Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Etter å ha hatt iPhone 3GS og iPhone 4 er jeg nå drittlei alt som heter Apple. Lei mobilen og hele selskapet.

 

Jeg har en iPhone 4 nå. Den fungerer som den skal, men vil ikke ha et Apple produkt lenger.

 

Er det noen telefoner dere kan anbefale meg å kjøpe? Ikke altfor dyr og helst ikke så veldig mye dårligere. Har sett litt på huawei og synes de så veldig fine ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville ventet og sett litt utover høsten før jeg kjøpte ny mobil nå. Selvsagt finnes det jo både HTC, LG og Samsung med meget gode telefoner nå, men jeg tror Optimus G kan bli spennende, og den kjøper jeg uten tvil om den har støtte for norsk LTE. LG har jo gjort det til en vane å komme med nye sensasjoner når det gjelder kraft ved hver store lansering.

Lenke til kommentar

Enklere å komme med forslag dersom du gir en indikasjon på hvor mye du ønsker å bruke på en telefon. Hva som oppfattes som billig er veldig forskjellig fra person til person. Dersom du ikke trenger det nyeste av det nye, er jo Samsung Galaxy SII fortsatt en meget god telefon. Den blir selvsagt rævkjørt av de nyeste telefonene på markedet, men til bruket du oppgir burde den fungere fint.

Lenke til kommentar

Anbefaler trådstarter og ta seg en tur rundt om i butikkene. Kan være greit å kjenne hvilken størrelse som passer best i hånden, om Android kjører greit på telefonen (husk å restarte demo telefoner). Er mye bra og mye skit der ute når det kommer til Android telefoner, så kan være fort å få ett dårlig inntrykk om man tester billigtelfoner osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, alternativt kan du vente på WP8 som kommer i løpet av kort tid. WP er et veldig bra OS, spesielt om du er vant til iOS fra før med restriksjonene det innebærer.

 

WP er sykt kjapt og enkelt, passer som hånd i hanske til ditt bruk. Du kan sikkert klare deg fint med en WP7.8-mobil i stedet for en WP8 også, selv om jeg personlig ville hatt WP8.

 

SGS3 er finfin den, har den selv, men til enkelt bruk som "ringe/sms/mail/browse/dalle" er WP fantastic.

 

Kanskje Lumia 920 eller 820 er noe for deg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...