Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det tok jo ikke så lang tid med forrige sett heller? Spiller ikke noe voldsomt mye, og får ekstremt sjeldent ett kort jeg ikke har fra før om det ikke er Epic eller Legendary i pakka.

 

AtW

Forrige sett har 393 samlekort med fordeling:

 

40 Legendaries

43 Epic

84 Rare

226 Common

 

Sammenliknet er det dermed en stor forskjell fra GvG fordelingen, som har et helt annet forhold mellom common og resten.

Lenke til kommentar

Du kan få flere Legendaries(orange) og Epic(lilla) i én pakke. Er dog alltid minimum ett kort som er Rare eller bedre (blå).

 

(edit: Farger)

 

Funfact:

Sjansen for å få 5 Legendaries i én pakke er 1: 1 000 000

5 Golden Legendary er 1 : 3 200 000 000

0.2 % sjanse for å få 2 Legendaries i én pakke.

 

(Ikke tatt hensyn til GvG)

Endret av Nerowulf
Lenke til kommentar

Arena får virkelig fram det verste i meg. Ikke måte på hvor frustrert og forbanna man blir til tider :wee:

 

Ja ser den. Jeg blir ganske paranoid og tror feks alle mages har minst 3 flamestrikes :wee: Men gikk 6-3 med en elendig paladin deck i går, og møtte 3 mages uten flamestrike. Kanskje de ble valgt bort pga at de ville prøve nye kort? Ikke vet jeg, men det var ganske digg å spille 9 kamper omtrent uten aoe.

 

Når det gjelder nye kort så fikk jeg prøvd noen få, feks Kezan Mystic som var veldig effektiv mot de magene jeg spilte mot. Stjal hemmeligheter i hytt og pine, men tviler på at kortet blir brukt spesielt mye i ranked. Om det fortsatt er mange huntere etter 9. desember så er det fristende, men de kjører jo som regel flair også, og det kortet blir jo da nesten buffet. Opplevde også endel kort med syk rng, så frykter litt for hvor seriøse turneringer blir fremover, men får vel se hvordan det utvikler seg. Har uansett rundt 3k gull å kjøpe pakker for så jeg gleder meg til 9. desember.

Lenke til kommentar

Fin pakke det. Ellers synes jeg mage kortet som koster 4 og gir deg alle friendly minions som er på brettet på hånden var ekstremt bra. Prøvde arena igår 3-1 til nå og alle de 3 kampene jeg vant var det kortet sentralt. Den jeg tapte fikk shaman +1 spell dmg totem og hadde 2 lava burst på hand av 3 kort, så han tok mine 12 siste helse, hadde drept han neste runde >.< Hadde 4 minions han ingen :p

Lenke til kommentar

3 av kampene ble det nesten tomt for kort, 2 av dem mot priests, ellers gikk det veldig fort ja. Hadde cirka 10 nye kort. Ellers hadde jeg den 2-3 som gir 2/2 til minions jeg legger utpå med 1 eller mindre i attack, sammen med 1-2 spider, 1-4 taunt og 1-7 taunt gjorde den susen. Etter den komboen gjorde 4 mana kortet som gir alle friendly minions på brettet til hånden susen hehe... Ellers hadde jeg ikke blizzard,fireball eller sheep. Men hadde 3 flamestrikes :)

Lenke til kommentar

 

Ble 10-3 på magen på gratis arena :)

 

Nice, middelmådige 4-3 på meg, lurer på om det var representativt, men føler ting går veldig til helvete fortere med GvG, vanskeligere å komme seg tilbake, og mye overlegne seire eller overlegne tap.

 

AtW

 

 

Ja, la merke til det. Du kan ha en dominerende posisjon bare å møte et kort som snur hele situasjonen rundt. Og det har selvsagt blitt vanskeligere å forutse noen situasjoner fordi mange gode GvG-kort kan brukes av alle klasser--vet ikke om det er en bra ting eller ikke.

Lenke til kommentar

Sikkert gammelt nytt for mange, men så nettopp artikkelen til Eurogamer fra slutten av september som tok for seg data fra Blizzard om de som spiller ranked. Kun 0,5% (ca.) når legendary, og 75% kommer seg ikke forbi rank 15. Det betyr at jeg stort sett er blant topp 8% av de som spiller ranked, noe som høres helt merkelig ut. Har alltid ment jeg er en ok spiller, omtrent midt på treet.

 

Kan det virkelig stemme? At 75% av de som spiller ranked ikke kommer seg forbi rank 15? Vet ikke helt. Høres rart ut spør du meg.

Lenke til kommentar

 

Kan det virkelig stemme? At 75% av de som spiller ranked ikke kommer seg forbi rank 15? Vet ikke helt. Høres rart ut spør du meg.

 

Det handler mest sannsynlig ikke så mye om ferdigheter, men mer om hvor mye tid som blir investert.

 

Vet om mange gode spillere som bare spiller ranked til 20 for å få månedens card back, for så å gå tilbake til å spille arena. Det betyr ikke at de ikke er gode nok til å gå forbi rank 15. Så dette er i mine øyne ikke et mål på ferdigheter.

Endret av Kron
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...