Gå til innhold

Sony Xperia Z1 - Sonys flaggskip høsten 2013


Simkin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper på litt mer liv i utviklerdelen på xda nå som bugen med bootloaderen er fikset!

Ja det håper jeg også på. Jeg takler ikke non-stock Android selv om Sony sitt UI er langt fra det verste. Har sendt mail til noen semi-kjente i Sony for å høre om det noe om når de skal legge inn støtte for Z1 i AOSP. Tar sikkert tid men kult at de gjør det.

 

Ellers må jeg si at Z1 er en flott telefon. Dyr men flott :) litt pussig at de visstnok kommer med en refresh ganske snart, men sånn er nå verden.

Lenke til kommentar

Jeg fikk endelig min 60 dagers gratis prøvetid på music unlimited. Ser ut som de har en del bra der, og da særlig de store artistene (beatles f. Eks). Men appen i seg selv kan være treig og klikkete. Ikke like bra som spotify. Men likevel er det gøy å se etter ny musikk der, som man ikke finner på Spotify. Må bare huske å si det opp før 60 dager er gått...

Lenke til kommentar

Noen som har opplevd at ting ikke virker etter oppdatering? Subway surf virker ikke. Eller det vil si, det starter og lyden er der og jeg kan løpe, men skjermen er lilla. Ser ikke hva jeg gjør i det hele tatt.

Ikke at dette er verdens ende, men litt irriterende da jeg kniver med endel venner i det spillet...

Har også instalert Permission manager pro. Det starter, men da jeg skal gå inn på den enkelte appen, så skjer det ingenting.

Lenke til kommentar

Både jeg og min onkel har til nå ikke opplevd noe tull etter oppateringen av z1. Det eneste er et dårlig spill som heter bike trip jeg sikkert må reinstallere hvis jeg gidder :p

 

Nå har jeg et lite dilemma. Jeg vurderer å kjøpe et beskyttelsesetui, men kvier meg litt for å skjule en så fin mobil. Finnes det isåfall et fint etui til litt røffere anledninger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...