Gå til innhold

Kommentar: ? Nå har nedturen begynt for Apple


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest biografien om Steve Jobs (Walter Isaacson" har jeg vanskelig for å tro at han ville latt seg påvirke av dette. Gjenomgående står det "creating great products" om hans mål og virke. På bekostning av alt annet. Så hva denne "vrir seg i grava" uttalelsen baserer seg på skulle jeg likt å vite.

 

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
"Apple og Steve Jobs gjorde gull av alt de rørte ved."- Maken til nesegrus uvitenhet. Skammelig ukritisk vrøvl.
Enkelte tror også at han var Jesus, noe ironisk med tanke på at han var en hensynsløs kapitalist...

 

Har du belegg for å si at Steve Jobs var kapitalist, eller bare finner du på?

 

Lenke til kommentar
De normalle "trollene" som alltid har hatet Apple har fått litt mer blod på tann.

Det må være veldig behagelig å putte en slik stereotypi på alle som kritiserer Apple. Du bør bruke litt tid på å sette deg inn i hvorfor Apple har gjort seg fortjent til den motstanden de møter. Inntil få år siden var jeg svært positiv til Apple, og omtalte dem i positive ordelag til alle jeg møtte. Jeg brukte til og med min fritid på å porte applikasjoner over til OSX. Etterhvert oppdaget jeg Apples og Steve Jobs' sanne natur, og da endret blidet seg dramatisk. Ikke over natten, men etter mange nok bevis var det svært vanskelig å se på Apple med blide øyne. Jeg er redd jeg vil kjede leserne ved å gå i detaljer her, men dersom det er interesse for det kan jeg godt skrive meg varm om hva som endret mitt syn.

 

Google er kjent for å ha mantraet don't be evil, hvem tror du de forsøker å distansere seg fra da? Hva tror du egentlig ligger i dette?

 

Du har ved ditt ukritiske bruk av penger gjort verden til en litt verre plass for oss alle. Tenk på det neste gang du nyter ditt økosystem.

Endret av Del
  • Liker 8
Lenke til kommentar

@Del:

 

Du beskriver faktisk akkurat min egen reise i forhold til Apple. Nå portet jeg ikke applikasjoner til OSX, men jeg hadde et svært positivt syn - som gradvis har blitt mer negativt. Ellers ville faktisk "din reise" uten tvil danne et grunnlag for en meget interessant artikkel og en opphetet debatt.

Endret av Bolson
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor forventer folk at Apple skal dra opp den ene innoveringa etter den andre egentlig? Apple har da alltid vært et selskap som har hatt fokus på detaljer og kvalitet i alle ledd, som skaper et veldig godt og integrert økosystem for sine brukere.

 

De har aldri hatt flest brukere (bortsett fra med braksuksessen til iOS) i noe særlig marked, men de har likevel bestått. De skapte mye blest når de kom med iPod, de skapte mye blest med iPhone og diverse men det har jo gjerne hvert flere år i mellom hver "store" lansering til Apple og i tiden i mellom hver "store" lansering så har det jo alltid vært snakk om helt vanlig evolusjonering og videreutvikling av eksisterende produkter som hos alle andre selskaper?

 

 

Helt siden iPhone og iPad blesten så forventer jo folk gull og grønne skoger hver bidige år, sånn fungerer jo ikke verden og ikke fatter jeg hvorfor folk forventer det heller. De som har fulgt med Apple litt lenger enn kun de siste årene er stort sett klar over at Apple ikke nødvendigvis leverer noe helt nytt og nyskapende hver år, men markedet ser ut til å forvente mer av Apple enn av noen andre plutselig.

Lenke til kommentar

Det første jeg tenker på når jeg leser at Apple ikke kommer til å forsvinne er Kodak, selskapet som lagde det første digitalkamera og oppfinner av flere teknologier som benyttes i digital foto. Ingenting er hamret i stein før det er et faktum. Det er ikke dermed sagt at Apple kommer til å slite, men det kan skje om de ikke ser hva folk vil ha.

