Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Yeah, grunnen er vistnok at folk har åpnet for mange tickets i NA at de trengte hjelp fra EU ansatte til å ordne opp

 

Nok en "vellykket" Blizzard-lansering med andre ord.

 

Men det er i hvert fall bra at de ikke åpner slusene for andre regioner før de har fikset problemene. Husker fortsatt Naxxramas-lanseringen med grøss. Husker ikke helt hvilken av pakkene det var, men det var en av dem som kræsjet hele betalingssystemet. Da jobbet de hardt for å fikse systemet med tanke på nye kunder som ville betale, mens de kundene som allerede hadde betalt og opplevd problemer måtte pent vente 4-5 dager før de fikk tilgang til produktet de hadde betalt for. Flere av de nye kundene havnet også i trøbbel, så jeg håper vi unngår slikt denne gangen. Det var ganske hårreisende, så det er i hvert fall bra at de ikke sender en haug med spillere fra andre regioner inn i en situasjon hvor de vet det er problemer. Kan jo tyde på at de faktisk har lært noe av tidligere lanseringer.

Lenke til kommentar

TotalBiscuit har nettopp gått igjennom 300 pakker for å samle hele det nye settet på twitch. 300 pakker for å finne/crafte samtlige kort. Dette blir et dyrt sett :confused:

Husky åpnet totalt 420 pakker på streamen sin, og måtte bruke dust for å crafte flere legendaries fra GvG.

 

Selv så regner jeg med at jeg kjøper 40 pakker, så satser jeg på at jeg fikser resten med å bruke gull fra arena/quests(Famous last words).

Lenke til kommentar

Vet hva du mener CurSe. Jeg har ca 3k gull å bruke på pakker, men når jeg leser at det kreves flere hundre pakker for å få alle kortene så holder det ikke spesielt lenge. Vi får se, kanskje jeg er heldig med de pakkene jeg har råd til nå. Men har vel alt i alt brukt rundt tusen spenn på hs, så det å bruke 45 euro per 40-pakning er utrolig lite fristende.

 

Får håpe det varer og jeg klarer å styre meg :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...