Gå til innhold

Kjøp av god kalkulator?


Anbefalte innlegg

Hei, hei.

 

Jeg vet ikke om dette er den beste plassen for å poste denne tråden, men, men.

 

Jeg tenker å kjøp meg en kalkulator, jeg har sett på et par på Amazon fra Texas Instruments, men jeg har ikke mye peiling på kalkulatorer.

 

Er det noen som har gode anbefalinger til kalkulator? Helst være god, og under 1 500.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+45613274

Har også casio som er linket til i tråden. Fungerer veldig bra.

 

Men om du bare skal bruke den til å tegne grafer vil jeg heller anbefale GeoGebra for pc/mac/linux. Du sparer 1100-1200 kr og det er mye enklere å tegne grafer, og å studere de. Om nødvendig kan du også laste ned wxMaxima. Denne faktoriserer og løser de fleste uttrykk. Penger spart, er penger tjent! :)

Lenke til kommentar

Jeg skal bruke den til vidergående IB (altså med bl.a. CAS) og til videre studier innen matematikk. Hvis det er en svært god kalkualtor over 1,5 k kan jeg strekke meg en del.

 

Sett de fleste mest matte-tungt (Tyngre en ingeniør) studium bruker den nevnt over, denne eller en sånn sak med stor fargeskjerm og touch pen, uten at jeg fant den på nett eller husker hva den heter.

 

Tror ikke du kommer til å trenge mye mer en hva nevnt over egentlig.

Lenke til kommentar

Etter jeg startet på sivilingeniørstudiet i fysikk og matematikk, har min grafiske kalkulator i grunn kun ligget og støvet ned.. joda, den var kjekk å ha på vgs, men overgangen til universitetet var kjei ;p

Dette er verd å tenke på. Til studier i siv.ing. er kun enkel kalkulator tillatt ved eksamen, så der er det ingen grunn til å ha en komplisert grafisk kalkulator.

 

På VGS husker jeg at jeg hadde en Casio som lignet en del på en kalkulatorene nevnt over. Jeg tror det var 9850 jeg hadde, og jeg var godt fornøyd med den.

Lenke til kommentar

Jeg har bare brukt den Citizen-kalkulatoren som allerede er nevnt på universitetet, og en veldig lik Casio-kalkulator på videregående og klarte meg veldig fint med det. Jeg tror du vil klare deg veldig bra med en kalkulator uten grafing. (Når det er sagt, IKKE kjøp Citizen-kalkulatoren, veldig dårlige knapper på den som ikke oppfatter alle trykk.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...