Gå til innhold

FarCry 3 tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Coop er så gøy :love:

 

Helt ut av det blå så dør jeg. Så plutselig svømmer jeg litt under bakken og flyr litt opp :woot:

 

Noen flere som har det sånn?

 

Coop er litt redusert, men privat funker ok.

Er nesten glad for at det ikke er mulig å spille coop på de store SP øyene :)

 

Har en kamerat som er småbarnsfar, og jeg tror hans bedre halvdel ville utsatt PC´n for et uhell.

Nå er det en ende på galskapen, med coop på SP delen tror jeg vi snakker år før noen av oss hadde gått lei.

 

Hatt noen hysterisk morsomme episoder begge to i SP, jeg holder ennå på romstere rundt omkring første øy.

Lenke til kommentar

Har du faktisk 50 timer played i spillet? Altså, står det over 50 timer spillt hvis du går inn på "handbook", og trykker så på "statistics" nede i høyre hjørnet? Du har ikke lyst til å laste opp screenshot? Jeg synes det høres ganske utrolig ut å ikke ha gått lei etter over 50 timer på første øyen. Du må jo ha fått tak i hver eneste relic på øyen, samt gjort absolutt alt som kan gjøres, kanskje flere ganger!

 

Jeg har kun 22 timer spillt, og har gjort alt i spillet, med unntak av relics. Jeg har også loket mye, og på ingen måte skyndet meg gjennom spillet.

Endret av ChrisReeve
Lenke til kommentar

Den lagrer jo det. Hver gang man quitter, så begynner man ved nærmeste radiotårn eller camp, med eventuell loot og lignende. Man kan misse litt, men ikke særlig mye. Dessuten, når man dør laster man ikke en tidligere savegame, med mindre det er i et oppdrag. Dør man når man explorer spawner man igjen ved nærmeste radiotårn eller camp med samme menge ammunisjon og så videre som man hadde da man døde.

Lenke til kommentar

Er jo mange forskjellige måter å spille spillet på, man kan jo rushe inn i en camp med RPG eller eksplosive piler og bruke 1 minutt på å sprenge alt og alle samtidig kan man bruke en time på samme campen om man skal ta den usett med sneak og takedowns osv.

 

Selv har jeg vel besøkt de aller fleste steder og samlet det meste i spillet nå og har ca 50 timer (sikkert 10 av dem ved pokerbordet da..:p )

Lenke til kommentar

Tror ikke det! Dessverre så var det ikke helt som utgiveren sa at man skulle bli belønnet for å utforske! Vil ikke påstå og si at det å finne noen chests er noe belønning.

Jeg ser litt motsatt på det. Jeg føler at belønninga for å finne kistene er å bli "tvunget" til å utforske steder jeg ellers kunne oversett. Altså anser jeg ikke kistene som belønninga, men heller det å finne flotte, nye steder. Å finne kister i seg selv er jo ganske meningsløst. Med det sagt synes jeg det burde vært en konkret belønning for å finne alle, gjerne en solid en. I de fleste spill er det latterlig dårlige belønninger (hvis noen i det hele tatt) for å samle ting.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar
Samme som med Assassin's Creed 3 som endte på over åtti timer ifølge Steam, mens in-game sier noen-og-førti.

 

Steam teller vel bare tiden spillet har vært i gang, og ikke faktisk spilletid, så jeg vil tro det du finner i spillene er det korrekte. Setter du spillet på pause over natten så teller vel steam det som spilletid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...