Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bør jeg sjekke meg?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Holder for tiden på med ei jente jeg har truffet. Dette er ei jeg liker og kan tenke meg å bli sammen med. Jeg er ikke særlig seksuelt aktiv. Jeg har hatt beskyttet sex med horer noen ganger(ja jeg vet...). Men en gang for to år siden klarte jeg å slikke ei hore i musa, ikke særlig lenge før det gikk opp for meg hva jeg drev med og stoppet. (drita full på whiskey i magaluf...) Jeg har aldri testet meg for kjønnsykdommer, jeg har alltid brukt kondom, så det eneste er den ene gangen med hora jeg slikket. Kan jeg ha fått noen sykdommer? Bør jeg sjekke meg hos fastlegen? Hvor lang tid tar det å få svar fra fastlegens prøver?

 

Jeg har aldri hatt noen symptomer, men det er surt å tenke på at ei jeg liker så godt skal kunne bli smittet av noe jeg har.

 

Jeg tror selv jeg ikke har noe men tanken av at det kan være noe er skremmende. Vil ikke ødelegge for noen andre, skal jeg gå å sjekke meg? eller hadde jeg merket noe på to år om jeg hadde hatt noen sykdom? Anonym poster: ad90785ee8aa11f3b0aa749db271a37f

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke hva slags hore det var snakk om, men var det ei gatehore du fant rekende ville jeg nok tatt en HIV test. Var det en litt mer "respektabel" hore er det ikke sikkert du trenger - sjekk eventuelt policy til bordellet hun jobbet på hvis hun var tilknyttet et bordell. Alternativt, ta HIV-testen uansett - det er bedre med en for mye enn en for lite.

 

Du kan også få munnherpes ved oralsex, dersom hun hadde herpesutbrudd mens du slikket henne.

 

Anonym poster: 21472d7ac386d8afe29a081e276bf4b9

Lenke til kommentar

Du kan ikke ha fått HIV på den måten. Da må det i så fall ekstraordinære omstendigheter til, som at du hadde et åpent sår i munnen og på en aller annen måte fikk hennes blod inn der. Det skal i det hele tatt ganske mye til for en mann å bli smittet av en kvinne selv med ubeskyttet sex, da den eneste måten at hennes DNA tas opp i deg er via åpne sår.

 

Sexarbeidere er forøvrig svært nøye med å ikke utsette seg for HIV og en studie gjort i Europa viste at det var høyere risiko med tilfeldige, ikke-prostituerte sexpartnere.

Lenke til kommentar

Forøvrig, å skjekke seg selv er en god rutine å ha mellom faste parnere uansett. Det gjør de og deg selv tryggere å være på den sikre(re) siden. Det er svært få [gode] grunner til å ikke ta en enkel test.

 

Edit: La inn et lite rom for feil. Da ikke alle tester gir deg definitive svar, og definitivt ikke svar på alt. Det er pirk, men det er kun mitt lille hint av OCD.

Endret av cuadro
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...