Jump to content

treningskisen

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Havregryn har den fordelen at den sitter i fordøyelsen en stund, slik at den holder deg gående gjennom hele dagen. Havregryn er ofte en av hovedrettene du ser til profesjonelle kondis utøvere spiser til sitt daglige kosthold. Du blir forsåvidt ikke feit av proteinshake. Eller, det spørs på hvilket proteinshake du drikker. Ofte har de forskjellige tilbyderene innholdsfortegnelse slik at du kan se akkurat hva det inneholder av fett, amminosyrer og andre viktige næringsprofiler. Vær obs på at søtstoffer som aspartam, acesulfam K, og sacharine virker fetende. Dette er i så generelt småe proporsjoner at det vanskelig skal tas i betraktning med mindre du deffer på hardcore nivå. Du vil ikke bli overvektig av proteinshake i seg selv. Til det trenger du gainer (som ofte også inneholder protein). Men du må ikke forvirre begrepene med hverandre. Gainer er helt forskjellig fra proteintilskudd. Det er ment til bulk, på et ellers kalorifattig kosthold.
 2. Tror det avhenger av hvilken dag du velger å trene på. Av erfaringer kan jeg fortelle at lørdager bruker å være stappfulle. Alle skal se buff ut før ut på byen, sant. Av en eller annen grunn finner jeg torsdagen mest passende for å ta hele rutinen. Da har man både godt med tid og en god atmosfære i treningslokalet. Liker å ta arbeids settene på de mest gråe ukedagene. Helgene og oppkjøret mot er bare for show/lett opprettholding.
 3. Hører mye snakk om aspartam, men hva med acesulfamen? For all del, hva med high fructose corn syrup? Selv om ikke alle søtningstoffer er syntetiske kan prosessen med å fremstille den ikke kalles noe annet enn syntetisk. Ser Dukien har laget en god fremskriving om emnet, takk for det var en fin lesning. Men jeg savner noe mere vitenskapelig konkret mtp. helseeffektene forbundet med slike søtningstoffer.
 4. crunches belaster overhodet ikke korsryggen. det finnes det ingen vitenskapelig bevis for. med andre ord, det er rent svada.
 5. GTFO Crunches belaster ikke korsryggen, er nettop derfor det er så populært. Har du noen gang sett crunch? den er slik u når du løfter bena avtar du belastningen fra korsryggen. er ikke rakettvitenskap akkurat.
 6. Det vil avhenge mer av fjesfaktoren vil jeg tro. Du har sikkert lært at det er noe dritt og da tenker du sikkert at det er noe dritt. Men det er ikke dritt. Ikke i nærheten en gang. Jeg kan love deg at det er langt i fra en dritt. Crunches inngår i de fleste treningsregiment for maveområdet verden over. Spør enhver PT om crunches er dritt. De vil definitivt svare deg Nei på det spørsmålet.
 7. Det er tenkt for å deffe. Se, du tar 2/3 proteinshake av normal dose til melken, også spiser du egg sammen med havregryn.
 8. Hah! Det var veldig vilt ja. Så noen hvordan vekten bare tilsynelatende forsvant i tynn luft? Han er overmenneskelig sterk.
 9. Dersom noen har tilgang, post gjerne utdraget her. Jeg vil lese artikkelen om lettbrus.
 10. Ok, for vanligvis er det sittende eller stående tåhev apparat. Hvis det er apparat vi snakker om skal det være lite eller ingen tillegsvekt på den sittende, det kan jeg si av erfaring. Stående er det kanskje litt friskjon med da, så ja. Takk for svar.
 11. Så fint. Da er du som meg, da. Siden jeg får vondt i korsryggen og du i øynene. Neida, klart jeg gjør det i justerbar stol som er designet for slik bruk. Den senker ryggpartiet slik at motstanden minker opp til det punkt hvor kne møter albue i vannrett linje, der stramme muskler overtar belastningen for korsryggspartiet. Så ikke vær redd, jeg tar kun crunches på slike matter.
 12. Sett en stol med ryggen inntil vinduet og i bar overkropp, sitt der i ti gode minutter så vil du nok kjøle deg ned, se.
×
×
 • Create New...