Gå til innhold

[Outlook 2010] - Fjerne alle filer


Ein23

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel ikke noe poeng i å bumpe denne tråden flere ganger, får du ikke svar så er jo det ofte et tegn på at folk ikke vet svaret, og da er det vel bedre å bruke litt tid på Google enn å sitte å bumpe denne tråden?

 

Når det kommer til spørsmålet så kan du ikke bruke Outlook og ikke ha noe lagret på pcen. Outlook vil alltid trenge en datafil der den lagrer alle eposter osv.

Om du ønsker å slette denne, er beste metode å opprette en ny datafil, for å så slette den gamle.

 

Men så lenge du bruker Outlook vil alle nye eposter lagres på pcen.

 

For å unngå det må du eventuelt bruke Microsoft Outlook Web Access om du bruke Exchange. Om ikke må du finne ut hvilken webmail funksjon de som leverer deg eposten har. De fleste tilbyr jo en webmail funksjon nå, og da lagres ingen ting på pcen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er egentlig ganske enkelt å finne outlook filene: de ligger her: C:\Users\""din bruker""\AppData\Local\Microsoft\Outlook

 

Outlook bruker en .pst fil, så det holder å slette den for å fjerne alle epostene.

 

Men jeg tror fortsatt trådstarter egentlig ikke bare spurte om hvordan slette epostene? Men etter å ha bumpet tråden en rekke ganger, er det tydeligvis ikke viktig nok til at han gidder å svare.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, og takk for svar!

 

I min første "bump", som jeg redigerte i går kl 16:11, stod det egentlig: "Ingen som vet? Myhken, du ser jo ut til å ha god peiling på Office-programvare." Så jeg ble glad for at blant annet du svarte. Har brukt endel tid på google før jeg la ut spørsmål her, uten at jeg fant ut av det. Videre er jeg enig i at jeg bumpet litt unødvendig mye, med tanke på at jeg gav lite informasjon. Jeg kom akkurat fra jobb, så derfor svarer jeg først nå!

 

Jeg testet bare outlook med min vanlige hotmail-addresse, men da jeg fant ut at alle eposter da ble lagret på datamaskinen, ville jeg ikke lengre bruke outlook. Jeg koblet bort kontoene, men e-poster og kontakter var fortsatt lagret. Det var litt kjedlig.

 

Ditt tips om å slette filene her: C:\Users\""din bruker""\AppData\Local\Microsoft\Outlook funket, og hverken kontakter eller eposter er nå lagret på datamaskinen.

 

Takk for hjelpen, og god helg :-)

Endret av Ein23
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...