Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Hei

Endelig fått meg ein svart 920 :)

Mye bra, men trenger nok litt tid å venne meg til systemet etter å ha brukt android mange år.

 

Har slått av fb chatten. liker ikke at det blander seg med sms meldinger. Rart at fb chatten på mobilen ikke oppdaterer seg hvis jeg skriver noen meldinger på pc og noen fra mobilen.

 

Noen anbefalinger om hva som er beste fb app? Trenger en app med push notificasjon, slik både ios og android har.

 

La også merke til at app listen nå blir sotert alfabetisk med A B C osv, slik var det ikke før. Kan det være en oppdatering?

 

Skal visstnok komme et eller annet med notifikasjon i en oppdatering...

Alfabetisk sortering kommer når du har over et visst antall apper...

Gratulerer med ny Lumia :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Såpass? De fleste bedrifter jeg har vært borti selv har brukt Microsoft sine løsninger, men som jeg sa er det ikke nødvendigvis representativt for markedet i sin helhet :) .

 

De fleste privatpersoner jeg kjenner har en gmailkonto, som ligger og mottar spam og er noe drit, så har de en hotmailkonto til ordentlig mailbruk.

 

Kanskje jeg bare kjenner rotehuer :( .

 

Bruker nå kun Outlook(5 stk...) hotmail og online... :p

Sletta Googlekontoen i dag...

Ooops, borte... ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
That being said; meh, elendig artikkel. Jeg vil absolutt ikke si at min youtubeerfaring fra Android var spesielt bedre enn den jeg har fra metrotube, for eksempel. Heller vil jeg ikke si at gmail er noe jeg støter mye borti, de fleste har Hotmail eller outlook som mail.
Hotmail sluttet jeg å bruke for mange år siden det var en elendig mailhosting tjeneste. Jeg benyttet en gammel hotmail adresse til msn noen år, thats it. Av de jeg kjenner etter 20 år i databransjen benytter vel omtrentlig 70% gmail av de som bruker slikt til privat mail. MSDN, Technet og den slags har jeg brukt i alle år ifb. med jobb.

 

Noen nevnte at de er plaget av spam på gmail? Gmail har supre antispam funksjoner og jeg får så og si aldri spam i innboksen. Hotmail måtte jeg sluttet jeg å bruke pga. spam og satt opp videresending til gmail som fjernet spam'en. Hotmail, msn, live og nå outlook.com har dog helt klart utviklet seg til et bedre produkt.

 

Men det er jo såklart ikke nødvendigvis representativt for noe... Trodde grunnen til at så mange hadde gmail var fordi så mange har android, og dermed også må ha en gmailkonto, ikke at folk brukte den som primærmail nødvendigvis.
Du var altså ikke klar over at gmail fantes lenge før Android? Gmail var en av de første virkelig gode gratis mailhosting tjenestene der ute og forløpig har ingen andre fristet meg til å bytte. Google docs brukes også til ymse og fungerer glimrende. Office365 har for det meste vært noe lite håndfast som har blåst rundt i vinden i flere år og det beste med google sine løsninger er at de alltid har vært gratis.

 

Jeg kommer til å skaffe meg en outlook.com adresse men det er hovedsaklig fordi windows 8 tvinger meg til det, noe som forsåvidt er helt greit da dette vil knyttes til appstore osv. som er en godt utprøvd struktur fra Apple og senere Google.

 

 

EDIT:

Når dette er sagt tror jeg office365, outlook.com, windows 8 og wp 8 kommer til å gjøre det meget godt med tiden. Ikke minst fordi MS har suverene bedriftsløsninger som integreres sømløst. Det blir spennende å se hvordan det ligger ann på denne tiden neste år. Appmarkedet for Microsoft sine løsninger kommer til å eksplodere og Apple og Google må virkelig være oppmerksom her.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hotmail var tidlig ute, men jeg hoppet til gmail så fort jeg fikk en beta-invite rett og slett fordi hotmail var dårlig (men gratis er gratis). Hotmail ble fort "ubrukelig" etter som spam problemet vokste. Mange benyttet yahoo i stedet for hotmail inntil gmail kom.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Hei,

Jeg står mellom Lumia 920 og Samsung Ativ S. Hva skal jeg velge? Jeg klarer fasken meg ikke å bestemme meg.

 

Vel, i denne tråden vil du nok få mest "Lumia 920" svar.

 

Personlig ville jeg heller ha 920 pga Nokias kamera, Nokias applikasjoner som Nokia Music og Nokia Drive, samt at jeg i ettertid har startet digge Nokias PhotoBeamer.

 

Nå er jeg også mye større fan av skjermen på 920 enn den på Ativ S, men det er bare fordi den bruker AMOLED og jeg tenker at hvit bakgrunnsfarge på mobilen vil suge mye strøm ut av et AMOLEDdisplay, noe som er ganske kritisk for min del.

 

Jeg syntes at designet på 920 er mye stiligere enn Ativ S, samt at jeg syntes kvalitetsfølelsen på en 920 kontra min SGS3 (som er nogenlunde lik Ativ S) er klart bedre.

 

I tillegg er det trådløs lading, noe som virker utrolig bekvemt ut i fra brukeranmeldelser.

 

Ikke store valget å ta, for min del. Soleklare vinner er 920, for meg.

 

Nå har Ativ S et par fordeler over 920, minnekort og utskiftbart batteri om jeg husker rett. For meg er det ikke et problem, mtp skytjenester, 32gb innebygd i 920en, samt trådløs lading og et batteri som varer meg 1.5 dager uten problem, a la SGS3en min.

 

 

Du var altså ikke klar over at gmail fantes lenge før Android?

 

Nå tolker du ting i vildensky, jeg sa bare at jeg trodde grunnen til mengden gmailkontoer var pga android.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Da var all musikk og kontakter/kalender syncet, og min "lille" gule telefon er testet og funnet bryet verd.

 

Men, ingen spotify. Og ingen som kan si noe om når den kommer. Det liker jeg ikke, siden jeg betaler for et premium abonnement vil jeg jo gjerne ha det på mobilen også. Noen som har hørt noe?

 

Skal jeg eventuelt bytte fra Spotify til Wimp eller noe annet? Forslag?

 

Geir :)

Bytt til xbox music. Bedre utvalg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...