Jump to content

htmtg

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)
 1. Jeg vasker sony en min med såpe ganske ofte.... Ikkeno bakterier hos meg.
 2. Sony Xperia Z Sony Z1: Sony Z2: .. Og hvem sier at alle andre ikke har "same shit"? Dette er en oppgradering, på lik linje som Sony har gjort hele tiden.. Et lite forskjell der, samsung har hatt same shit i snart 5 -6 år.... Sony Z serien har vært på markedet kun 1.5 år..... Og i følge Sony så kommer den første design endringen på Z3..... Vi venter og ser.
 3. Har nylig bestilt toppmodellen Til Sony fra Elkjøp, X9000B 4k som fikk best i test hos lyd og bilde, sammen med en kraftig lydplanke, den 10.juli. Gleder meg som en liten unge
 4. Same shit sam..... Sony Xperia Z3 blir kongen når den blir lansert i September
 5. Dritt merker som samsung og LG går fort ned i pris.... Full forståelse
 6. Fordi pr dags dato er Sony bedre telefon enn Samsung på virkelig, grunnen til at samsung selger mer enn Sony er bare at fortsatt mange som ikke vet det.
 7. Dette er bare begynnelsen for Sony, er veldig spent på Z3 til september.
 8. Nå begynner alle å gjøre som Sony.. 2 flaggskip i året.. Nå for vi se hva samsung og HTC fanene sier til detta.. De som mente Sony gjorde feil med 2 flaggskip i året
 9. Sony hadde et salgstall på rundt 8 -10 mill i året med Ericsson, nå snakker de om mellom 40 -50 mill.så hvordan kan samsung selge like mye som før? Bullshitt... De bare juger får å ikke miste kunder. Er det ett merke som har tatt kundene fra Samsung så er det Sony.
 10. Hvorfor klarer ingen å lage en toppmodell som Sony, en mini med topp spec? Er det vanskelig eller vil dem ikke? Lurer veldig mye på det.
 11. "til en levelig pris? " da må du må vente par år til. Skjønner du nå hva Sony tenker.
 12. Stoler faen ikke på noe av det som blir skrevet om samsung...de juger mye for å selge. De ble jo tatt flere ganger på test av mobilene sine.
 13. Sony Z2 fortjente 1.plass, hilsen en superfornøyd eier.
×
×
 • Create New...