en demon jeg ikke har sett makan til. Nå har ikke jeg spilt HS så lenge, så dette er sikkert ikke nytt for dere, men jeg fikk meg et slag i trynet! Aldri sett et kort som tar over for Hero'en sin plass.

 

post-196165-0-86366400-1443872675_thumb.png

Endret av Continum
Lenke til kommentar

Sykt turneringen som går nå er kjedelig, alle spillerne har jo druid og patron som to av sine tre decks...

mhm det er helt latterlig... det er og vill alltids være meta decks... trist men sant...  selv møter jeg 50 % av alle games på secret paladin hadde en helt sinnsykt bra start men likevel endte det med tap..  

Lenke til kommentar

Jeg møter vanvittig mye warrior for tiden, både control, patron og til og med dragon warrior av alle ting. Har begynt å spille control paladin, og det funker som bare juling. Har 7-0 med den så langt. Spiller da det vanlige + dobbel chow, dobbel murloc knight, dobbel quartermaster og dobbel tuskarr jouster. Selv om rng fortsatt ikke er på min side (taper hver eneste joust omtrent, og møter mye warrior hvor jeg blir eid av brawl) så har jeg en winstreak på gang nå. Muster og Justicar + quartermaster er vanskelig å stå imot.

 

Ellers er jeg enig med de over her. Etter min mening har TGT vært en gedigen skuffelse. Jouster og inspire mekanismene har ikke akkurat slått an, og de få nye deckene vi har fått er ikke så mye å skryte av. Shaman har blitt mye bedre, men møter de omtrent aldri lengre. Dragon har blitt bedre, og også midrange hunter, men jeg møter omtrent bare gammel aggro, warrior og handlock + secret paladin. Jeg er også i den merkelige situasjonen nå at jeg har egentlig ikke noe lyst til å bruke gull på kort. Har snart spart meg opp 2k igjen, men det er omtrent ingen legendaries fra TGT jeg vil ha.

 

Selvfølgelig, TGT gav oss endel enkeltkort som gjorde eksisterende decks bedre, men det er likevel litt kjedelig i lengden. Det er også ganske skuffende at metaen er den samme.

Lenke til kommentar

Spørs vel litt hva du har fra før?

 

PS: Det heter ikke "hvem"

 

AtW

 

Var det noe jeg dreit i så var det riktig bruk av "Hvem og hvilken" osv. 

 

Uansett så er spørsmålet mitt om noen har noen tips til hvordan man lett kan finne ut hvem "Card pack" man har minst av uten og måtte sitte og telle og se over alt. Jeg vet det finnes addons til hearthstone, som for eks Decktracker og da tenkte jeg kanskje det fantes noen andre addons eller lignende ting som hjelper til og sjekke hvem card pack som gir mest verdi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...