Gå til innhold

Test: Sony Xperia Z


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke kritiser bestillingsverket nå, dere, amobil ville ikke kalt dette verdens beste mobil dersom den ikke beviselig var det. Batteritid, kamera og OS-versjon er ikke noe man ønsker å sette fokus på i testen, da annonseringsavtaler er på spill.

 

ahh, dette tar meg tilbake til tiden hvor det bare var Nokia og sony ericsson.

 

NokiAmobil gikk ofte igjen selvom Sony Ericsson hadde høyere snittkarakter, men klaging var det.

 

Alle de gangen amobil har blitt kjøpt og betalt av en eller annen produsent.

Noen blir bare aldri fornøyd.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvordan er skjermen på denne i forhold til Xperia V? Ble skuffet over skjermen på Xperia V. Veldig dårlig lysstyrke på den, samt innsynsvinkel.

 

Den ladekrybben/dockingstasjonen var forferdelig stygg. Haha

 

Z er absolutt en kandidat når jeg skal bytte ut min S2 snart. Tror nok det ender på en S4, men får se hvordan Xperia Z er i bruk når jeg får prøvd den live.

Endret av Real-Madrid
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem betaler 5200 kroner for en mobil da? vi skifter telefon 1 gang viser tall om oss nordmenn og da synes jeg alt over 5000 er helt bak mål.

Om man kjøper en såpass high-end mobil er det vel strengt talt ikke "nødvendig" å oppdatere en gang i året ved mindre man er spesielt interessert. Er man spesielt interessert så er det naturlig å bruke endel penger på hobbyen sin :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem betaler 5200 kroner for en mobil da? vi skifter telefon 1 gang viser tall om oss nordmenn og da synes jeg alt over 5000 er helt bak mål.

Nå kommer Xperia Z til å ligge på rundt 5 blank ved lansering. Lefdal ligger allerede på 4990,- uansett småpirk - men når du spør hvem som kjøper en såpass dyr telefon så er det vel de aller fleste. iphone 5 koster for øyeblikket 5190,- og tidligere har du fått iphone 4 for 4890,-.

Lenke til kommentar

Siden det er Androide kan man automatisk trekke minst 1 poeng, siden den som tester sikker bruker Androide i sitt daglige virke. Sikker på at den kun hadde fått 4 dersom dette hadde vært en Nokia med WP på. Selv om det hadde vært akkurat det samme, hadde den da fått trekk på kamera (ikke så godt som forventingene var), for tung, og skjermen hadde ikke blitt nevnt i pluss delen av vurderingen. Det 2. poenget i trekk hadde den jo selvfølgelig fått fordi 150 000 app å velge mellom er jo alt for dårlig.

 

Blir overrasket over å lese at det er positiv med en lade krybbe. Den burde jo heller ha fått trekk for at den ikke har trådløs lading!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...