Gå til innhold

Anmeldelse: Forza Horizon (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Greia har ikke med spillet å gjøre i det hele tatt. Greia er at rattet ikke er kompatibelt med Xbox 360. Det er som å klage på at en PS3-kontroller ikke fungerer i Super Mario på Wii. Fanatec har ratt uten Porsche-lisens også, men joda, de koster noen kroner. Du får selge G25en på Finn og investere i noe fra Fanatec ;)

Lenke til kommentar

Ikke klag når dere får servert det beste racingspillet på flere år. Det blir for dumt. But then again, dere er jo gamere, og vi vet alle hvor barnslige og kresne de fleste gamere er.

 

Aaah, en fantastisk kommentar som definitivt viser at casual-gamere/ikke-gamere er mer voksne og ukresne. :)

 

 

Jeg får nesten se det ann om dette blir et kjøp eller ikke. Per i dag ut i fra hva jeg har lest på en del forskjellige forum blir det neppe kjøp før den tid det faller ned i 200,- kassa til Elkjøp. Også om Horizon 2 kommer så får vi håpe at T10 hører på samfunnet sitt og lar oss få det mange savner ved Horizon.

 

Når det kommer til FM5 så tar jeg det nesten som en selvfølge at de fortsetter i den retningen det alltid har gjort og ikke lar seg påvikre av Horizon.

 

Ikke misforstå. Jeg er gamer i aller høyeste grad, men ikke av den nye skolen. Setter bare ikke pris på konstant sutring og klaging, i stedet for at folk skal nyte de beste spillene som noen gang er laget. Vi er i en gyllen periode i industrien. Jævlig synd om folk ikke oppfatter at vi er i den, og bare lar den glippe mellom fingrene.

Lenke til kommentar

For mange hardcore fans av FM serien så er det jo en stor skuffelse, uansett hvordan det vris og vendes på, at flere funksjoner blir borte i fra spillet i tillegg til at kjørefysikken virker til å være mer arkade enn hva FM serien ellers har vært. Nå har ikke jeg prøvd spillet, men uhorvelig mange har klaget på de tingene der.

For min del ødelegger dette såppass mye i fra gleden jeg har i et av få bil spill jeg faktisk trives med at jeg er usikker på om det blir kjøp for min del.

Et av de beste bilspillene tviler jeg sterkt på. Ut i fra hva jeg har lest blir det jo bare en konkurrent til andre spill med åpen verden. Hadde vi bare fått FM4 i en åpen verden hadde jeg nok vært enig i din påstand.

Lenke til kommentar

Når jeg leser kommentarene blir jeg overasket, er det virkelig noen som forventet at FH var noe annet enn en arkade racer?

 

Og i forhold til anmeldelsen, er de norske stemmene så ille? I demoen hadde jeg ikke noe problemer med at det var på norsk, og kan du gi meg eksempel på godt norsk stemmeskuespill i et spill så jeg kan høre forskjellen selv?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når jeg leser kommentarene blir jeg overasket, er det virkelig noen som forventet at FH var noe annet enn en arkade racer?Og i forhold til anmeldelsen, er de norske stemmene så ille? I demoen hadde jeg ikke noe problemer med at det var på norsk, og kan du gi meg eksempel på godt norsk stemmeskuespill i et spill så jeg kan høre forskjellen selv?

 

Har sett klipp fra demoen og jeg fant det norske stemmeskuespillet til å være svært dårlig. Med tanke på at jeg har sett mye klipp av Forza på engelsk så syns jeg at det norske ble..Falskt kan man si. Det hørtes ikke naturlig ut. Det hørtes nesten påtvunget ut. Det virker ikke som det lå noe sjel bak det i det heletatt. Kun at det var en typisk jobb. Med det engelske fikk jeg en følelse av mye mer naturlighet og "flyt" i samtalene. De virket mer oppriktig

Lenke til kommentar

Kjørefysikken føles ikke helt på nivå med Forza Motorsport-spillene, men den er langt, langt bedre enn TDU- og NFS-spillene. Skrur en av alle hjelpemidlene og velger "simulator"-fysikk i innstillingene kommer man relativt nær Motosport-spillene.

 

Som nevnt savner jeg egentlig bare å kunne tune bilene til å bedre takle trimming man kaster inn i dem. Det hadde ikke en gang trengt å være like avansert som i Forza Motorsport, selv om det så klart hadde vært å foretrekke. Det hadde holdt lenge med muligheten til å stille inn bilene litt ala det man gjør i for eksempel Colin McRae- og Dirt-spillene.

 

I helgen fikk jeg gjort unna en del timer i multi også. Moro å kunne samarbeide med andre om å gjøre oppgaver i frikjøring, eller å herje rundt og leke sisten på golfbanen. :)

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

for de av dere som trur dette er retningen forza serien tar osv osv og at forza er ødelagt, DETTE ER EN SPINOFF, dette er IKKE Forza 5, men et godt/bra open world racing spill, ofc det vil alltids være hatere der ute, men i bunn og grunn så er dette er bra spill for serien, bare ikke se på dette som F5 fordi det er ikke det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Å gi dette spillet bare en 7 er helt på jordet. Vitner om lav intelligens og null peiling på bilspill.

 

Horizon er utvilsomt det beste bilspillet på konsoll denne generasjonen. Teknisk ligger det langt foran.

 

Og med rally modusen så ble spillet umiddelbart det beste rally spillet denne generasjonen også.

 

Bare tragisk at nordmenn flest ikke får oppleve dette da folk i dette landet fremdeles tror playstation er det eneste som finnes.

Endret av Knuttsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...