Gå til innhold

Sommerkoteletter utgått på dato


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kjenner det veldig fint på lukten. Er de helt fine lukter de friskt av kjøtt. Dersom de er litt gamle lukter de nøytralt eller litt matt. Er de for gamle lukter de død og fordervelse. I siste fall orker du garantert ikke å spise dem. Om de er blitt litt gamle og fått nøytral/matt lukt er det lurt å krydre dem ekstra kraftig.

Lenke til kommentar

Jeg har spist opp til 4 år gammelt kjøtt ( Buttikjøpt ) som har ligget i frysern og kvaliteten var ikke det beste, det var ikke spesielt mørt og det hadde merklig konsistens men ble ikke dårlig og det gikk veldig greit og spise det så min erfaring er at Kjøtt som har ligget i fryser lenge vil du merke forskjell på mørhet og konsistens lenge før du merker forskjell på smak. Er det vakumpakket i tilleg varer det enda lengere.

Lenke til kommentar

For en hell og lykke over at du bringer din visdom inn i tråden med slike presise formuleringer som "fryste produkter har veldig god holdbarhet". Det hjelper nok mange som tidligere har lurt på hvorfor en egentlig putter ting i frysern.

Haha, tenkte i samme baner selv!

 

Her var det mye rart gitt,

watch-out-guys-we-got-a-smartass-over-here.jpg

Endret av Sending!
Lenke til kommentar

Holdbarhet i fryser avhenger av en del variabler: Hva det er (kjøtt kontra fisk kontra ...), fettprosent, hvorvidt det er naturlig "lukket" eller ikke (fersk makrell bør fryses rund og glaseres), hvordan det er pakket (evt. som nevnt glasering), hvor kald fryseren er, evt. avbrudd i fryselagringen (f.eks dersom man plukker ut ting mens man avrimer fryseren)...

 

Kort og godt: Det kommer stort sett an på de opplysningene som denne tråden altså nettopp IKKE inneholder... ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...