Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare lest gjennom de siste 4-5 sidene, så ha meg unnskyldt om dette er gammelt nytt i tråden. Men nå finnes det omsider mulighet for å laste opp bilder til Instagram for de som har savnet det. Instagraph heter appen, veldig begrensa uten bilde feed osv men det finnes jo en rekke andre apper til dette som f.eks WPgram :)

 

Lenke til instagraph appen HER

Endret av BollaBenny
Lenke til kommentar

Fikk tilbake telefonen min 2. gang service på grunn av den frøys, har ikke lagt merke til seg. Men desverre så driver den og restarter seg hver dag nå :hm:

Syns selv det virket som min 920 ble dårligere hver gang den hadde vært å fått oppdatert software på "service"

 

Reboots var dere hele tiden, men batteriet var helt forferdelig siste gang jeg fikk den igjen. Virker som det var noe som sto å kjørte på CPU i bakgrunn da den kunne miste 30% på en time eller to mens den lå i jakkelomma.

 

Og en ting til jeg merket meg etter den siste gangen den var inne var at om den hadde gått tom, noe den gjorde ofte, var det ikke bare å sette i laderen lenger og starte telefon. Den trengte ca 30 min med lading før den klarte å starte, og da var det ikke mer enn en 7-8% på batteriet når den endelig startet WP.

Lenke til kommentar

Jeg har nå begynt å se meg lei på alle problemen med min Nokia 920 den får skikkelig "skjelvinger" på skjermen at den bare hopper fram og tilbake fra låseskjerm og til appen jeg er på så jeg må restarte den får at det skal gå i orden, jeg kan ikke bruke endomondo og spotify samtidig og batterie går tomt i løpet av 12 timer..

Jeg skal over på android igjen og vende tilbake om 1 - 2 år når barnesykdommene er blitt fikset

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...