Forøvrig: Hvorvidt andre mobilpodusenter kun implementerer teknologi for å gjøre speclisten lengre har lite å si hvis det er markedet vil ha.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jeg er en Apple fanboy, forde apple fremdeles er best. Når Apple slutter å være best på de tingene som betyr noe for meg, så slutter jeg å være fanboy.Det er ingenting fanatisk eller relgiøst over dette. Apple er det beste som har skjedd meg siden Amiga.Hvis google hadde klart å lage et produkt som var like godt på de punktene jeg bryr meg om så hadde jeg skaffet meg en android, og skrytt Google opp i skyene. Men jeg hadde ikke automatisk rakket ned på Apple av den grunn, bare rost begge like mye. Akkurat nå er det Apple som fortjener ros, ikke android. Ikke 10.000 widgets eller hoppende troll skjermsparere kan endre på dette, bare mer brukervennlighet, bedre tredjepartsprogrammer, bedre økosystem (design har de allerede i boks) og en større helhetstanke rundt produktene.
Ganske morsomt at du presterer å karakterisere deg selv som Apple fanboy(og dermed også undergraver all kredibilitet) og så etterpå si at det er ikke noe fanatisk og religiøst over dette ;) Problemet til fanboys er at de fremlegger sine subjektive meninger som om de skulle være objektive. Om det hadde vært sant som du skriver så hadde det ikke vært noen som helst konkurranse for Apple.

 

Slutt å troll.

Hvis jeg hadde vert subjektiv i argumentasjonen min ville jeg ikke argumentert med konkrete objektive fakta i argumentasjonen min. Du har en fantastisk evne til å overse mine konkrete objektive argumenter, når du subjektivt beskylder meg for å ikke være objektiv.

Les hva jeg skriver en gang til du.

Android er bra på mye, jeg er ikke relgiøst knyttet til Apple, men bytter til en hver tid til det som er det beste produktet totalt for mine konkrete behov. Jeg måler ikke hvor godt et produkt er for mine behov ut fra aksjekurs eller produktets salgstall eller populæritet, men for hvor godt det fyller mine bov, objektivt.

 

Du må lese hva jeg skriver: Når Android blir like bra, vil jeg rose dem like mye.

Hvis Android alt i alt blir bedre vil jeg kritisere Apple for alt de ikke gjør godt nok, da vil jeg bli en Android fanboy.

Jeg er ikke "fanboy" forde jeg liker apple på relgiøst grunnlag, men forde jeg liker bedre ting som er enkle å bruke og har best mulig økosystem, tilgjengelighet og kvalitet på applikasjonene/funksjonene.

Din definisjon av "fanboy" som en fullstendig følelses-styrt person uten evne til kritisk tenking, er ikke det jeg mener når jeg bruker ordet. Jeg bruker ordet slik det leses, jeg er fan (liker) og jeg er gutt (boy).

 

 

Lenke til kommentar

@oddarneroll:

 

Hvilke konkrete, objektive fakta har du kommet med? Såvidt jeg kan se, er postene dine fylt med subjektiv synsing fra ende til annen:

 

- At Apple har gått på trynet med en og anen funksjon (les Kart applikasjonen) er ikke en svakhet, men en styrke.

- konkurentene produserer søppel på samlebånd forde de ikke tør å forsøke å gjøre noe ordentlig

- Jeg spår at de vil gjøre noe verken du eller jeg forstår hvorfor vil fungere i det neste året.

- Jeg er en Apple fanboy, forde apple fremdeles er best.

- 10.000 widgets eller hoppende troll skjermsparere

 

I beste fall subjektivt, etter min mening ;)

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Du må lese hva jeg skriver: Når Android blir like bra, vil jeg rose dem like mye.

Hvis Android alt i alt blir bedre vil jeg kritisere Apple for alt de ikke gjør godt nok, da vil jeg bli en Android fanboy.

Jeg er ikke "fanboy" forde jeg liker apple på relgiøst grunnlag, men forde jeg liker bedre ting som er enkle å bruke og har best mulig økosystem, tilgjengelighet og kvalitet på applikasjonene/funksjonene.

Din definisjon av "fanboy" som en fullstendig følelses-styrt person uten evne til kritisk tenking, er ikke det jeg mener når jeg bruker ordet. Jeg bruker ordet slik det leses, jeg er fan (liker) og jeg er gutt (boy).

Nå kan jeg ikke se på hvilke punkter du mener Apple er bedre, men greit nok, jeg skal ikke lede deg videre ut på glattisen. Og dersom du ikke er familiær med begrepet "fanboy" så er det nok ikke veldig lurt å bruke det som en beskrivelse på deg selv heller, selv om du måtte ha din egen definisjon av utrykket. Det eneste du gjør er å undergrave deg selv. Endret av Vice
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...