Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Ser ut som "Aktiv" varianten av telefonen ikke er så "kuttet" likevel. De offisielle punktene sier 1080p skjerm og 1.9ghz quad core. Kameraet er nede i 8mpx, men det er ikke noen showstopper.

 

Da handler det mest om ett par ting for meg. Hvor enkelt det er å komme til batteri/sim/SD. Og om den har samme mål som "vanlig" S4 og dermed passer i bil-lader og caser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Specs: http://mobilfakta.no...laxy-s4-active/

 

At den får TFT LCD fremfor AMOLED vil fra manges synspunkt være positivt da det ikke lenger er et Pentile-panel. For vanlige dødelige mobilbrukere vil effekten være litt dårligere fargemetning og sortnivå, men ikke så mye at den vanlige mann i gata ville reagere stort på det uten å direkte sammenligne. TFT LCD paneler trekker også mer strøm sammenlignet med AMOLED, da disse er avhengige av bakbelysning fremfor å bruke LEDs som gir sitt eget lys.

Endret av Philo
Lenke til kommentar

Hva har det å si at Active får LCD-skjerm og ikke superAMOLED?

 

LCD-skjermen blir av typen IPS som er den samme som står i f.eks iPhones. Meget habil skjermtype i sterkt utendørs lys. (den beste faktisk). Man vil ikke få de samme sort-tonene som på filmvisning, men det er ikke langt unna. Skjermen vil trekke mindre strøm under visning av hvite farger som f.eks nettsider er fulle av. Den vil trekke mer strøm på sorte farger siden amoled slår av individuelle piksler ved helsort farge.

Lenke til kommentar

 

 

Etter å ha byttet ut D-Link ruteren med en Asus RT-AC66U router fungerer trådløst helt smertefritt. Får maksfarten på 70mb her hjemme, mobilen er helt stabil pluss at den bruker mindre strøm. ASUS-routeren anbefales på det varmeste :-)

 

Ja, det er jo en løsning. Men problemet med at en ødelegger for alle når man logger på et d-link nettverk hos venner, på cafe, jobb etc er der fremdeles. Og de fleste er jo ikke klar over problemet. Man kan jo ikke forlange at alle bytter router... Hadde jeg visst om dette problemet på forhånd så hadde jeg kjøpt HTC i stedet. Håper en oppdatering er like om hjørnet :)

Lenke til kommentar

Lurer på om noen har noen anbefalinger til Samsung S4 deksel. Samme hvilken type, bare noen som funker bra og passer godt rundt tlfen. (Har kjøpt et par på ebay som har gått i stykker etter noen dager)

 

Veldig fornøyd med Case-Mate sitt i matt sort. 249 kr. hos Elkjøp. Finner det billigere på nettet.

http://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/deksler-og-etui-til-mobiltelefon/CM026998/case-mate-deksel-for-samsung-galaxy-s4-sort. Bedre enn forventet.

Lenke til kommentar

Lurer på om noen har noen anbefalinger til Samsung S4 deksel. Samme hvilken type, bare noen som funker bra og passer godt rundt tlfen. (Har kjøpt et par på ebay som har gått i stykker etter noen dager)

 

om du vil ha noe av litt kvalitet så kan jeg anbefale spigen.com på det varmeste...

 

Selv har jeg kjøpt neo hybrid derfra og er mer enn fornøyd..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...