Gå til innhold

Diskusjon.no søker nye veiledere og moderatorer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har lagt inn søknad og lurer på hva det betyr siden tråden min ble markert som løst.

Og får man svar i tråden om man har fått stilling som moderator/veileder?

Tråden din står ikkje som løst her.

Du får svar i tråd, evt. over PM dersom du ikkje svarar i tråden. Det vil nok bli ein liten diskusjon i tråden uansett før noko blir avgjort.

Lenke til kommentar

Helse-seksjonen kunne tidvis trengt en flere moderatorer, alt etter hvor mange som er på frifot. Noen ganger er det sjokkerende hva som er tillatt å publisere der, da alt fra tydelig psykisk syke til wannabe-leger.

Mener du at det ikke burde være tillatt for bla. psykisk syke å poste i forumet, så lenge de ikke bryter reglene? Psykisk syke er psykisk syke.

Trenger man lege, går man til lege. Det er sunn fornuft å være skeptisk til svar man får på emnet. Dette hindrer derimot ikke at folk kan svare på spørsmål. Trenger man å være sikker, er det alltids mulig å søørre etter troverdige kilder. :)

Lenke til kommentar

Jeg mener at dette forumet har et ansvar for å beskytte psykisk syke fra seg selv. Spesielt når det utleveres såpass mye informasjon som ble gjort i de tilfellene jeg tenker på. Så ja, jeg ville moderert Helse ekstra strengt, både ovenfor syke og de som leker leger.

 

Det kan godt være at det har blitt "ryddet" i helse-seksjonen i ettertid, men i vinter var det ganske ille.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg mener at dette forumet har et ansvar for å beskytte psykisk syke fra seg selv. Spesielt når det utleveres såpass mye informasjon som ble gjort i de tilfellene jeg tenker på. Så ja, jeg ville moderert Helse ekstra strengt, både ovenfor syke og de som leker leger.

 

Nå nevner jeg selvfølgelig ikke enkeltsaker, men vi har flere ganger tatt grep for å beskytte brukere mot seg selv, enten i form av å kontakte de eller utestengelse. Men husk at vi ikke får med oss alt, så hvis du kommer over brukere du mener trenger beskyttelse bør du rapportere de.

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne som eks. mod og admin få anbefale folk å prøve seg. Det er en nyttig erfaring. Spesielt vil jeg anbefale folk som er aktive i Samfunnkategorien om å ta en tørn. (Den var mitt hjertebarn i alle år.) Det gjelder også de som er uenige i dagens moderering, dels kan modteamet ha godt av nye og ulike stemmer, dels gir det deg selv et litt annet perspektiv.

 

Geir :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Å splitte opp i en masse nye underkategorier, anser i utgangspunktet som en temmelig dårlig idé.

Med mindre der er vesentlig behov for det da. Men kan vanskelig tenke meg det i den store mengden kategorier der alt er.

Litt usikker på kva du meiner, men dersom det er samletrådane så er det ikkje snakk om å opprette nye kategoriar. Det er snakk om å flytte større diskusjonar om enkeltemne ut frå ein tråd på fleire hundre sider.

Lenke til kommentar

Ja det kan sikkert være noe i det. Sånn feks minianmeldelsetråden, der det av og til tar av om et og hint spesielt. Vi snakket

om det før engang atte hvis det kunne vært en tråd for under hver anmeldelse diskusjon. Sånn atte det kan være muligheter sikkert

å bygge ut noe sånt med systemer og sånt ja. .

Lenke til kommentar

Jeg håper da et nytt personell klarer å gjøre en enda bedre jobb.

Ikke at de som er der gjør en bra jobb

 

Det er likevel en del tråder som helt klar er for vanskelig å holde oversikten i.

i praktisk er omtrent alle trådene over 15 sider lit tungvinte å se/lese gjennom

 

Det er argumenter for at mange tråder bør splittes

For endel år side var argumentet motsatt for endel tråder

jeg håper at oversikten blir bedre slik at man gidder lete opp og lese slike tråder

 

lykke til, til dere som skal orden opp i dette

Lenke til kommentar

Me har fått ein oversikt over søknadane og henta inn ein del informasjon om brukarane som søkte. Neste steg blir å vurdere kven me vil ta inn. Eg har lyst å få det gjort så snart som råd, men det kan vel ta ei veke eller to.

 

Alle som har søkt vil få ein melding i tråden uansett om brukaren blir tilbudt stilling eller ei. Får me ikkje respons i tråden frå dei me er interessert i så tar me kontakt på PM.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...