Jump to content

arokh

Medlemmer
 • Content Count

  2269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bruker OpenVPN til min hjemmerouter, der det går videre til Tor nettverket. DNS oppslagene går via DNSCrypt for å gjøre surfingen mer responsiv. Hadde aldri i verden betalt for å sende trafikken min til amerikanske selskap.
 2. 10 år er sikkert en grei antagelse. Personlig venter jeg til man får 8K i skikkelig streaming-kvalitet samt mulighet til å kjøre konsoll-spill i 8K @ 60FPS, dette er vel ikke på plass før om 20 år med Playstation 6 og da er jeg blitt 50 år lol
 3. 4K og 8K er flott det, men per dags dato så fins det ikke skikkelig 4K innhold for menigmann. Bluray er ikke klart enda (med unntak av noen få "remastered in 4k" titler), og selv om TV'en din støtter Netflix/HEVC så er bitraten så lav at det knapt kan kalles 4K. De som har vært raskt ute og kjøpt dette kan skryte så mye de vil, men alt de kan skilte med er stort sett et oppskalert bilde og sånn vil det være ei stund framover lol Fins selvfølgelig muligheter for å koble til PC og kjøre spill eller egenprodusert materiale, men det tar nok et år eller to til før ting er på plass.
 4. Lurer på om det er mulig å se forskjell på 1080p i en blindtest med den lave bitraten som antageligvis er satt.
 5. @TechCF Uansett bedre å kjøpe billige kabler. Kan jo kjøpe 10 kabler på DealExtreme til samme pris som 1 på Elkjøp.
 6. 4k video opptak på en mobiltelefon er bare tull, hvis du tror noe annet så må du tenke deg litt om
 7. Jeg bor i Oslo, bestilte kun CoD i tillegg som var på lager. Oppdatering: Nettopp hentet min PS4 fra CDON på posten, oppdaget når jeg pakket opp at jeg har fått "mikke mus"-strømkabel med britisk plugg. Hadde heldigvis en overgang liggende, men greit å vite...
 8. Bestilte den 18. mars hos cdon, pakken er klar til henting i dag. Så får de som skal spare seg noen hundrelapper kose seg med ventinga
 9. Ser det er mye spekulasjon og paranoia hos en del her. Noen som har konkret informasjon om hvilke tekniske muligheter det fins for å misbruke dette da, og sannsynligheten for det opp mot dagens desentraliserte løsninger? Statistikk fra andre land som har innført det? Mange som skriker og bærer seg som om dette skulle være verdens undergang.
 10. Hvis man skal følge deres logikk så bør alle offentlige virksomheter som har tilgang til sensitiv informasjon stanse driften umiddelbart da eller? Kan jo finnes utro tjenere? Det er ikke noe rett eller galt her, fint at folk setter seg inn i det men hvis alt dere er redd for er lekkasjer bør dere seriøst tenke dere litt om fordi informasjon har vært tilgjengelig for autoriteter lenge før datalagringsdirektivet kom.
 11. Den har samme spesifikasjoner som Macbook Air 11" 2013 modellen så du kan sjekke benchmarks for den laptopen. Den skal klare Diablo 3, CS:S og sånne ting ganske greit. Selv spiller jeg for det meste emulatorer, men kan fortelle at Dosbox/Retroarch med avanserte GL shadere går silkeglatt, der den forrige Ivy Bridge i5 NUC sleit. Haswell med HD5000 er ikke til å kimse av.
 12. Anbefaler alle å sette telefonen i S-OFF før dere oppgraderer til 4.3. Tror at den nye oppdateringen vil oppgradere HBOOT versjonen, og da kan du ikke få den i S-OFF senere.
 13. Debatten eksisterte fordi Peter Jackson lagde Hobbiten i 48p. Resultatet ble ræva, jeg likte mye bedre 24p versjonen. For 3D er det kanskje bedre med 48p men pr nå ser det ikke ut som 48p blir noen standard. Neste steg blir vel 4k@60p tenker jeg.
 14. Joda, fikk med meg debatten rundt Hobbiten og den endte definitivt ikke i noen seier for 48p formatet. @G Jaså da har vi 1 stk rapport om lagg på kino i 1999...
×
×
 • Create New...