Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Jeg er på utveksling på Indian Institute of Management i Ahmedabad, en liten flytur unna Bangalore.

 

Mens jeg har vært her har jeg besøkt en rekke fabrikker innen forskjellige sektorer, også andre tekstilprodusenter. Luxire er langt bedre, og på høyde med det jeg ville forventet å se hos en skjortemaker i sør-Europa. Det du må huske på er å kjøpekraftsjustere lønningene, så det som er lite penger for deg er ikke nødvendigvis lite penger her.

 

I all ydmykhet tror jeg filteret mitt er godt nok til å observere hvis noe hadde vært fundamentalt galt hos Luxire, noe jeg har følt i enkelte andre fabrikker her borte (f.eks. en iskremfabrikk der eieren skrøt av overvåkningssystemet sitt som gjør at han kan finne frem til hvilken ansatt som har gjort en feil, og gi vedkommende sparken). Jeg vektlegger etikk høyt i mine innkjøp, og har ingen kvaler mot å bestille mer fra Luxire etter besøket. Snarere tvert imot.

 

Det negative med fabrikken er det jeg har nevnt i teksten, at det er fortsatt er en del ting som kunne vært gjort mer effektivt, i.e. at mye nyttig statistikk går tapt fordi informasjon føres på papir i stedet for i Excel. Nettsiden er et annet åpenbart eksempel. Men dette er forretningsmessige aspekter, og ikke noe som går på de ansattes velvære. Mye av det gjelder også generelt i India. Toalettet deres er til og med finere enn på mange hoteller her borte.

 

Ikke meningen å virke krass i tilbakemeldingen, snarere tvert imot - hyggelig at du leste og fant det interessant! Men jeg er uenig i antagelsen om at det "må" være ugler i mosen et sted.

 

Erik

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+45613274

Ja, jeg må understreke at jeg som sitter her, har selvfølgelig mye mindre grunnlag for mine antakelser enn deg.

 

Du har nok langt på vei rett, jeg har bare en grunnleggende skepsis... :)

Lenke til kommentar

Jeg tenkte jeg skulle prøve å handle en skjorte fra tailorstore.no for å bruke til dress. Jeg designet en skjorte, og bestilte, men jeg gjorde den feilen(?) at jeg valgte "Gondomar, white 100% bomull"-stoff. Dette er da oxford-vevd.

Jeg er klar over at oxford er kanskje mer vanlig for mer casual formål , men hvordan fungerer dette stoffet til dresskjorte? Burde jeg kontakte kundeservice og prøve å forandre på bestillingen? Jeg ser ikke en måte å avbestille den på. Bestillingen er enda under "venter på godkjenning".

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med Atelier Scotch?

 

Sett litt på denne dressen. Blir det galt med polkadotter på jobbdress forresten?

 

Den dressen har et mønster som kan passe til skjorter.

Det er i grunnen bare tre typer hovedtyper av dressmønster; enfargede, vertikale striper og ruter. Disse finnes det et utall av variasjoner av.

 

Alt annet blir nesten bare rart.

Lenke til kommentar

Berg&Berg: " So enjoy 30 percent off our leather goods collection and free worldwide shipping on all orders from today until Monday, December 1." (fra deres FB-side).

 

Berg&Berg har mye pent. Beltene deres er hvertfall bra, men har vært nysgjerrig på veskene deres til bærbare maskiner lenge, men de koster jo en del....

 

Takk forresten for tipsene til shopping i Paris. Det ble ikke så mye shopping, men Septieme Largeur (SL) så hvertfall bra ut. Utrolig mye folk inne i butikken da, så rakk ikke å kjøpe noe.

 

Carmina var det langt mindt folk innom butikken, men der er jo prisene gjerne 200 euro høyere på tilsvarende sko som hos SL.'

 

edit: Herring Shoes har 20% pga. Black Friday. Fra deres FB-side: "We are excited to announce our Black Friday event will begin from midnight tonight and run for the whole of Friday the 28th. We will be offering 20% off all Herring full price items. ".

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...