Gå til innhold

[Løst] "Skatesko"?


Anbefalte innlegg

Okay, her hadde jeg tenkt til å diskutere en veldig rar duskusjon jeg hadde med en kompis.

 

Jeg kom på skolen i dag tidlig med nye, blå tøysko laget av DC (er ingen merkefrik, men de var billige og ganske så kule). Kameraten min utbrøt "Hvorfor går du i skatesko, du ksater jo ikke en gang!?"

Jeg prøvde å forklare at det var helt valinge tøysko, men han insisterte på at de var laget for skating fordi de hadde DC-merket på seg, og DC er en skateprodusent (Jeg mener å huske at de kaller seg skoprodusent).

 

De hadde tydelighvis "tykkere", flate såler ulikt vanlige tøysko. I realiteten er de ganske så flate. Jeg pekte bort på Conversene til en kompis og spurte om ikke det var skatesko også, siden de var flate under og var laget av tøy. Men selvsagt var de ikke det, Converse er for pokker ingen skateprodusent!

 

 

Tar jeg feil, eller er det snakk om helt vanlige tøysko? Må slike sko virkelig brukes til skating? Vi ble enige om at diskusjonen var ganske så teit i etterkant, men jeg ble alikevel nysgjerring på hva andre syntes :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går faktisk på ungdommskolen. :tease:

 

Jeg er en sånn fyr som bare må få svar på ting, og jeg digger å ha rett. Ikke at jeg bryr meg, men jeg vil bare ha rett i denne diksujonen så jeg kan komme på skolen i morgen og fortelle hvor feil ham tok.. :evil:

 

Vil ikke poste noe bilde av ham, vil holde han anonym. Håper ikke han leser dette, men han er en kverulant bedreviter. Og han har ofte feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...